ErenMSC
Üye
Bazen öyle bir sorun oluor fakat sonradan düzeliyor.Arkadaşlar marketten bir şey indirmeye çalıştığımda şu anda sunuculara ulaşılamıyor diyor 1 saattir böyle ne yapmalıyım ?
Bazen öyle bir sorun oluor fakat sonradan düzeliyor.Arkadaşlar marketten bir şey indirmeye çalıştığımda şu anda sunuculara ulaşılamıyor diyor 1 saattir böyle ne yapmalıyım ?
Arkadaşlar 70Tl Değerinde Mağaza çeki satıyorum ilgilenenler mesaj atabilirler.
70 e 70 diye düşündüm amaKaça satıyorsun?

70 e 70 diye düşündüm ama![]()

yükleyenler bilgilendirirse memnun oluruz. yüklemek isteyipte kafasında benim gibi soru işareti olanlar da fikir edinmiş olur.
bu aralar nakite ihtiyacım var da yoksa bende kredi kartımdan alıyorum70 lira kredi kartımdan harcayabilirim senden almam için bir sebep lazım değilmi![]()
![]()

70 lira kredi kartımdan harcayabilirim senden almam için bir sebep lazım değilmi![]()
![]()
: )VPN uygulamaları gelmeye başladı,bildiğiniz gibi Şuan sadece IKEV2 protokolü desteklenmekte bu uygulamalar vasıtası ile protokol türünde ki VPN server lara da bağlanılabiliyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Evet bilgisayardan mağaza sayfasına ulaşmaya çalıştığınızda bulunamadı diyor fakat telefonda sorun yokBilgisayardan ulaşamadım![]()

belki yarın mağazada bulabiliriz