Placebo-
Üye
hızlı cevap yazarımo yüzden görmemişim
![]()
Reca ederim.
Ama wp7 bile bu konuda iyi ise wp8 daha iyi olmalıdır bence ya. Birde videodaki telefon lumia 900 gibi geldi. 
hızlı cevap yazarımo yüzden görmemişim
![]()
Ama wp7 bile bu konuda iyi ise wp8 daha iyi olmalıdır bence ya. Birde videodaki telefon lumia 900 gibi geldi. 
bakarsan nokia amblemi sağ üstte aablıcım
Reca ederim.Ama wp7 bile bu konuda iyi ise wp8 daha iyi olmalıdır bence ya. Birde videodaki telefon lumia 900 gibi geldi.
![]()

bakarsan nokia amblemi sağ üstte aablıcım![]()
Niye böyle oldu ya. Adamın yüzünden.
Gerçi multitask benim için bir anlam ifade etmiyor. 
pardon yaa
Fark ettim.Niye böyle oldu ya. Adamın yüzünden.
Gerçi multitask benim için bir anlam ifade etmiyor.
Edit : Adamın cihazı hatalı.![]()
o değilde multitask mulitask abartmayın bu kadar günlük kullanımda zora sokmayacaksa pekte sıkıntı yaratmaz bence 
Zora sokmak anlamında şöyle bir zorluk olabilir,
pardon yaao değilde multitask mulitask abartmayın bu kadar günlük kullanımda zora sokmayacaksa pekte sıkıntı yaratmaz bence
![]()
ki bu da zaman kaybı
bir uygulamaya dönmek için tekrar ana ekrana dönüp ordan uygulamayı tekrar açmak gerekki bu da zaman kaybı

yaa müdür o kadar cebelleştinki multitask multitask diye bundan sonra n9 yada 808 alıcam valla
bir uygulamaya dönmek için tekrar ana ekrana dönüp ordan uygulamayı tekrar açmak gerekki bu da zaman kaybı

bence N9 alma
yaa müdür o kadar cebelleştinki multitask multitask diye bundan sonra n9 yada 808 alıcam valla![]()
onun yerine şu çıkacak Jolla zımbırtılarını bekle 
zımbırtı ha bide vaay
bence N9 almaonun yerine şu çıkacak Jolla zımbırtılarını bekle
![]()
yok valla bende karar veremedim ben alıştım elimdekine zor bırakırım işimi görüyor bu (züğürt tesellisi
)
bence N9 almaonun yerine şu çıkacak Jolla zımbırtılarını bekle
![]()
Ali birgün Çanakkale de misafir et beni bir eni konu incele şu N9 u bakalım alma diyo musun 
"zımbırtı" yanlış bir kelime değilki
zımbırtı![]()
Ali birgün Çanakkale de misafir et beni bir eni konu incele şu N9 u bakalım alma diyo musun
![]()
çok kullandığım bir kelimedir 

emin misin? baya aşağılayıcı
"zımbırtı" yanlış bir kelime değilkiçok kullandığım bir kelimedir
beklerim![]()

bence gayet tarafsız bir yorum. Ayrıca multitask bile değil bu uygulamalar her açılışta tekrar yükleniyor.
Bişi anlayamadım bende. Aynı uygulamayı ard arda açmak buna dahilm mi ki?
- - - Eklendi - - -
Bir modaretöre göre fazla taraflısın.Adam doğru dürüst incelememe yapamamış. Elimizdeki tek video bu.
Wp'de hem muzik dinleyip ayni anda internette surf yapilabiliyor. Ayrica arkaplana attiginiz uygulamayi geri cagirmak icin baslat ekranina geri donup uygulamayi tekrar acmiyorsunuz. Geri tusuna iki saniye kadar basili tutarak multitask ekranindan istediginiz uygulamaya gecebiliyorsunuz. Ayrica wp8'de bunun biraz daha gelismis versiyonu olarak live tile ve live apps diye bir teknoloji kullanarak baslat ekranindan isterseniz acik olan uygulamayi geri cagirabilir isterseniz de ayni uygulamayi tekrar acabilirsiniz. Uygulamalar arkaplanda calismayi destekliyorsa veya ayarlardan arkaplanda calismalari engellenmediyse gorev yoneticisinden cagrilan uygulama kapanmadan geri acilir. Tabi batarya tasarruf modunda ayarlardan arkaplanda calismaya devam edicek uygulamalari secebilirsiniz. Bu sayede cihaz batarya tasarruf modundayken arkaplana atilan uygulamalar kapanmaz.
eminim
emin misin? baya aşağılayıcı![]()
çok kullandım daha önce 
Ali abi mümkünse şu multitask ekranının ss'sini atabilirmisin?
Wp'de hem muzik dinleyip ayni anda internette surf yapilabiliyor. Ayrica arkaplana attiginiz uygulamayi geri cagirmak icin baslat ekranina geri donup uygulamayi tekrar acmiyorsunuz. Geri tusuna iki saniye kadar basili tutarak multitask ekranindan istediginiz uygulamaya gecebiliyorsunuz. Ayrica wp8'de bunun biraz daha gelismis versiyonu olarak live tile ve live apps diye bir teknoloji kullanarak baslat ekranindan isterseniz acik olan uygulamayi geri cagirabilir isterseniz de ayni uygulamayi tekrar acabilirsiniz. Uygulamalar arkaplanda calismayi destekliyorsa veya ayarlardan arkaplanda calismalari engellenmediyse gorev yoneticisinden cagrilan uygulama kapanmadan geri acilir. Tabi batarya tasarruf modunda ayarlardan arkaplanda calismaya devam edicek uygulamalari secebilirsiniz. Bu sayede cihaz batarya tasarruf modundayken arkaplana atilan uygulamalar kapanmaz.

eminimçok kullandım daha önce
Ali abi mümkünse şu multitask ekranının ss'sini atabilirmisin?![]()
sana katılıyorum.
Yaa çokta matah bişey değil aslında kim hem müzik dinleyip internete girerken akabinde oyun oynayabiliyor?
işimi görüyo... Ilk mesajda yazmak istediğimi tam anlatamadım... Hala mobilim... Symbian gibi mi yapmıyo anlaşılan dediğinize göre. Bence multitask, hava atmak için bir yöntem... Günlük kullanımda işe yarıyorsa gerisi hava atmak