GuiTaRisT111
Üye
Haklısın. Üst seviye cihazlar 32 ve 64 seçenekleri ile gelmeye başlamışken diğer cihazlarda 8GB kullanmaları ilginç. Orta seviye için 16 şart.
Evet haklısın. Dediğim gibi; dahili hafıza değil de başka yerlerden kıssınlar.
Haklısın. Üst seviye cihazlar 32 ve 64 seçenekleri ile gelmeye başlamışken diğer cihazlarda 8GB kullanmaları ilginç. Orta seviye için 16 şart.
5inç olacak olan icon ın global versiyonu olur bu bana hitap eden bi telefon olmuş benim gibi düşünenler de var bence çok iyi büyük ekran sevmiyorum pekbence 930 5 inç olmalıydı
5 inç o kadarda büyük degil5inç olacak olan icon ın global versiyonu olur bu bana hitap eden bi telefon olmuş benim gibi düşünenler de var bence çok iyi büyük ekran sevmiyorum pek
işte o senin için öyle bana göre büyük herkesin düşüncesi farklı 5inçlik modelde olur 4.5 ta olur benim 4.5 olması daha iyi 620yi alırken 820 al demişti babam büyük diye düşünmemiştim bile5 inç o kadarda büyük degil

Keşke şu orta seviye cihazlarda 16GB hafıza olsa. 8GB yetmiyor. Mesela şu Lumia 630'da 8mp kamera yerine 5mp olsa, işlemci de biraz daha düşük tutulsa, fakat hafıza 16GB olsa ne güzel olurdu.
Evet haklısın. Dediğim gibi; dahili hafıza değil de başka yerlerden kıssınlar.
4.5-5 inç ideal bana göre. Daha yukarısı biraz tablete dönüşüyor.
işte o senin için öyle bana göre büyük herkesin düşüncesi farklı 5inçlik modelde olur 4.5 ta olur benim 4.5 olması daha iyi 620yi alırken 820 al demişti babam büyük diye düşünmemiştim bile![]()
5 inç o kadarda büyük degil
5inç olacak olan icon ın global versiyonu olur bu bana hitap eden bi telefon olmuş benim gibi düşünenler de var bence çok iyi büyük ekran sevmiyorum pek
bence 930 5 inç olmalıydı
o yüzden aynı özellikleri olan telefonun 4.5 ve 5" lisini yapsınlar10 Gündür 6" lik Lumia 1520 kullanıyorum. Benim büyük elleri olan birisi için bile bazen telefonu kullanmak sorun oluyor. Bence ideal 4.5&5.2" arasıdır.

Lumia 930 bi sitede 5 inç gördüm şimdi 4.5 gördüm kötü oldu benim için.. elite devam... bakalım elite çıkmadan istediğim bi telefon çıkacak mı.
Oyun ve film izlemek benim birinci planım olacağı için önemli.. Cep önemli değil zaten elimde büyükBence arada o kadar fark yok ekran boyutu için.
Taşınabilecek kadar büyük cebe girebilecek kadar küçük olmalı telefon.
4.5-5' normal sayılır ama yaz geliyor 6' bir telefonu nereye koyacaksın hele ki yaz aylarında pantolon gömlek giyecekler için.