___kaptan___ Üye Konu Sahibi İsmail' Alıntı: lumias3310 Genişletmek için tıkla ... androybian işletim sistemi var bunda
ismail Üye ___kaptan___' Alıntı: androybian işletim sistemi var bunda Genişletmek için tıkla ... lumandro ne zaman çıkacak
___kaptan___' Alıntı: androybian işletim sistemi var bunda Genişletmek için tıkla ... lumandro ne zaman çıkacak
___kaptan___ Üye Konu Sahibi İsmail' Alıntı: lumandro ne zaman çıkacak Genişletmek için tıkla ... şu sıraar gizli bir proje üzerinde çalışıyorum yarın akşama bi patlama yapabilirim yazan: hayali ürünler ceo'su : ___kaptan___
İsmail' Alıntı: lumandro ne zaman çıkacak Genişletmek için tıkla ... şu sıraar gizli bir proje üzerinde çalışıyorum yarın akşama bi patlama yapabilirim yazan: hayali ürünler ceo'su : ___kaptan___
___kaptan___ Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: hani sadece lumianın kamerası var =P olmamış @___kaptan___ Genişletmek için tıkla ... Bugün ilerleyen saatlerde yeni cihazımı tanıtıcam
-qarapapaq-' Alıntı: hani sadece lumianın kamerası var =P olmamış @___kaptan___ Genişletmek için tıkla ... Bugün ilerleyen saatlerde yeni cihazımı tanıtıcam
İhtiyar007 Üye ___kaptan___' Alıntı: Bugün ilerleyen saatlerde yeni cihazımı tanıtıcam Genişletmek için tıkla ... Benim yaptığım işletim sistemini kullan
___kaptan___' Alıntı: Bugün ilerleyen saatlerde yeni cihazımı tanıtıcam Genişletmek için tıkla ... Benim yaptığım işletim sistemini kullan
___kaptan___ Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: Benim yaptığım işletim sistemini kullan Genişletmek için tıkla ... Düşünmem lazım bunu genel kurul toplantımda gündeme getircem, stabil bi kullanım sağlar ise olabilir + iki işletim sistemini de kullanabilir yapabiliriz hani
İhtiyar007' Alıntı: Benim yaptığım işletim sistemini kullan Genişletmek için tıkla ... Düşünmem lazım bunu genel kurul toplantımda gündeme getircem, stabil bi kullanım sağlar ise olabilir + iki işletim sistemini de kullanabilir yapabiliriz hani
İhtiyar007 Üye Androiosbian8 işletim sisteminin kaynak kodlarını geliştiriciler için açıyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Androiosbian8 işletim sisteminin kaynak kodlarını geliştiriciler için açıyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
___kaptan___ Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: Androiosbian8 işletim sisteminin kaynak kodlarını geliştiriciler için açıyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bunu göz önünde bulunduracağım 5.8'' ekranda nasıl duracak merak ediyorum
İhtiyar007' Alıntı: Androiosbian8 işletim sisteminin kaynak kodlarını geliştiriciler için açıyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bunu göz önünde bulunduracağım 5.8'' ekranda nasıl duracak merak ediyorum
İhtiyar007 Üye ___kaptan___' Alıntı: Bunu göz önünde bulunduracağım 5.8'' ekranda nasıl duracak merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Telefonun simgesi ısırılmış ayva olacak dimi?
___kaptan___' Alıntı: Bunu göz önünde bulunduracağım 5.8'' ekranda nasıl duracak merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Telefonun simgesi ısırılmış ayva olacak dimi?
Invoke Üye İhtiyar007' Alıntı: Telefonun simgesi ısırılmış ayva olacak dimi? Genişletmek için tıkla ... At olacak at @___kaptan___
İhtiyar007' Alıntı: Telefonun simgesi ısırılmış ayva olacak dimi? Genişletmek için tıkla ... At olacak at @___kaptan___
___kaptan___ Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: Telefonun simgesi ısırılmış ayva olacak dimi? Genişletmek için tıkla ... ben ısırılmış ayvadan çok mantı simgesi düşünüyom sonuçta kayseriliyim : -qarapapaq-' Alıntı: At olacak at @___kaptan___ Genişletmek için tıkla ... yok deve
İhtiyar007' Alıntı: Telefonun simgesi ısırılmış ayva olacak dimi? Genişletmek için tıkla ... ben ısırılmış ayvadan çok mantı simgesi düşünüyom sonuçta kayseriliyim : -qarapapaq-' Alıntı: At olacak at @___kaptan___ Genişletmek için tıkla ... yok deve
İhtiyar007 Üye ___kaptan___' Alıntı: ben ısırılmış ayvadan çok mantı simgesi düşünüyom sonuçta kayseriliyim : yok deve Genişletmek için tıkla ... Mantı mı deve mi?
___kaptan___' Alıntı: ben ısırılmış ayvadan çok mantı simgesi düşünüyom sonuçta kayseriliyim : yok deve Genişletmek için tıkla ... Mantı mı deve mi?
___kaptan___ Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: Mantı mı deve mi? Genişletmek için tıkla ... mantı mantı
İhtiyar007 Üye ___kaptan___' Alıntı: mantı mantı Genişletmek için tıkla ... Mantının içindeki eti deve eti olacak o zaman
___kaptan___' Alıntı: mantı mantı Genişletmek için tıkla ... Mantının içindeki eti deve eti olacak o zaman