Nokia Lumia 630 Üzerine Android OS Kurulumu Yapılabiliyor mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

SaI3oTaGe

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 630 Üzerine Android OS Kurulumu Yapılabiliyor mu ?
Merhaba Arkadaşlar Geçenlerde Nokia N Serisi Telefonların Android işletim Sistemiyle Geldiğini Okumuştum. Sonrasında da Biraz Araştırma Yaptım. Ekran Görüntüsü Görmedim Ama Bazı Yabancı Uyruklu Arkadaşlar Android Lollipop Sürümünü Kurmuşlar Romlarını Filan Yayınlamışlar. Ama Romları indirmeyi Ücretli Yapmışlar Tabi :D Acaba BU işletim Sistemleri Nokia Lumia 630 Gibi Cİhazlara da Yüklenebiliyormu Böyle Bi Rom Cidden Varmı Yoksa Bunlar Sadece Hit Arttırma Amaçlı Kurulan Sitelermiydi.
 


mcnpl4

mcnpl4

Üye
onden para istiyorsa dolandiricidir. yada dedigin gibi hit yapmaya calisiyordur ama yine de dolandirici. imkansiz degil ama kim niye ugrassin ona android yuklemekle. wp'yi guzelce calistiriyor port androidden hayir gelmez gider android telefon alir isteyen
 
Sarangni

Sarangni

Üye
Adam böyle bir şey yaptıysa ve buna geçmek isteyenlerden para isteye bilir. Yalnız elde sağlam kaynak var mı önemli değil. Port bir romdan ne kadar fayda gelir orası ayrı bir tartışma konusu. Yapılabilir ama ne kadar başarılı olur bakmak gerek.
 

SaI3oTaGe

Üye
    Konu Sahibi
Port Android Ne Bilmiom Valla :)) Ama Benim Android Kurmayı istememin Amacı Mağazadan indirilebilecek Elle Tutulur Bir Uygulama Bulunmuyo Olmasıydı.

Sahibinden.Com Bile Yok Ya Varmı Daha Ötesi. Google Play'in Gözünü Seveyim Bok Yazsan Po Çıkıo Ya Onda Bile Bi Uygulama Var :)
 

Benzer Konular



Üst Alt