İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

cemil baba

cemil baba

Üye
arkadaşlar 720 kullanan varsa bir kaç sorum var.
1. ahize sesi nasıl? N8 kullanıyorum ahize sesi harika, N8 kadar olabilir mi?
2. bataryası 2000 mAh değerinin hakkını veriyor mu?
3. telefonun kaç mikrofonu var? karşı taraf sesi iyi alıyor mu? N8 de iki tane mikrofon var ve çok güzel çalışıyor, bu iki telefonu kullanan varsa karşılaştırma yapabilir mi?
4. oyun oynamıyorum. günde en az altı saat nette takılıyorum, sırf internet ve şarj için bu telefonu düşünüyorum. milyon tane uygulama aramıyorum. twitter, facebook, whatsapp performansı nasıl? tavsiye eder misiniz?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

csH

csH

Üye
Arkadaşlar bugün vaktim boldu. Bir istatistik elde ettim. Lumia 1520'nin şarjını bitirdim komple kapandı telefon, on dakika sonra şarja taktım ve dakika tuttum. Sonuç, bomboş 1520 tam olarak 3 saat 19 dakika sonra %100 oldu. Bu kadar uzun süreceğini sanmıyordum şaşırdım.
şarj aleti 1.3 amper mi

Akhtoher

Akhtoher

Üye
normaldir eğer 620 nin şarj aletiyse aynıysa 620 bile 1 saat 15 dakikada falan doluyor 1300 nereee 3400 nere :)

1020 kullanıyorken iyiydi 1 saatte doluyordu :) bu uzun sürüyor fakat çok uzun süre dayanıyor :)

csH

csH

Üye
1020 kullanıyorken iyiydi 1 saatte doluyordu :) bu uzun sürüyor fakat çok uzun süre dayanıyor :)
ekran boyutları daha ufak olsa ve aynı pil performansını sunan bi cihaz olsa bende almayı düşünebilirim :) beklemedeyiz

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
merhaba arkadaşlar, az önce telefonumun power tuşu bozuldu yuvadaki buton içeri kaçmış şekilde, garantiye gönderene kadar kullanmak için ekranı kapatmaya yarayan bir tile vardı o hangi programdaydı bilen var mı?

hookword

hookword

Üye
arkadaşlar 720 kullanan varsa bir kaç sorum var.
1. ahize sesi nasıl? N8 kullanıyorum ahize sesi harika, N8 kadar olabilir mi?
2. bataryası 2000 mAh değerinin hakkını veriyor mu?
3. telefonun kaç mikrofonu var? karşı taraf sesi iyi alıyor mu? N8 de iki tane mikrofon var ve çok güzel çalışıyor, bu iki telefonu kullanan varsa karşılaştırma yapabilir mi?
4. oyun oynamıyorum. günde en az altı saat nette takılıyorum, sırf internet ve şarj için bu telefonu düşünüyorum. miyon tane uygulama aramıyorum. twitter, facebook, whatsapp performansı nasıl? tavsiye eder misiniz?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

n8 kullanmadım ancak 720nin şarjı bahsettiğiniz şekilde ikinci günü bile görebilir. Mikrofona gelince 2 mikrofon olduğunu iddia edenler var ama benim kesin bir bilgim yok. Ahize sesi çok güzel kalitesi de şiddeti de iyi. Zaten wp, akıyor telefon. Uygulama performansı bence iyi. Karşı taraftan sesi almadım ne diyorsun gibi Bi şey duymadım henüz ama test de etmedim.

Anußis

Anußis

Üye
Arkadaşlar bugün vaktim boldu. Bir istatistik elde ettim. Lumia 1520'nin şarjını bitirdim komple kapandı telefon, on dakika sonra şarja taktım ve dakika tuttum. Sonuç, bomboş 1520 tam olarak 3 saat 19 dakika sonra %100 oldu. Bu kadar uzun süreceğini sanmıyordum şaşırdım.

3 saat çok uzun bir sure ben tamamen şarjı 1.5 saatte doldurmuş oluyorum

Nokia Lumia 1520 ile gönderildi.

cemil baba

cemil baba

Üye
n8 kullanmadım ancak 720nin şarjı bahsettiğiniz şekilde ikinci günü bile görebilir. Mikrofona gelince 2 mikrofon olduğunu iddia edenler var ama benim kesin bir bilgim yok. Ahize sesi çok güzel kalitesi de şiddeti de iyi. Zaten wp, akıyor telefon. Uygulama performansı bence iyi. Karşı taraftan sesi almadım ne diyorsun gibi Bi şey duymadım henüz ama test de etmedim.

cevabınız için teşekkür ederim.
wp yi çok araştırdım, alabileceğim en uygun OS. bu telefonu da bataryası için düşünüyorum. iki günü görüyorsa çok güzel. tek takıldığım konu ahize ve mikrofon. bu ikisi de güzelse alıyorum inş. peki hiç gürültülü bir ortamda telefon görüşmesi yaptınız mı?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
3 saat çok uzun bir sure ben tamamen şarjı 1.5 saatte doldurmuş oluyorum

O bataryanın iyi durumda olduğunu sanmıyorum :) 3400 Mah batarya 2000 Mah bataryanın dolması süresince doluyorsa sıkıntı var demektir.

eRdaL.

eRdaL.

Üye

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
eRdaL.

eRdaL.

Üye
merhaba arkadaşlar, az önce telefonumun power tuşu bozuldu yuvadaki buton içeri kaçmış şekilde, garantiye gönderene kadar kullanmak için ekranı kapatmaya yarayan bir tile vardı o hangi programdaydı bilen var mı?

Anußis

Anußis

Üye
O bataryanın iyi durumda olduğunu sanmıyorum :) 3400 Mah batarya 2000 Mah bataryanın dolması süresince doluyorsa sıkıntı var demektir.

sarj beni 2 gün götürüyor bi problem olduğunu sanmıyorum ;)

hookword

hookword

Üye

wp yi çok araştırdım, alabileceğim en uygun OS. bu telefonu da bataryası için düşünüyorum. iki günü görüyorsa çok güzel. tek takıldığım konu ahize ve mikrofon. bu ikisi de güzelse alıyorum inş. peki hiç gürültülü bir ortamda telefon görüşmesi yaptınız mı?

yanlış anlaşılmasın ikinci günü tam çıkarmıyor özellikle de arka plan siyah ise ve arka planı siyah uygulamalar çalıştırırsanız. Gürültülü ortamlarda sadece sesi açın tamamdır, salon düğünü falan demiyor. Karşı tarafa gelince gürültülü ortamlarda eski refleksle bağırırsanız tepki alabilirsiniz konuşanın sesini olduğu gibi gönderiyor zannımca

Akhtoher

Akhtoher

Üye
hocam biraz konu dışı ancak sizin kullanımla 1020nin şarjı nasıl gidiyordu

Benim zamanım bol olduğu için telefonla her türlü şeyi yapıyordum. Elimden bir an düşmüyordu o yüzden günde iki kez şarj ediyordum :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
eğer batarya performansı ön plandaysa ve boyutu da sorun olmazsa 1320yi de düşünebilirsiniz. ama o çok büyük derseniz 720 de uygun tabi :)

Üst Alt