Nokia Lumia - Glance Screen Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar

q0nzalez

q0nzalez

Üye
    Konu Sahibi
Resimler çok güzel hepsi için teşekkürler :) ama renkli resimler bende glancede bozuluyo :) noktalar oluyo bir sürü. sizdede oluyomu ? ben o yüzden hepsini siyah beyaz yaptım ama bitek bende oluyosa glancedeki renklerdeki noktalar buraya renkli resimlerde atabiliriz :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim telefon L920. Bozulma yok. Birkaç başka arkadaşlarda bozulmalar olup olmadığnı söylerlerse faydalı olacaktır.

q0nzalez

q0nzalez

Üye
    Konu Sahibi
resimde beyaz beyaz noktalar çıkıyo bende çok renkli resimlerde

respection123

Üye
aslında hafif mavi renkte üste NOKIA yazılı bir duvar kağıdı olursa güzel olur

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bende de renklilerde bozulmalar oluyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aslında bu bozulmalar uygulamanın çalışma prensibiyle alakalı. Uygulama, görüntüyü öncelikle bir dizi pixel aracılığıyla canlandırıyor ve diğer pixeller ise tasarruf için uyumaya bırakılıyor. Bu durumda renkli görsel kullandığınızda haliyle mevcut bozulmalar oluşacaktır. Ali Kemal abi uygulamanın çalışma prensibiyle ile ilgili bir açıklama yapmıştı.

q0nzalez

q0nzalez

Üye
    Konu Sahibi
Aslında bu bozulmalar uygulamanın çalışma prensibiyle alakalı. Uygulama, görüntüyü öncelikle bir dizi pixel aracılığıyla canlandırıyor ve diğer pixeller ise tasarruf için uyumaya bırakılıyor. Bu durumda renkli görsel kullandığınızda haliyle mevcut bozulmalar oluşacaktır. Ali Kemal abi uygulamanın çalışma prensibiyle ile ilgili bir açıklama yapmıştı.
tasarruf edebilmek için mantıklı renksiz olmasıda tasarruf için daha iyi bencr

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
aslında her model için "Nokia Lumia x2x" yazsa (620-720-820-920 .....) belki uzayacak ama model numarası yazmasa da sade "Nokia Lumia" yazsa bile iyi gider :biggrin:

q0nzalez

q0nzalez

Üye
    Konu Sahibi
aslında her model için "Nokia Lumia x2x" yazsa (620-720-820-920 .....) belki uzayacak ama model numarası yazmasa da sade "Nokia Lumia" yazsa bile iyi gider :biggrin:
ilerieyen saatlerde eve varınca yaparım ve yine burada paylaşırım :)

oguone

Üye
Benim tel Lumia 820 glance screen
ekranında renkli veya siyah beyaz hepsinde Kare kare gözüküyor resimler

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
teşekkürler çok güzel olmuş. Yalnız 625te glance screen var mıydı??

4MaGuS

4MaGuS

Üye
mavi L920 güzel olmuş eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: q0nzalez
q0nzalez

q0nzalez

Üye
    Konu Sahibi
Son düzenleme:

respection123

Üye
Güzel oldu Tşk :)

• Beğen
Tepkiler: q0nzalez
PureFood

PureFood

Üye
dostum Fiat için de yapar mısın :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bunları yapmak ne kadar zamanını alıyor?