Haber Nokia Lumia 930, Lumia 630 ve Lumia 635 geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Haklısın. Üst seviye cihazlar 32 ve 64 seçenekleri ile gelmeye başlamışken diğer cihazlarda 8GB kullanmaları ilginç. Orta seviye için 16 şart.

Evet haklısın. Dediğim gibi; dahili hafıza değil de başka yerlerden kıssınlar.

MaxipmaN

Üye
630la 635in ekranı 480x800 olursa alınmaz

ÖEY

ÖEY

Üye
Alakasız olacak ama twitter'da bu nextleaks'ın güvenirliği konusunda tartışma varmış.

Invoke

Invoke

Üye
Şu yeni cihazlar bir geleydi...

merkel02

Kapalı Hesap
ne yalan söyleyim bi ara Ali Kemal ağabeyden şüphelendim nextleaks olabilir diye :ehe

Rainesto

Rainesto

Üye
bence 930 5 inç olmalıydı

csH

csH

Üye
5inç olacak olan icon ın global versiyonu olur bu bana hitap eden bi telefon olmuş benim gibi düşünenler de var bence çok iyi büyük ekran sevmiyorum pek

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Rainesto

Rainesto

Üye
5inç olacak olan icon ın global versiyonu olur bu bana hitap eden bi telefon olmuş benim gibi düşünenler de var bence çok iyi büyük ekran sevmiyorum pek
5 inç o kadarda büyük degil

csH

csH

Üye
işte o senin için öyle bana göre büyük herkesin düşüncesi farklı 5inçlik modelde olur 4.5 ta olur benim 4.5 olması daha iyi 620yi alırken 820 al demişti babam büyük diye düşünmemiştim bile:D

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
4.5-5 inç ideal bana göre. Daha yukarısı biraz tablete dönüşüyor.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Keşke şu orta seviye cihazlarda 16GB hafıza olsa. 8GB yetmiyor. Mesela şu Lumia 630'da 8mp kamera yerine 5mp olsa, işlemci de biraz daha düşük tutulsa, fakat hafıza 16GB olsa ne güzel olurdu.

Haklısın. Üst seviye cihazlar 32 ve 64 seçenekleri ile gelmeye başlamışken diğer cihazlarda 8GB kullanmaları ilginç. Orta seviye için 16 şart.

Evet haklısın. Dediğim gibi; dahili hafıza değil de başka yerlerden kıssınlar.

Windows Phone 8.1 güncellemesiyle SD Karta uygulama kurma ve kurulu uygulamaları taşıma geldiğine göre artık çok fazla sorun olmayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
4.5-5 inç ideal bana göre. Daha yukarısı biraz tablete dönüşüyor.

işte o senin için öyle bana göre büyük herkesin düşüncesi farklı 5inçlik modelde olur 4.5 ta olur benim 4.5 olması daha iyi 620yi alırken 820 al demişti babam büyük diye düşünmemiştim bile:D

10 Gündür 6" lik Lumia 1520 kullanıyorum. Benim büyük elleri olan birisi için bile bazen telefonu kullanmak sorun oluyor. Bence ideal 4.5&5.2" arasıdır.

csH

csH

Üye
10 Gündür 6" lik Lumia 1520 kullanıyorum. Benim büyük elleri olan birisi için bile bazen telefonu kullanmak sorun oluyor. Bence ideal 4.5&5.2" arasıdır.
o yüzden aynı özellikleri olan telefonun 4.5 ve 5" lisini yapsınlar :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Lumia 930 bi sitede 5 inç gördüm şimdi 4.5 gördüm kötü oldu benim için.. elite devam... bakalım elite çıkmadan istediğim bi telefon çıkacak mı.

zbahadir

Üye
Lumia 930 bi sitede 5 inç gördüm şimdi 4.5 gördüm kötü oldu benim için.. elite devam... bakalım elite çıkmadan istediğim bi telefon çıkacak mı.

Bence arada o kadar fark yok ekran boyutu için.
Taşınabilecek kadar büyük cebe girebilecek kadar küçük olmalı telefon.
4.5-5' normal sayılır ama yaz geliyor 6' bir telefonu nereye koyacaksın hele ki yaz aylarında pantolon gömlek giyecekler için.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bence arada o kadar fark yok ekran boyutu için.
Taşınabilecek kadar büyük cebe girebilecek kadar küçük olmalı telefon.
4.5-5' normal sayılır ama yaz geliyor 6' bir telefonu nereye koyacaksın hele ki yaz aylarında pantolon gömlek giyecekler için.
Oyun ve film izlemek benim birinci planım olacağı için önemli.. Cep önemli değil zaten elimde büyük :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
630 un çözünürlüğü nasıl acaba

technocu1

Üye
Arkadaşlar 930 un kasası 920 gibi polikarbon kasa olur mu

MaxipmaN

Üye
8gb dahili hafıza ve 800x480 civarı çözünürlüklerinden dolayı demekki alcak olsam ucuza kapatamıycam olayı bu modellerle daha iyi anladım 600 serisi için konuştum

Burak Altun

Burak Altun

Üye
930 iyiymiş fiyatı da iyi olursa tutar.