Karşılaştırma Nokia Lumia Serisi Özçekimler

hasim38

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia Serisi Özçekimler
Daha önce forumda görmediğim için böyle bir konu açma gereği duydum.
Bakalım arka kamerası ile mükemmelliğe imza atan Nokia Lumialar ön kamera performansları nasıl?
Tabi tek ben değil başka arkadaşlarda atarlarsa alacak olan arkadaşlar daha iyi fikir sahibi olur.Tabi ön diye arka ile çekip atmayalım da

Ben başlayayım.
Lumia selfie uygulaması ile çekildi.
Lumia 735

Buda efekt verilmiş hali

Tabi tek bu efekt değil daha birçok efekt ve ayar var.

Son düzenleme:
Tepkiler: zaakaan ve Esendağlı
735 im olsa bende atardım tabi 5mpx ön kamera

SLH.55

Üye
Özçekim değilde maxicep üyelerinin bir birlerini görerek görsel tanıma, merak giderme gibi bir konu olmuş

Tepkiler: ogzhnoTr
Yani iPhone 5S > Lumia 735 > Lumia 920

1520 lumia camera ile çekmeden önce çok iyi çekince fotoğraf beyazlaşıyor çok daha kötü oluyor camera sight kullanıyorum onda sıkıntı yok

830 var ön kamerasından memnun değilim.

Başta bende 830 alacaktım.Ama Kamera,ekran vs dışında çipset olarak pek fark göremedim birde stokta yoktu
Tasarım olarak güzel. Ama önkamera yeterli değil arkadan alıp biraz öne verselermiş iyi olurmuş. Selfie çekerken zamanlayıcı açıyorum

hasim38

Üye
    Konu Sahibi
Tasarım olarak güzel. Ama önkamera yeterli değil arkadan alıp biraz öne verselermiş iyi olurmuş. Selfie çekerken zamanlayıcı açıyorum

Bizdende biraz fazla almışlar herhalde hem kamerada hem kutu içeriğinde

Ben biraz net görünsün istiyorsam Lumia Selfie lensini kullanıyorum. Yüzümü hizalayıp tutturmam için dit dit dit alarm sesi çıkıyor yakaladım mı da çekim sesini veriyor. Yani kaçırmak imkansız . Ama basit durumlar için cepten paylaşımlar için kötü de olsa ön kamerayı kullanıyorum.

Bu arada arkadaşlar çok çekingensiniz. Hala daha paylaşan olmamış. Ben paylaşayım bari.
Ofisteyim: Lumia 920 Ön Kamera.

Bu da Lumia 920'nin arka kamerası (Lens ayarı Lumia Selfie).

Tepkiler: emz, JosephLion, zaakaan ve 1 kişi daha

hasim38

Üye
    Konu Sahibi

Katılıyorum abi çekingen bizim forum
Abi Ezdin beni yahu o nasıl bakış

kıskandım bak, hadi bunlar da benden olsun
L820 ön kamera rezaleti

arka kamera

ikisi de Lumia Camera ile çekildi (oto. ayar)

Tepkiler: 4MaGuS