Nokia Lumia 920 Teleservice değişim

Sponsorlu Bağlantılar

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920 Teleservice değişim
Arkadaşlar benim telefonumda aldığım ilk günden beri kasada bastırdığında gıcırtılar batarya sallanması tarzı sorunları vardı bugüne kadar hiç sallamsmıştım. Ancak geçen gün bu dertlerimi anlatan bir mail hazırladım değişim talebinde bulundum ve stephen elop'a gönderdim. O da cevap verdi ve beni Nokia Türkiye'ye yönlendirdi. Daha sonra Nokia Türkiye beni aradı ve benden imei numaramı istedi. Değişim talebimin kabul edildiğini söyledi.Telesercice Maltepeye gitmem gerektiği söylendi. Bende yarın gideceğim. Sorum şu yeni telefonumu ne zaman verirler ve alacağım telefon sıfır mı olacak kesinlikle ?
 


BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Dostum maili hangi adrese attın ve ne yazdın bana epostanı iletir misin
[email protected]
 
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Hangi yere attınız mesajı özelde söylermisiniz?
 
ÖEY

ÖEY

Üye
Valla o mailin kopyasını ben de istiyorum :D Bana özel mesaj ile atabilir misin? veya mail adresini özel mesaj ile at oradan haberleşelim?
 
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
dün akşam elop emmiye bi mail de ben çaktım. bu sabah cevap döndü klasik laflar işte abi üzgünüm falan,değiştircez ilgili birime söledim demiş mail inde... sonra ilgili birimi yazdı nokia tr ye aktaracaklarmış mevzuyu ve onlar bana döncekmiş eyi dedim gari napim sorası bekliyorum artık arasalarda değiştirsem diye :D


son olarak başta papakudioflu Ali Kemal abi ve kalan tüm wp forum üyelerine selam söledi :ehe
 
Yönetici tarafından düzenlendi:
luckysleven

luckysleven

Üye
hadi diyelim arkadaşın telefonu değişti sıfır verdiler bundan sonra gönderilen mailleri adam sallar mı sizce ? : ) hoş ben hemen değişim olacağınada ihtimal vermiyorum dünyada binlerce kişi bu adama mail atıyordur bu amaçla.. anladığım kadarıyla adama ulaşmak zor değil.. ben olacağı söyliyim , maltepeye gider arkadaş telefonu servise alırlar oyalarlar yasal süre sınırlarında öyle değişim yaparlar . Yani yarın gel telefonu bırak yenisini al git diyeceklerini pek sanmıyorum .
 
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar forumda hiç kimsenin kişisel iletişim bilgilerini paylaşamazsınız. Bunu özel mesaj yoluyla yapın lütfen.
 
remzi33

remzi33

Üye
maili özelden veya e-postayla gönderdiğin adresle birlikte atarsan sevinirim. [email protected]
 


Üst Alt