Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiNokia lumia 925 Alacağım Görüşlerinizi Alalım
Sponsorlu Bağlantılar
Darqos
Üye
Konu Sahibi
Nokia lumia 925 Alacağım Görüşlerinizi Alalım
Merhaba arkadaşlar Syambian'dan Lumia ya rütbe atlayacağım
Ve lumia 920 Almayı düşünüyorum parasıda uygun Hem Aleminyum kaplama Gorilla Glas 2 Var Çok iyi de Kullanıcı yorumlarını almak istiyorum
Ali Kurtaran
Üye
Şarj konusunda seni pişman edebilir.Uzun süre önce kullanmıştım çok güzel bir telefon.Bütçeni ve ne amaçla kullanmak istediğini belirtirsen belki daha iyi bir tavsiyede bulunabiliriz.
Serhan
Üye
920 alma bence , nasıl olsa wp8 in ilk cihazlarından , eskidi biraz , yeni ve uygunlardan alırsan dahada kazanırsın , mesela 535 i beklemen senin için çok çok çok daha iyi olur her yönden..
DalvikCache
Üye
lumia 535 mi? 920 nin yanından geçemez giriş seviyesi cihaz. Siz en iyisi 925 alın amoled ekran sayesinde daha az pil tüketir
128 GB sd kart desteği , 5 inc ekran ve diğer özellikler bile vede microsoftun ilk telefonlarından olduğu için o bile yeter... Ben L925 kullanıyorum 16 GB olanı hafısa bakımından çok sıkıntı yaşıyorum sf kart desteği yok diye..
Merhaba arkadaşlar Syambian'dan Lumia ya rütbe atlayacağım
Ve lumia 920 Almayı düşünüyorum parasıda uygun Hem Aleminyum kaplama Gorilla Glas 2 Var Çok iyi de Kullanıcı yorumlarını almak istiyorum
920 aleminyum kaplama değil,aleminyum kaplama olan 925,ben bugün elimdeki 920 yi takasa verip üzerine 400 tl ödeyip 2.el ama garantili 1020 aldım,tavsiye ederim.
Son düzenleme:
DalvikCache
Üye
5 inç ekran fakat çözünürlük 960*540 px yani pikseller sayılır donanım oldukça zayıf kamera 5mp. ve uygulamalarda hafıza kartına kurulmuyor sanırım sd karta resim müzik video atarsın dahili hafıza daha önemli. hafıza sıkıntısı yüzünden bir uygulamayı yüklemek için cihazını sıfırlayan 520 620 720 kullanıcıları vardı
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
Remzi idi adın sanırım, şimdide L920 ye mi geçiş yapacaksın diğer konuda da son demiştin bakalım hayırlısı yeni konularda görüşmek üzere