Püf Noktası Nokia Lumia 925 Arayanın İsmini Söyleme

Sponsorlu Bağlantılar

uydumen

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 925 Arayanın İsmini Söyleme
Ben Nokia Lumia 925 wp 8.1 kullanıyorum bu telefondan arayanın ismini nasıl söyletebilirim.Veya aramak istidiğim birini ismini söyleyince nasıl aratabilirim.Uğraşmama rağmen bulamadım.Eskiden symbian lı Nokia vardı o söylüyordu. .Arama tuşuna basınca I can't connect at the moment.Try again in a little bit.Yazıyor Aşağıdaki sitede buldum fakat yapamadım.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Eğer 8.1 yüklü ise arama tuşuna basılı tut dinleme açılıyor ona arayacağın kişiyi ingilizce söylemen yeterli ama sadece ingilizce olarak söyleyebilirsiniz ve isimler de ingilizce olmalı. Yani call murat dediğinizde murat ismini cihaz anlayamayacağı için arayamaz, murat yerine michael koyarsan ismi call michael dediğinde arar :) belki ilerde Türkçe desteği de gelir.

uydumen

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler hakikaten İngilizce söyleyince oluyor keşke Türkçe desteği olsa.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ayarlar > Erişim kolaylığı kısmında arayanın ismini söyleme konusu ile ilgili seçenekler var. :)

braayn

braayn

Üye
Pek önermiyorum Erişim kolaylığı kısmından açtım otobüste yüksek sesle müzik dinlerken bir anda mesaj geldi ve sesi okumaya başladı bitirdi o anda kulaklık takılıyken hooop müziği bütün otobüs dinledi hoparlörden verdi ve kulaklık takılı olmasına rağmen

Üst Alt