İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

kursat99

kursat99

Üye
Almancadan Türkçeye çevirince öyle oluyor demek ki; L1520 ilk inceleyenlerdeniz diyorlar aslında Almanya merkezi incelemiş video İngilizce, Türkçe dublajı buradakiler yapıyor ses bile inceleme için yeterli tabii onlar da haklı. :)
Sanırsam aynı haberden bahsetmiyoruz. :) Benim dediğim haber de mağazadaki Glance uygulamasının güncelleme notu kısmında yazan "Windows Phone 8.1 desteği" ibaresinden bahsediyor.

beats

beats

Üye
Sanırsam aynı haberden bahsetmiyoruz. :) Benim dediğim haber de mağazadaki Glance uygulamasının güncelleme notu kısmında yazan "Windows Phone 8.1 desteği" ibaresinden bahsediyor.
Aynı haberden değil tabii ki aynı siteden bahsediyorum. :)

kursat99

kursat99

Üye
Sorun değil zaten. :) Malum sitenin her zaman yaptığı şeylerden biri. :D

Anußis

Anußis

Üye
Lumia 1520 Yellow , şimdiden teşekkürler.

The Benefit

The Benefit

Üye
Beni de 1320 için ekleyin lütfen, teşekkürler. :)

Bay H

Bay H

Üye
VLC den ilk görüntü

4MaGuS

4MaGuS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
ademoz05

ademoz05

Üye
Youtubenin mobil sitesindeki değişiklikler yum platformlarda var mı acaba

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
lm 1020 bugün 2mb lik güncelleme aldı ne güncellemesi neyi güncelledi çözemedim

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
gozatma için daha önce guncellemiştim

Anußis

Anußis

Üye
bilmiyorum ama benim 2 hafta önce bir göz atma güncellemesi gelmişti , bugün saat 10'da da yine göz atma güncellemesi geldi. 8.1 uyumlu 2mblik güncelleme

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft Update bu ne oluyor güncellemeden önce ekran görüntüsü almıştım şimdi baktım böyle yazıyor
Ekran görüntüsü sürüm numarası falan varsa daha iyi olur. Eğer microsoft Update yapıyorsa sistem güncellemesidir

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
mobil olduğumdan resim koyamıyorum Microsoft Update yazıyor yanında8.0.10521.155 zaten buda önceki sürüm numarası

Anußis

Anußis

Üye
Wpden resim gonderemedimde , benim ana ekran kadar karışık olan var mı aranızda :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Olmaz mı :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar bugün vaktim boldu. Bir istatistik elde ettim. Lumia 1520'nin şarjını bitirdim komple kapandı telefon, on dakika sonra şarja taktım ve dakika tuttum. Sonuç, bomboş 1520 tam olarak 3 saat 19 dakika sonra %100 oldu. Bu kadar uzun süreceğini sanmıyordum şaşırdım.

Üst Alt