nokia lumia 920 skydrive 8gb depo alanı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
nokia lumia 920 skydrive 8gb depo alanı
arkadaşlar size bir sorum olucak şimdi bende Lumia 920 var ve bunla gelen skydriive var 8gb ben onu nasıl kullanacagım normalde zaten her hangi bir hesapla girersem 7gb veriyor ancak bize birde 8gb eklenirse 15gb doppolama alanımız olması gerekiyor bunun için neler yapmam gerekiyor skydrive kodu arıyorum kutuda ancak öyle bir şey yok gibi

mesutcinik

mesutcinik

Üye
telefonu etkinleştirdiğin microsoft hesabına 8gb kota veriyor :oke:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
telefonu etkinleştirdiğin microsoft hesabına 8gb kota veriyor :oke:
benim girdiğim microsoft hesabına demin girerek baktım ve bendeki bütün bilgileri yollamış buraya tamam ancak kota olarak 7gb gözüküyor daha fazla olması lazım degilmi veya en az 8gb olması lazım bu kotanın bu normalde microsoft her kişiye sundugu miktar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
eskı kullanıcım 25 gb :kop:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
bende şuan telefon ayarlar-eposta da microsoft hesabı var ancak netten girdigim zaman 8gb kotalı degil siz ne hesabı giriyorsunuz aynı degilmi

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla ben hiç ekstra 8 gb verildiğini duymadım. Benim skydrive limitide 7 gb.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
veriliyor bas bas bagırılıyor hatta bilgisi olan yokmu hiç ya

csH

csH

Üye
Yok arkadsm 7 gb o :D ona bakarsan tel hafizana bak 32gb ama orda 29 yazar bende de 7.2 gb yaziyo

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft ücretsiz skydrive hesabınız 7GB'dır. Hatta ücretli bile olsa 7-25-50-100 diye gider. 8GB nereden çıktı anlamadım:hmmm

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Bu Skydrive nedir nasıl kullanılır arkadaşlar ya.

serinaga

serinaga

Üye
Buluttaki depolama alanı ...

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Peki nasıl depolayıp, geri yüklerim ben ordan.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
telefondan hotmail hesabı girdigin zaman yani microsoft hesabı zaten onları direk o hesab net baglı ise atıyor kendiliğinden onun dışında kjendin atmak için her hangibir resim açıp skydrive kaydet diyerek yapabilirsin

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Nasıl geri yuklerim peki

Üst Alt