Nokia Lumia 900 Wp7 Olayi Ve iPHONE

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye

Esendağlı

Esendağlı

Üye
konuya dönelim ozaman konuyu bence wp7 yerine wp8 ve iphone olayi diye değiştirseler daha iyi olur wp8 daha başarılı gelecek güzel pay alabilir market desteğinide alırsa çünkü wp nin genel arayüzü bence güzel .
Sana kesinlikle katılıyorum:oke:

franzliszt

franzliszt

Üye
d

Türkçe büyük harfle başla dedik nokiacı olduk. Rusya'ya gidip okul okumak neyse ne demişler "oku da adam ol baban gibi, eşşek olma"
ooo cümle kurmayı öğrenmişssin birde atasözü öğrenmişsin helal olsun ama Türkçende halen sıkıntı var oku da yazmışsın o 'da' eki 'dahi' anlamında olmadığı için bitişik yazılır ,moskovada okuyorum sanada okumayı tavsiye ediyorum halen benle cebbelleşiyorsun :)

- - - Eklendi - - -

ooo cümle kurmayı öğrenmişssin birde atasözü öğrenmişsin helal olsun ama türkçende halen sıkıntı var oku da yazmışsın o 'da' eki 'dahi' anlamında olmadığı için bitişik yazılır ,moskovada okuyorum sanada okumayı tavsiye ediyorum halen benle cebbelleşiyorsun :)
bak bende sana bir atasözü söylim madem edebiyat gecesi takılıyoruz ; dinime küfreden müslüman olsa .

doctorrr

doctorrr

Üye
neyin kafası bu ya?! :aha:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yahu ban yiyeceksiniz ikiniz de saygı değer abilerimsiniz lütfen yapmayın abilerim.Biz de üzülüyoruz lütfen.

doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Türe

Türe

Üye
Söyleseydiniz evden aldırırdım bea. :bilmm :pro:

pRime.

pRime.

Üye
pRime.

pRime.

Üye

Çok zahmetli. Bunu için uğraşacak kişiye Allah sabır versin.

Zahmetli falan değil. Kendi forumunda anlatımı da mevcut. Hemen hemen her bilgisayara da yüklenebiliyor. Windows'lu zilyon tane bilgisayar olduğu düşünüldüğünde gayet iyi bir yöntem.

Türe

Türe

Üye

Zahmetli falan değil. Kendi forumunda anlatımı da mevcut. Hemen hemen her bilgisayara da yüklenebiliyor. Windows'lu zilyon tane bilgisayar olduğu düşünüldüğünde gayet iyi bir yöntem.

Toplam 30 dakikalik ve gercekten karisik bir anlatimi var. Kusura bakma abi biz ssnin kadar profesyonel degiliz ama windowsu kurmak mac i kyrnaktan 1000 kat daha kolay koy dosyayi daemon a is bitsin.

pRime.

pRime.

Üye

Toplam 30 dakikalik ve gercekten karisik bir anlatimi var. Kusura bakma abi biz ssnin kadar profesyonel degiliz ama windowsu kurmak mac i kyrnaktan 1000 kat daha kolay koy dosyayi daemon a is bitsin.

Dediğim gibi windows'lu pc çok. Mac'ler gibi bir avuç model olsa onlara da daha kısa çözümler sunulurdu.

franzliszt

franzliszt

Üye

Google'da iatkos'u aratır mısın? Youtube da olur.
çoklu grafik kartını desteklemiyor böyle yükleme yapınca şuan maclerde çift grafik kartı mevcut intel hd4000 ve nvidia geforce gt650 gddr5 mevcut bunu hayli hayli kullanabiliyorsun bir macde kullanılan mac os ile diğer markalarda kullandığın mac os aynı performansı vermiyor çünkü apple mac os ile en iyi şekilde çalışan bileşenleri oluşturuyor ama eğer bir mac alırda windows kurarsan zaten içinde yasal olarak kurma hakkın var sana boot programı ile kendi gösteriyor 8 puanlama üzerinden 7.9 gibi bir puan veriyor buda zaten size fikir verir ayrıca bilmem farkındamısınız hangi laptop
macbookretina gibi 2880*1800 ekrana sahip , işlemci desek turboboost ile 3.7ghz de çalışan 8çekirdekli işlemci mevcut ayrıca 16gb ram (ddr3) ve 768gb flash(SSD) diske sahip ,2 tane usb3 1tanede thunderbolt ve hdmi bağlantısı mevcut ve 8 saat olarak pil ömrü yazılsada şuan batarya test sitelerinde 8in üstünde sonuç veriyor apple a sorduklarındada 8saat yazdık minumum yazdık bu oran dahada yüksek olacaktır diyor ve kalınlığı1.8cm şimdi böyle bir laptop varmı diğer markalarda ?

- - - Eklendi - - -

yukarda bir avuç model demişsinde o yüzden yazıyorum bir avuç model hatta bir model diğer tüm modellere kafa tutuyor hatta bazı noktalarda çok daha başarılı bence.

- - - Eklendi - - -

http://www.youtube.com/watch?v=BPmrfJbALtQ&feature=relmfu

Zvezdarea

Üye
tek bildigim nokianin bu son zamanlarda ortaligi iyice batirdigi
ama parca kalitesi olarak herzaman 1 numara

pRime.

pRime.

Üye
çoklu grafik kartını desteklemiyor böyle yükleme yapınca şuan maclerde çift grafik kartı mevcut intel hd4000 ve nvidia geforce gt650 gddr5 mevcut bunu hayli hayli kullanabiliyorsun bir macde kullanılan mac os ile diğer markalarda kullandığın mac os aynı performansı vermiyor çünkü apple mac os ile en iyi şekilde çalışan bileşenleri oluşturuyor ama eğer bir mac alırda windows kurarsan zaten içinde yasal olarak kurma hakkın var sana boot programı ile kendi gösteriyor 8 puanlama üzerinden 7.9 gibi bir puan veriyor buda zaten size fikir verir ayrıca bilmem farkındamısınız hangi laptop
macbookretina gibi 2880*1800 ekrana sahip , işlemci desek turboboost ile 3.7ghz de çalışan 8çekirdekli işlemci mevcut ayrıca 16gb ram (ddr3) ve 768gb flash(SSD) diske sahip ,2 tane usb3 1tanede thunderbolt ve hdmi bağlantısı mevcut ve 8 saat olarak pil ömrü yazılsada şuan batarya test sitelerinde 8in üstünde sonuç veriyor apple a sorduklarındada 8saat yazdık minumum yazdık bu oran dahada yüksek olacaktır diyor ve kalınlığı1.8cm şimdi böyle bir laptop varmı diğer markalarda ?

- - - Eklendi - - -

yukarda bir avuç model demişsinde o yüzden yazıyorum bir avuç model hatta bir model diğer tüm modellere kafa tutuyor hatta bazı noktalarda çok daha başarılı bence.

- - - Eklendi - - -

http://www.youtube.com/watch?v=BPmrfJbALtQ&feature=relmfu

Bu bahsettiğin modelin amerika fiyatı bile tavan yapmış durumda. Alabilene hayırlı olsun. Windows destekçisi değilim ama ekran çözünürlüğü hariç daha iyi donanımlı daha ucuz windows bilgisayarlar piyasada mevcut. Olmadı kendin toplarsın. Ayrıca kendi bilgisayarım için uygun mac'ı buldum ve açıklamasında içindeki intel hd 3000'i de kullanabildiği yazıyor. Bilgisayarımda yüklü olan windows bunu kullanmıyor.

Benim bilgisayarımla fiyatdaş olan macbook pro'nun donanımı çok düşük kalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...