Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Lumia 920/820 25 Kasımda Suudi Arabistan'da
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phantomddl
Üye
Konu Sahibi
Nokia Lumia 920/820 25 Kasımda Suudi Arabistan'da
Suudi arabistan'da satışa çıkacak olan cihazlar 25 Kasımda bütün mağazalarda olacak ve fiyat Lumia 920 için 2,499 SAR (1203 TL), Lumia 820 için ise 1,899 SAR (914 TL) olarak açıklandı.
kimbilir_01
Üye
ben arabistana gidiyorum abi tutmayın bi yaw bu nasıl fiyat abi araplar kadar zenginmi bizim ülkemiz ordaki fiyata bak bizdeki fiyata bak
bizde daha değerlisi var bor ama birilerinde salaklık diz boyu olduğundan çıkarıp ucuz dışarı satıyoz adamlar işleyip kat kat fazlasıyla bize geri kakalıyor gelde kızma
bizde daha değerlisi var bor ama birilerinde salaklık diz boyu olduğundan çıkarıp ucuz dışarı satıyoz adamlar işleyip kat kat fazlasıyla bize geri kakalıyor gelde kızma
Aslında o boru işleyebiliriz . Fakat bizim üstün yetenekli paşalarımız lozanda madenlerin yönetimini vermeseydi şu an daha iyi olacaktık . İşte 2023te lozan bitecek . Borlar bizim olacak , bizde bor zengini bir ülke olarak rahata ereceğiz
abi sende takdir edersinki bir çok zafer masada kazanılır.madenimiz var işleyecek teknolojiyi üretecek beyinlerimizde var ama olmuyor işte arkadaşında dediği gibi 2023 te bitecek inşaALLAh ki o zamana yenisi çıkmazsa ortaya anlaşmanın.
Aslında o boru işleyebiliriz . Fakat bizim üstün yetenekli paşalarımız lozanda madenlerin yönetimini vermeseydi şu an daha iyi olacaktık . İşte 2023te lozan bitecek . Borlar bizim olacak , bizde bor zengini bir ülke olarak rahata ereceğiz
abi sende takdir edersinki bir çok zafer masada kazanılır.madenimiz var işleyecek teknolojiyi üretecek beyinlerimizde var ama olmuyor işte arkadaşında dediği gibi 2023 te bitecek inşaALLAh ki o zamana yenisi çıkmazsa ortaya anlaşmanın.
Lozan'da madenlerin yönetimini yabancılara verdiğimizi nerden çıkardınız?
Size tarihi yanlış mı öğrettiler, yoksa benmi yanlış biliyorum arkadaşlar?
papakudioflu
Emekli Yönetici
yeralti madenlerini işlememe taahhudu dunya bankasindan 1983 yilinda alinan borca karşilik verildi ve 2011 yilinda son buldu o taahhut. Yani şu anda tum yeralti rezervlerimizi cikartma ve işleme yetkimiz var. Ama dedigim gibi bor madenini işleyip yuksek katma deger ureticek teknolojimiz malesef yok.
bulutsuzgece
Üye
Bu ülkenin kurtuluşunu sağlamış, ellerini ayaklarını prangadan kurtarmış bir anlaşmayı ve bu anlaşmaya imza atan paşaları nasıl böyle öğretirler, bu nasıl bir zihniyettir anlamak mümkün değil.
Neyse konu dağılacak. Zaten yeri de değil. Tartışmaya dönsün istemiyorum ama çok sinirlendim onu söyleyeyim.