Nokia Lumia 920 ile Nokia Lumia 820 Arasındaki Farklar Neler?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920 ile Nokia Lumia 820 Arasındaki Farklar Neler?
Arkadaşlar Ocak ayında telefon alacağım ve sizlerden yardım almak istiyorum. Bütçem Nokia Lumia 920 ye yetiyor. Fakat 820 nin olası durumlarda (sistemin donması,açılmaması) bataryayı çıkarabilmem, renklerinin değiştirilebilmem ve daha hoş gözükmesi çok çok hoşuma gitti. Ama bunun yanında eksileri olarak kamera,ekranın amoled olması ve ekranın ppi değeri eksileri arasında. ŞU konuda şüpheliyim bu özellikler için 400 tl verilirmi ve bu eksiklikleri gerçekten çok hissettirirmi 920 ile yanyana koyduğumuzda. Bunlar aklımı çeliyor ve sizlerden yardımlarınızı bekliyorum.

uMTOku

Üye
Herşeyi söylemişsin geri seçim senin olmuş sistem donması olmuyor olursa 10 saniye güç tuşuna bas kapanır 920de dediğim gibi lumia 820 S3 920 iPhone gibi ekran mantığına sahip başka bir fark var denemez 920 amiral gemisi ekran büyük çünkü seçim senin

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Biraz daha cevap verebilecek varmı?

uMTOku

Üye
Kardeş iki telefonda bende mevcut bir fark göremedim ki söylüyorum sen sor ben söyleyeyim belki dikkat etmemişimdir
Lumia 920

uMTOku

Üye
Bu polikarbonet 820 değil 820nin nfc kapağında dahili değil kamera çekim farkı var ekran kalitesi de oynuyor genel diğer özellikleri aynı dedi şu an nokiadayım ki diğer konularda dediklerimden farklı bir şey yok
Lumia 920

• Beğen
Tepkiler: n000k
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Benzer sorular pek çok başlıkta soruldu sanki :hmmm

serinaga

serinaga

Üye
Şuan 820 kullanıyorum, ekran hiçte bahsedildiği gibi değil tam tersine çok canlı ve harika diyorum ben, önemli olan görsellik değil mi, fazlasıyla tatminkar, kamera da tatminkar. Başka bir şey demiyorum.

komando04

komando04

Üye
820nin ekranıda oldukça başarılı zaten

n000k

n000k

Üye
bu sordukların ve farkları bi çok yerde yazıldı çizildi hatta konu bile vardı. tekrardan bi konu açmanın mantığı ne anlamıyorum.. neyse bi herzamanki gibi 100. baskıyı yapalım.. 920 nin ekranı daha kaliteli ama bu değilki 820 sönük kalıyor yanında.. onun kaliteside kendine göre iyi.. 920 nin kamerası daha iyi çünkü az ışıkta mükkemmel çekim yapabiliyor.. ama bu değilki 820 nin ki berbat.. diğer telefonlara kıyasla çok iyi!!820 nin artısı arka kapa çıkıyor ve batarya değiştirebiliyorsun. başka renk kapak takabilyorsun.birde 820 hafıza kartı destekliyor 32 GB a kadar!!!! başka ne bilmek istiyorsun?? ikiside WP8 işletim sistemine sahip!!!

komando04

komando04

Üye
bu sordukların ve farkları bi çok yerde yazıldı çizildi hatta konu bile vardı. tekrardan bi konu açmanın mantığı ne anlamıyorum.. neyse bi herzamanki gibi 100. baskıyı yapalım.. 920 nin ekranı daha kaliteli ama bu değilki 820 sönük kalıyor yanında.. onun kaliteside kendine göre iyi.. 920 nin kamerası daha iyi çünkü az ışıkta mükkemmel çekim yapabiliyor.. ama bu değilki 820 nin ki berbat.. diğer telefonlara kıyasla çok iyi!!820 nin artısı arka kapa çıkıyor ve batarya değiştirebiliyorsun. başka renk kapak takabilyorsun.birde 820 hafıza kartı destekliyor 32 GB a kadar!!!! başka ne bilmek istiyorsun?? ikiside WP8 işletim sistemine sahip!!!

teşekkürler açıklama güzel olmuş kardeşim

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

64 GB olarak düzeltelim :oke:

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya hocam 820 nin hafıza kartı 64gba kadar destekleniyor diyor aslı varmı acaba

n000k

n000k

Üye
ya hocam 820 nin hafıza kartı 64gba kadar destekleniyor diyor aslı varmı acaba
bütün yorumları okuduysan bu konuda beni düzelten arkadaşlar var.. ben çok incelemedim 820 yi.. ama bilen arkadaşlar 64GB diyor.. ayrıca ALi abinin dediği gibi Nokia Türkiye ana sayfasına bakın özelliklere..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...