Nokia Lumia 920 Çok Yakında Türkiye'de!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
man20

man20

Üye
BILGI IÇIN ÇOK TEŞEKKÜR EDIYORUM KARDEŞIM AMA KEŞKE ÖYLE BIR ÖZELLIĞI OLSAYDI ÇÜNKÜ ANA EKRANIN TEMIZ GÖRÜNMESI ÇOK DAHA IYI OLURDU HEMDE DAHA GÜZEL GÖRÜNÜRDU.BIDE BENCE BU ŞEKILDE ŞARJIDA DAHA KISA SÜRELI GIDER DIYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ EKRANDAKI UYGULAMALAR HABIRE YENILENIYOR.GELECEK YENI BIR GÜNCELLEME ILE BU ÖZELLIĞI AKTARIRLARMI ACABA TELEFON

2000 mah batarya boşuna koymuolar :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
wpnin ana temasi canli doşemeler zaten. Yani mevcut windows7 bilgisayarlardaki gibi boş bir ana ekran ve başlat cubuguna tutturulmuş menu hoş olmazdi sanirim. Ayrica şarj konusunda ise o live tilelar olmasada o uygulamalar gerekli guncelleme ve senkronizasyonu yapiyor. Tabi istediginizi kapatma şansina da sahipsiz. Arkaplanda calişmasini istemdiginiz uygulamayi ayarlardan engelleyebilirsiniz.

komando04

komando04

Üye
öyleyse Tamam dir teşekkürler kardeşim sağol

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar 820 de gorilla glass cam koruma yokmuş galiba öylemi bu çok büyük bir eksik bence c6-01 de bile varken bu telefona koymama mantığı nedir anlamadım yani

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
arkadaşlar 820 de gorilla glass cam koruma yokmuş galiba öylemi bu çok büyük bir eksik bence c6-01 de bile varken bu telefona koymama mantığı nedir anlamadım yani

Spam:ah

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Ben bi şey sormak istiyorum... Aklıma şimdi geldi... Wp de multitasking nasıl? Yani symbian ve meego daki gibi başarılı mi yoksa ( evlerden uzak da ) android de ki gibi 3-5 uygulama açınca kasılıyo mu?

Not: Eğer böyle bi soru sorulduysa özür dilerim. Görmediğim için sordum . Cevap için şimdiden teşekkürler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Multitasking'in ne derece başarılı olduğunu ancak WP8'in tam sürümünü deneyebildiğimiz zaman göreceğiz.
Ancak tanıtım etkinliklerine katılan teknoloji basınının belirtiğine göre eskisine göre daha başarılı bir multitasking varmış.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Wp7.5 tangoda multitasking 8 uygulamayla sinirli wp8deki durumu net olarak bilmiyoruz. Ama 8 uygulama acikken lumia900de en ufak bir kasma veya takilma yok var wp8li lumia920yi sen dusun artik.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
S^3 genel bölümünde biri 603 ile 62 uygulama açmış, fotoğrafını da koymuş... Wp de 40 i bulur herhalde ( o kadar uygulama varsa )

komando04

komando04

Üye
Selamun aleykum ya arkadaşlar valla daha demin nokia destek hattını aradım bu lumia 920ve 820ne zaman türkiyede olur diye adam eyüp isminde valla diyor 2013te gelir türkiyeye 2012de gelmeyecek diyor beni deli etti ya n8mide söz verdim birine 1ay sonra hediye edeceğim dedim 1ayda külüstür bir telefonum var 10senelik onuNLA IDARE EDERIM ADAMLAR 2013 DIYOR YA NE YAPACAĞIZ

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Selamun aleykum ya arkadaşlar valla daha demin nokia destek hattını aradım bu lumia 920ve 820ne zaman türkiyede olur diye adam eyüp isminde valla diyor 2013te gelir türkiyeye 2012de gelmeyecek diyor beni deli etti ya n8mide söz verdim birine 1ay sonra hediye edeceğim dedim 1ayda külüstür bir telefonum var 10senelik onuNLA IDARE EDERIM ADAMLAR 2013 DIYOR YA NE YAPACAĞIZ

Eyüp'ün dünyadan haberi yok anlaşılan :kop2:
Söyle de kendi sitelerine bir göz atsın fırsat bulunca...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tekrar ara baska bir cevap vericekler. Bu konuda nokia Turkiyeden alabileceginiz bir cevap yok. Bosuna arayip zaman kaybetmeyin.

komando04

komando04

Üye
valla öyle dediğin gibi kardeşim Bende söyledim zaten aç nokia türkiye sayfasını gösteriyor dedim çok yakında diye ama o diyor o yakınlık 2013 diyor oda yakın diyor.ben zaten refresh için aradım adamı diyor 1ay önce çıktı.size neden gelmedi diyor dedim sizin bilmeniz gerekiyor oda sonra yine kontrol etti dedi n8lere gelmemiş diye Tamam dedim ne diyeyim

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Lumia 920 ve 820 olduğuna göre ;
920+820 = 1740.
Bu da ne demek yarın 17:40'ta:D

muhteşem bir hesaplama yöntemi. neden bizim aklımıza gelmedi ki.:) bi gelsinler hele yaa alalım 1'er tane. muhteşem telefonlar 2 side yahu.

bence telefon işi nokianın işi. öle 4 çekirdekler gerek olsaydı bence zaten yapılırdı. öbür firmalar telefon üretmesin olnarın kulvarları farklı zaten. aman neyse konuyu sapıttırıcam galiba.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

muhteşem bir hesaplama yöntemi. neden bizim aklımıza gelmedi ki.:) bi gelsinler hele yaa alalım 1'er tane. muhteşem telefonlar 2 side yahu.

bence telefon işi nokianın işi. öle 4 çekirdekler gerek olsaydı bence zaten yapılırdı. öbür firmalar telefon üretmesin olnarın kulvarları farklı zaten. aman neyse konuyu sapıttırıcam galiba.
40 çıkardım sonuçta:naughty:
Tekrar ara baska bir cevap vericekler. Bu konuda nokia Turkiyeden alabileceginiz bir cevap yok. Bosuna arayip zaman kaybetmeyin.

:kıskıs:

haltie

haltie

Üye

reklamdaki lumia 920 sanırım yeni gördüm bu reklamı :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt