Nokia Lumia 920 Multitask

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920 Multitask
Yeni yüklenmiş bu videoyu gördüm. Sanırım çok tartışılan multitasking sorusuna cevap verir.

[video=youtube;0mPCZiyS5p4]http://www.youtube.com/watch?v=0mPCZiyS5p4[/video]​

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Mobilim. Kaç uygulama açmışlar

PriZm

PriZm

Üye
WP multitasking'i androiddekinden bile daha kötü.ne multitask menüsü var ne de uygulamaya geri döndüğünde tam kaldığı yeri hatırlıyor..

(Bkz:1:10-1:15)

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Mobilim. Kaç uygulama açmışlar

Bişi anlayamadım bende. Aynı uygulamayı ard arda açmak buna dahilm mi ki?

- - - Eklendi - - -

WP multitasking'i androiddekinden bile daha kötü.ne multitask menüsü var ne de uygulamaya geri döndüğünde tam kaldığı yeri hatırlıyor..

Bir modaretöre göre fazla taraflısın. :) Adam doğru dürüst incelememe yapamamış. Elimizdeki tek video bu.

doctorrr

doctorrr

Üye

aaah ali aah :D kızdırdın ezgiyi :D

PriZm

PriZm

Üye

Bir modaretöre göre fazla taraflısın. :) Adam doğru dürüst incelememe yapamamış. Elimizdeki tek video bu.

Taraf tutmuyorum.videoda ne gördüysem onu söyledim.(ki gerçekteki de böyle)
Multitask'ın kralı MeeGo'dur ardından Symbian gelir.diğerleri fasa fiso.her ne kadar androiddekini biraz da olsada adam ettiysem bile yinede bu 2 sistemin yanına yaklaşamıyor :)

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

Taraf tutmuyorum.videoda ne gördüysem onu söyledim.(ki gerçekteki de böyle)
Multitask'ın kralı MeeGo'dur ardından Symbian gelir.diğerleri fasa fiso.her ne kadar androiddekini biraz da olsada adam ettiysem bile yinede bu 2 sistemin yanına yaklaşamıyor :)

Yeni bir video yayımlanana kadar sizin dediğiniz olsun. Fakat Wp'deki sistem android gibi işlemiyor sanırım. Başlat menüsüne basınca alta indirmek yerine kapatıyor mu uygulamayı?

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Video Icin Tesekkurler ..

Ama Bencede Daha Iyi Olabilir .. =]

PriZm

PriZm

Üye

Yeni bir video yayımlanana kadar sizin dediğiniz olsun. Fakat Wp'deki sistem android gibi işlemiyor sanırım. Başlat menüsüne basınca alta indirmek yerine kapatıyor mu uygulamayı?
WP'da da recent'e benzer sistem var.ama tek farkı multitask menüsü olmaması.ve uygulamayı TAM olarak kaldığı yerden başlatamaması.

şimdilik bana sorunlu geldi bu multitask konusu.ileride güncellemeler ile düzeltirler sanırım.

doctorrr

doctorrr

Üye

WP'da da recent'e benzer sistem var.ama tek farkı multitask menüsü olmaması.ve uygulamayı TAM olarak kaldığı yerden başlatamaması.

şimdilik bana sorunlu geldi bu multitask konusu.ileride güncellemeler ile düzeltirler sanırım.
yavaş yavaş o da hallolur kanımca :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye

Android bile bu konuda WP'dan daha ileride.WP'un neden bu kadar stabil olduğu belli oluyor :)
Yaa çokta matah bişey değil aslında kim hem müzik dinleyip internete girerken akabinde oyun oynayabiliyor?

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

Android bile bu konuda WP'dan daha ileride.WP'un neden bu kadar stabil olduğu belli oluyor :)

Androidden stabil mi? Stabil. E o zaman? :)
android kullanicilarinin, bu stabilliğe dil uzatmasına gerek yok. Multitask geçtim, menü geçişlerinin stabilliği, uygulama açılış hızları yetiyor. :)

Edit: Yanlış anlaşılmasın Fandroid kelimesini size kullanmadım.

PriZm

PriZm

Üye

Yaa çokta matah bişey değil aslında kim hem müzik dinleyip internete girerken akabinde oyun oynayabiliyor?
hmm.ben? :D oyun haricinde tabi :D çoğu zaman müzik dinlerken internette sörf yaparım :D arka planda da tapatalk her zaman açık olur :D

PriZm

PriZm

Üye

Androidden stabil mi? Stabil. E o zaman? :)
Fandroidlerin, bu stabilliğe dil uzatmasına gerek yok. Multitask geçtim, menü geçişlerinin stabilliği, uygulama açılış hızları yetiyor. :)
Benmi Fandroidim :zzz:

Stabiliteyi fazla abartmayın bence.ileride gerçek multitask gelirse üzülebilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: Placebo-
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

Benmi Fandroidim :zzz:

Stabiliteyi fazla abartmayın bence.ileride gerçek multitask gelirse üzülebilirsiniz :)

Bu yorumu yapmanızdan hemen önce üstteki mesajı editledim bi bakmanızda yarar var. :)

doctorrr

doctorrr

Üye

hmm.ben? :D oyun haricinde tabi :D çoğu zaman müzik dinlerken internette sörf yaparım :D arka planda da tapatalk her zaman açık olur :D
Şimdi bak ben symbianda 40 aplikasyon açtımda n'oldu? 10 dk seyrettim scroll yaptım sonra ramblowla çaat kapattım neydi o yani? 8 uygulamayı anda açabiliyordu wp7 ben geriden takip ediyorum şuan ama wp8 bu konuda daha yeteneklidir yani ben öyle zannediyorum beni aydınlat, ama havalara girme :D

PriZm

PriZm

Üye

Şimdi bak ben symbianda 40 aplikasyon açtımda n'oldu? 10 dk seyrettim scroll yaptım sonra ramblowla çaat kapattım neydi o yani? 8 uygulamayı anda açabiliyordu wp7 ben geriden takip ediyorum şuan ama wp8 bu konuda daha yeteneklidir yani ben öyle zannediyorum beni aydınlat, ama havalara girme :D

sana bu konuda tek diyebiliceğim Android'in bile multitaskının daha iyi olması :) androiddde hiç olmasa recent ekranı var wp da o da yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt