Nokia Lumia 920 Ekran Sorunum..

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920 Ekran Sorunum..
Merhaba Arkadaşlar;

Üç gün önce netten beyaz Lumia 920 aldım. Ama bugün farkettim beyaz sayfa açıp (örneğin haritalar) dikkatli bakınca sanki ekranın içi parıltılıymış gibi. Sanırım tam anlatamadım ama sizde de böyle mi camdan mı kaynaklanıyor. Yoksa sorun benim telde mi? Garantiye göndermeli miyim yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Anlatmak istediğiniz sorunun fotoğrafını çekip paylaşabilirseniz arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Peki yarın koyarım.

alical33

alical33

Üye
buğulu gibi oluyorsa sıkıntı yok hepsi öyle

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Hepsi öyle mi?

IVI-Elia

Üye
Hepsi öyle derken bazı durumlarda (ışık durumuna bağlı) lcd ekranlarda bu görünebiliyor lcd olan diğer cihazlarda da böyle htc öne gibi böyle çok aşırı değil zaten ve ekranın ve ortmın parlaklığına göre değişebiliyor 4 tane 920 de denendi + 2htc one da + Bi de nexus 4 hepsi de bozuk olacak değiş ya ama ben anladığıma göre cevapladım

- - - Eklendi - - -

tabi böyle gözüne çok çarpacak kadar ise önce başka telefonla dene Bi teknomarkete gidip karşılaştır şüphen kalmasın :oke:

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Tamam çok bişe yok. Birde ekran kotuyucu ,danda olşabilir annemin 620 de böyle birşey hiç yok ama.

recep288

recep288

Üye
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

cintrikus

cintrikus

Üye
ekranda koruyucu yoksa önce bi temizle sonra parlaklığı sona getir öle bir bak netliğine çünkü düşük ışıkta net olsa bile keskinlik o kadar iyi gözlemlenmiyor. ekranda koruyucu varsada çizilmesin ve parmak izi bırakmıyor diye kullanılıyo ama acayip yağ birikiyor ekranda ondan dolayıda olabilir

ÖEY

ÖEY

Üye
Büyük ihtimalle ekran koruyucudan kaynaklıdır o. Ben de mesela öyle bir durum yok.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bende de son bi kaç gündür ekranda beyaz ışık şeklinde sanki titremeler oluyor. anladığım kadarıyla sensörle alakalı bi durum ışıkta ayarlayamıyor...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bende de titreme başladı ekran ışığı ufaka ufak titriyo parlaklaşıp soluyor sanki araçta sellektör yapar gibi

Üst Alt