Haber Nokia Lumia 930, Lumia 630 ve Lumia 635 geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
635 süper

GodMode

GodMode

Üye
Haber için teşekkürler.

sekajmer

sekajmer

Üye
N930 ve microSD desteği çok yerinde bir karar olmuş.
N925 güzel telefon ama Skydrive'a bağlı kalmamak için microSD yuvası olmalıydı.

Ben anlamıyorum bu Nokia'yı her zaman bir şeyleri eksik bırakıyor. N95 hariç hiç bir telefonuna işte bu olmuş diyemedim. Bakalım N930 Nokia'nın amiral gemisi olabilecek mi.
bende anlayamıyorum valla :) mesela 1520 donanım olarak harika bir telefon ama kamera olarak düşük yani düşükten kastım 20 mp çok iyi bir değer ama f değeri yani gece ve loş ortam çekimi iyi değil.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: ama 930un kamerası 21 megapiksel deniliyordu 20 megapiksel değil

Gopluumit

Gopluumit

Üye
930 da ips var mı ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Tanıtımları merakla bekliyorum doğrusu

mtoyanik

mtoyanik

Üye
1-1.5 sene sonra yeni bir lumia almayı düşünüyorum bakalım daha ne modeller çıkacak:eller:

bu sure zarfında lumia 1520 fiyatı kaç lira olur acaba :allalla:

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
1-1.5 sene sonra yeni bir lumia almayı düşünüyorum bakalım daha ne modeller çıkacak:eller:

2 yıl sonra lumia 1520 fiyatı kaç lira olur acaba yada 2 yıl sonra 1520 nin donanımı yeterli olur mu :allalla:

2 yıl sonra bugünün telefonunu kullanmak istemezsin bence. Yazılım ve donanım olarak Windows Phone çok daha gelişmiş olacak.

lost68

lost68

Üye
Nokia da :D Seri ye bağladı.:gun1:

soruvar

Üye
L930 tahmini ne zaman çıkar ve fiyatı ne kadar olur ?

soruvar

Üye
L925 almayı düşünüyordum bu uygun fiyata ve iyi bir zamanda çıkarsa onu alabilirim :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Buna ne dersiniz gençler:)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Keşke şu orta seviye cihazlarda 16GB hafıza olsa. 8GB yetmiyor. Mesela şu Lumia 630'da 8mp kamera yerine 5mp olsa, işlemci de biraz daha düşük tutulsa, fakat hafıza 16GB olsa ne güzel olurdu.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Keşke şu orta seviye cihazlarda 16GB hafıza olsa. 8GB yetmiyor.

Haklısın. Üst seviye cihazlar 32 ve 64 seçenekleri ile gelmeye başlamışken diğer cihazlarda 8GB kullanmaları ilginç. Orta seviye için 16 şart.