osmanmert99
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar Merhaba;
Ben Nokia Lumia 920 almaya karar verdim ve bazı sorularım var cevaplarsanız inşallah bugün alacağım.
Sorular:
1)Bu telefonun internet performansı Türkiye'de nasıl?
2)Renk seçimini hangi renkten yana kullanmalıyım? Bazıları siyah dışındakilerde batarya sallanması var diyor.
3)Bu cihazın ilk partileri zararlıymış. Ben internetten alış-veriş yapan birisi olarak cihazın ilk parti olup olmadığını nasıl anlarım?
4)Bu alma diyenler niçin alma diyor?
5)Windows Phone 8 işletim sistemi nasıl?
6)Oyun performansı nasıl?
7)Sesin karşıya gitmemesi sorunu gerçekten var mı?
8)Ses kalitesi ve şarjı nasıl?
Kısaca beni bu cihaz hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirir misiniz?
Teşekkürler, Nokia Lumia 920 alacak arkadaşlar içinde faydalı olacağını düşünüyorum.
Cihazda bluetooth ile dosya aktaramıyorsun
????? Bluetothu acık yapınca muzik ve videolari gayet guzel paylasiyoruz.
hayır herkesle
sadece lumialar arasında ?
düzelttim o zamanhayır herkesle
Bir de s4 nasıl telefon nette 1600 e buldum.
Amalumianın işlemcisi çok kötü ve 2 sene sonra 3310 gibi kalır takoz gibi yeni teller arasında aslında s3 ucuzlamışken 1000tl ye s3 mü alsam. Veya one x
Anlamadım hangi konuda kötü? Ha sen çift çekirdekli diyorsun anladııım!! Peki İOS kaç çekirdek kullanıyor? 1 GHZ frekansta çift çekirdek işlemci kullanıyor. Peki Lumia 1.5 GHZ çift çekirdek kullanıyor %75 daha hızlı neredeyse. Şimdi sistem stabilizasyonuna bakalım. ios androidten daha hızlı wp hepsinden hızlı. İstersen bir çok araştırma kaynağım var chip dergileri PC net dergileri çekip atayım sana. 2 Sene sonra s3 e de öyle diyeceksin benden demesi. Teknoloji çok hızlı ilerliyor bir ucundan asla tutamazsın. Geçen sene çıkan s3 bak nasıl eskidi bir senede. Artık seneyeyi sen düşün
- - - Eklendi - - -
Üstelik oyun performansında iphone diğer telefonlardan bu durumda üstünken böyle düşünmeni anlayamadım doğrusu .s
oyun ve market olarak ios.cihaz ve işl.sistemi olarak wp8xx
Arkadaşlar herkese teşekkürler. Lumia 920 aldım netten 1459'a 12 taksit. İnşallah 2 gün içinde elimde.
hayırlı olsun, sorunsuz kullanmanız dileğiyle...Arkadaşlar herkese teşekkürler. Lumia 920 aldım netten 1459'a 12 taksit. İnşallah 2 gün içinde elimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?