Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Lumia serisinden hangisini kullanıyorsunuz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood
Üye
Ben sarı alacaktım 1 ay sonra gelir dedi TİM'deki arkadaş dayanamadım beyaz aldım, 1 ay sonra gittim sordum sarı geldi dedi. Siz siz olun sarı alın
serinaga
Üye
Wuhuuu 35 kişi içinde tek beyaz Lumia 820 sahibiyim
dilmenibrahim
Üye
kabul edin en etkileyi kırmızı onuda ben aldım tabi benim gibi üç kişi daha
kırmızı her zaman etkileyici bir renk olmuştur İbrahim.
serinaga
Üye
Haydeee 40 kişi olmuşuz, bir kişi daha çıksın da 41 kere maşallah diyelim bari ? Bu kadar mıyız arkadaşlar LUMIA kullanan, yahu hani yok satıyor, nerde bu millet ki , açıkçası ben daha fazla katılımcı bekliyordum ...
Haydeee 40 kişi olmuşuz, bir kişi daha çıksın da 41 kere maşallah diyelim bari ? Bu kadar mıyız arkadaşlar LUMIA kullanan, yahu hani yok satıyor, nerde bu millet ki , açıkçası ben daha fazla katılımcı bekliyordum ...
Arkadaşlar Lumia 920 Kullanıcıları konusuna bakıyorum 70 küsür kişi var.
Ankete bakıyorum -820 sahibi arkadaşları saymazsak- oy kullanan 920 kullanıcısı sayısı 39-40 kişi.
Nerde bu devlet, nerde bu millet
Konuyu geçici bir süre için üste aldım.
Oy kullanmayan arkadaşlardan rica ediyorum, anketin amacına ulaşması için lütfen oylarınızı kullanın.
Arkadaşlar Lumia 920 Kullanıcıları konusuna bakıyorum 70 küsür kişi var.
Ankete bakıyorum -820 sahibi arkadaşları saymazsak- oy kullanan 920 kullanıcısı sayısı 39-40 kişi.
Nerde bu devlet, nerde bu millet
Konuyu geçici bir süre için üste aldım.
Oy kullanmayan arkadaşlardan rica ediyorum, anketin amacına ulaşması için lütfen oylarınızı kullanın.