papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Yakında hatta bir iki güne kadar #Lumia930 fotoğraf ve Kamera incelemesi de yayında olur inşallah.Abi bir an 930 ile çektiğin fotoğrafları paylaştın sandım ama değilmiş
Pil performansı beni şaşırttı
Bulundugum şehirde ikinci elini bi türlü bulamadım buldugum gün alacam
Sorma bende bakıyorum, ama nasıl iş anlamadım, tekno marketlerde yok, olsa da fiyat yüksek, spot piyasada hemen hemen yok, olan yerlerde de hali hazırda yok, internette var ama emin olamıyorum, ikinci el olarak sahibinden, gittigidiyor takipte, ama telefonu bir haftadır bulamadım, alamadım gitti. Hoş halen 1520 ile 930 arasında git-gel yaşıyorum ...
Sorma bende bakıyorum, ama nasıl iş anlamadım, tekno marketlerde yok, olsa da fiyat yüksek, spot piyasada hemen hemen yok, olan yerlerde de hali hazırda yok, internette var ama emin olamıyorum, ikinci el olarak sahibinden, gittigidiyor takipte, ama telefonu bir haftadır bulamadım, alamadım gitti. Hoş halen 1520 ile 930 arasında git-gel yaşıyorum ...
1520 evet buyuk bende kullanıyorum kardeşim ama geliri çok buyuk ya sarı rengini kullanıyorum çarşıya giderken çıkarttığımda butun gözler bana bakıyorŞükür benim git gelim yok net kararım 930 1520 yi üç beş kez inceledim acaba olabilir mi diye ama yok büyük cihaz
1520 evet buyuk bende kullanıyorum kardeşim ama geliri çok buyuk ya sarı rengini kullanıyorum çarşıya giderken çıkarttığımda butun gözler bana bakıyorayrıca kızlar çok beğendi bazen bende buyukluğunden dolayı şikayet ediyorum ama olsun
Lumia 930 daha iyi ama Lumia 1520'yi Lumia Black Güncellemesiyle test etmiştim.Şimid Ali Kemal abi Nokia lumia 1520 de kullandın 930 da kullandın şunu sormak istiyorum belki denim geldiğinde sormak daha mantıklı ama kamera performansı 1520 ile aynı mı ? yoksa daha mı iyi.Tşkler
Arz ederim
Bataryası tırt azıcık oyun oynasan cayır cayır yanıyor. Bu telefonu ne diye çıkarttılar anlamış değilim. Zaten kutusunda kulaklık bile çıkmıyor. O paraya değmez bu telefon yarı fiyatına düşerse anca değer
afedersiniz hangi modelikulaklık kısmına katılıyorum ama oyun oynarken ısınmayan cihaz yok Asusun bir modeli hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?