Mobilim. Kaç uygulama açmışlar

Mobilim. Kaç uygulama açmışlar
WP multitasking'i androiddekinden bile daha kötü.ne multitask menüsü var ne de uygulamaya geri döndüğünde tam kaldığı yeri hatırlıyor..
(Bkz:1:10-1:15)
Adam doğru dürüst incelememe yapamamış. Elimizdeki tek video bu.aaah ali aahWP multitasking'i androiddekinden bile daha kötü.ne multitask menüsü var ne de uygulamaya geri döndüğünde tam kaldığı yeri hatırlıyor..
(Bkz:1:10-1:15)
kızdırdın ezgiyi 
Bir modaretöre göre fazla taraflısın.Adam doğru dürüst incelememe yapamamış. Elimizdeki tek video bu.

Taraf tutmuyorum.videoda ne gördüysem onu söyledim.(ki gerçekteki de böyle)
Multitask'ın kralı MeeGo'dur ardından Symbian gelir.diğerleri fasa fiso.her ne kadar androiddekini biraz da olsada adam ettiysem bile yinede bu 2 sistemin yanına yaklaşamıyor![]()
WP'da da recent'e benzer sistem var.ama tek farkı multitask menüsü olmaması.ve uygulamayı TAM olarak kaldığı yerden başlatamaması.
Yeni bir video yayımlanana kadar sizin dediğiniz olsun. Fakat Wp'deki sistem android gibi işlemiyor sanırım. Başlat menüsüne basınca alta indirmek yerine kapatıyor mu uygulamayı?
yavaş yavaş o da hallolur kanımca
WP'da da recent'e benzer sistem var.ama tek farkı multitask menüsü olmaması.ve uygulamayı TAM olarak kaldığı yerden başlatamaması.
şimdilik bana sorunlu geldi bu multitask konusu.ileride güncellemeler ile düzeltirler sanırım.

Android bile bu konuda WP'dan daha ileride.WP'un neden bu kadar stabil olduğu belli oluyor
yavaş yavaş o da hallolur kanımca![]()

Yaa çokta matah bişey değil aslında kim hem müzik dinleyip internete girerken akabinde oyun oynayabiliyor?
Android bile bu konuda WP'dan daha ileride.WP'un neden bu kadar stabil olduğu belli oluyor![]()
Android bile bu konuda WP'dan daha ileride.WP'un neden bu kadar stabil olduğu belli oluyor![]()

hmm.ben?
Yaa çokta matah bişey değil aslında kim hem müzik dinleyip internete girerken akabinde oyun oynayabiliyor?
oyun haricinde tabi
çoğu zaman müzik dinlerken internette sörf yaparım
arka planda da tapatalk her zaman açık olur 
Benmi Fandroidim
Androidden stabil mi? Stabil. E o zaman?
Fandroidlerin, bu stabilliğe dil uzatmasına gerek yok. Multitask geçtim, menü geçişlerinin stabilliği, uygulama açılış hızları yetiyor.![]()

Benmi Fandroidim
Stabiliteyi fazla abartmayın bence.ileride gerçek multitask gelirse üzülebilirsiniz![]()

Şimdi bak ben symbianda 40 aplikasyon açtımda n'oldu? 10 dk seyrettim scroll yaptım sonra ramblowla çaat kapattım neydi o yani? 8 uygulamayı anda açabiliyordu wp7 ben geriden takip ediyorum şuan ama wp8 bu konuda daha yeteneklidir yani ben öyle zannediyorum beni aydınlat, ama havalara girme
hmm.ben?oyun haricinde tabi
çoğu zaman müzik dinlerken internette sörf yaparım
arka planda da tapatalk her zaman açık olur
![]()

hızlı cevap yazarım
Bu yorumu yapmanızdan hemen önce üstteki mesajı editledim bi bakmanızda yarar var.![]()
o yüzden görmemişim 
Şimdi bak ben symbianda 40 aplikasyon açtımda n'oldu? 10 dk seyrettim scroll yaptım sonra ramblowla çaat kapattım neydi o yani? 8 uygulamayı anda açabiliyordu wp7 ben geriden takip ediyorum şuan ama wp8 bu konuda daha yeteneklidir yani ben öyle zannediyorum beni aydınlat, ama havalara girme![]()
androiddde hiç olmasa recent ekranı var wp da o da yok