Nokia Lumia 920 Multitask

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

doctorrr

doctorrr

Üye
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
doctorrr

doctorrr

Üye

Fark ettim. :cry: Niye böyle oldu ya. Adamın yüzünden. :ehe Gerçi multitask benim için bir anlam ifade etmiyor.

Edit : Adamın cihazı hatalı.:off:
pardon yaa :koş: o değilde multitask mulitask abartmayın bu kadar günlük kullanımda zora sokmayacaksa pekte sıkıntı yaratmaz bence :)

PriZm

PriZm

Üye

pardon yaa :koş: o değilde multitask mulitask abartmayın bu kadar günlük kullanımda zora sokmayacaksa pekte sıkıntı yaratmaz bence :)
Zora sokmak anlamında şöyle bir zorluk olabilir,

bir uygulamaya dönmek için tekrar ana ekrana dönüp ordan uygulamayı tekrar açmak gerek :) ki bu da zaman kaybı

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

bir uygulamaya dönmek için tekrar ana ekrana dönüp ordan uygulamayı tekrar açmak gerek :) ki bu da zaman kaybı

Böyle diyince aklıma bir deyim geldi de... :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye

yaa müdür o kadar cebelleştinki multitask multitask diye bundan sonra n9 yada 808 alıcam valla :D

doctorrr

doctorrr

Üye

bence N9 alma :) onun yerine şu çıkacak Jolla zımbırtılarını bekle :D
zımbırtı ha bide vaay :D yok valla bende karar veremedim ben alıştım elimdekine zor bırakırım işimi görüyor bu (züğürt tesellisi :D )

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
PriZm

PriZm

Üye
pRime.

pRime.

Üye

Bişi anlayamadım bende. Aynı uygulamayı ard arda açmak buna dahilm mi ki?

- - - Eklendi - - -

Bir modaretöre göre fazla taraflısın. :) Adam doğru dürüst incelememe yapamamış. Elimizdeki tek video bu.
bence gayet tarafsız bir yorum. Ayrıca multitask bile değil bu uygulamalar her açılışta tekrar yükleniyor.

papakudioflu

papakudioflu

Admin

Wp'de hem muzik dinleyip ayni anda internette surf yapilabiliyor. Ayrica arkaplana attiginiz uygulamayi geri cagirmak icin baslat ekranina geri donup uygulamayi tekrar acmiyorsunuz. Geri tusuna iki saniye kadar basili tutarak multitask ekranindan istediginiz uygulamaya gecebiliyorsunuz. Ayrica wp8'de bunun biraz daha gelismis versiyonu olarak live tile ve live apps diye bir teknoloji kullanarak baslat ekranindan isterseniz acik olan uygulamayi geri cagirabilir isterseniz de ayni uygulamayi tekrar acabilirsiniz. Uygulamalar arkaplanda calismayi destekliyorsa veya ayarlardan arkaplanda calismalari engellenmediyse gorev yoneticisinden cagrilan uygulama kapanmadan geri acilir. Tabi batarya tasarruf modunda ayarlardan arkaplanda calismaya devam edicek uygulamalari secebilirsiniz. Bu sayede cihaz batarya tasarruf modundayken arkaplana atilan uygulamalar kapanmaz.

PriZm

PriZm

Üye

emin misin? baya aşağılayıcı :D
eminim :D çok kullandım daha önce :D

Wp'de hem muzik dinleyip ayni anda internette surf yapilabiliyor. Ayrica arkaplana attiginiz uygulamayi geri cagirmak icin baslat ekranina geri donup uygulamayi tekrar acmiyorsunuz. Geri tusuna iki saniye kadar basili tutarak multitask ekranindan istediginiz uygulamaya gecebiliyorsunuz. Ayrica wp8'de bunun biraz daha gelismis versiyonu olarak live tile ve live apps diye bir teknoloji kullanarak baslat ekranindan isterseniz acik olan uygulamayi geri cagirabilir isterseniz de ayni uygulamayi tekrar acabilirsiniz. Uygulamalar arkaplanda calismayi destekliyorsa veya ayarlardan arkaplanda calismalari engellenmediyse gorev yoneticisinden cagrilan uygulama kapanmadan geri acilir. Tabi batarya tasarruf modunda ayarlardan arkaplanda calismaya devam edicek uygulamalari secebilirsiniz. Bu sayede cihaz batarya tasarruf modundayken arkaplana atilan uygulamalar kapanmaz.
Ali abi mümkünse şu multitask ekranının ss'sini atabilirmisin? :)

pRime.

pRime.

Üye

müzik çalarken internette surf yapmayı sanırım java telefonlar bile destekliyor. multitask denilen ekranda ise donup kalmış uygulamalar var neyin multitaskı oluyor bu?
microsoft'un kendi adıyla live tile olarak adlandırdığı "teknolojisi" dediğimiz şey adı lazım değil bazı sistemlerin ezelden beri desteklediği şey değil mi? açık olan bir uygulamanın simgesine basarsan açılır bunun neresi teknoloji?

pRime.

pRime.

Üye
o da son kullanılan uygulamalar listesi oluyor. ;)

61semih

61semih

Üye

Yaa çokta matah bişey değil aslında kim hem müzik dinleyip internete girerken akabinde oyun oynayabiliyor?
sana katılıyorum.
telefonlarda şarj zaten büyük sorunken hem müzik hem internet e ek olarak bir uygulama daha çalıştırmak pek ihtiyaç olunan birşey değil.
yarım saate şarj biter heralde.
sadece internette yeni sekmede aç diyince arkaplanda yüklenmesi ve tarayıcıdan home tuşu ile anasayfaya gelince tekrar tarayıcıya girince aynen kaldığı yerden devam etmesi kafi.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Prime hocam, o müzik çalarken internete girme olayını benim x3 yapıyo... Telefonu ezmeyin yaa :( işimi görüyo... Ilk mesajda yazmak istediğimi tam anlatamadım... Hala mobilim... Symbian gibi mi yapmıyo anlaşılan dediğinize göre. Bence multitask, hava atmak için bir yöntem... Günlük kullanımda işe yarıyorsa gerisi hava atmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt