Türe
Üye
Profesyoneller bunu kullaniyorsa vardir bir bildikleri
onlar da çok pahalı ya ebay daLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhem bu öyle ahım şahım bişey değil özellikleri baaya düşük![]()

Profesyoneller bunu kullaniyorsa vardir bir bildikleri
onlar da çok pahalı ya ebay daLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhem bu öyle ahım şahım bişey değil özellikleri baaya düşük![]()

Ben Macbook'U Kotulemiyorumki Kardesim .. Benim Kardesiminde Macbook'U Var ..
Sadece Kiyaslama Yapiyorum .. Microsoft, Apple'Dan Iyidirr .!![]()
cunku yine ihtiyaclar soz konusu oluuomicrosoft alt segmente hitab ediyor apple sa kaymak tabakaya ...
Profesyoneller bunu kullaniyorsa vardir bir bildikleri![]()
desktop pc laptop bazında değerlendirdim
Kusura bakma abi ios 1 numara diyemiyosak senin bu dedigini de diyemeyizcunku yine ihtiyaclar soz konusu oluuo
- - - Eklendi - - -
Lumia 900 alt segment mi ?

Kusura bakma abi ios 1 numara diyemiyosak senin bu dedigini de diyemeyizcunku yine ihtiyaclar soz konusu oluuo
- - - Eklendi - - -
Lumia 900 alt segment mi ?

desktop pc laptop bazında değerlendirdim![]()

Burda Haklisin Bak ..
Ama Siz Hic Bir Devlet Dairesinde IOS Kullanildiqini Gordunuz Mu .?![]()

Monster alt segment mi
- - - Eklendi - - -
Hayir cunku ben de diyorum pahalilar![]()
onu demedim say süleyman
Monster alt segment mi
- - - Eklendi - - -
Hayir cunku ben de diyorum pahalilar![]()

genelde şirket personelleri blackberry kullanılır patronlar ve müdürler iphone kullanır
Burda Haklisin Bak ..
Ama Siz Hic Bir Devlet Dairesinde IOS Kullanildiqini Gordunuz Mu .?![]()
h
onu demedim say süleyman
- - - Eklendi - - -
genelde şirket personelleri blackberry kullanılır patronlar ve müdürler iphone kullanırh
ama öyle değilmi bide şirket en adisini verir curve falanSen de iyice Can'a bağladın.Hangi Can mı?
Başharfi Sibel.![]()

dediklerine katiliyirum da abi mac de oyun konusunda performans alamaz miyiz yani gercekten ? Cunku ben unv. giderken almayi dusunuyorum dauzun uzun alıntı yapamayacağım için kısaca özet geçim genel cevap olur
neden apple az donanım kullanır aynı ios gibidir sistem şişmez hız üzerinedir
bu bildiğimiz filmler 3d grfikler genelde mac üzerinde oluşturulur
üst tabakaya hitap ettiği doğrudur ama amerikada mac kullanıcısı oldukça fazladır amerikada ucuzdur
neden dell,asus,acer hp vs vs vs bu markalar windows u kullanmaktadır çünkü kendi işletim sistemi yoktur diyemeyiz tekelleşmiştir windows örneğin ubuntu linux sürümleri kullanan milyonlar vardır ve işi bilen kişilerdir
windowsda güzel bir sistemdir mac de güzel bir sistemdir bir sistem normal kullanım içindir mac grafik işlemleri içindir hız içindir donanıma kanılmamalıdır mac lerde
ben neden kızıyorum ios u bilmeden eleştirmeyin bilgisiz şekilde yazmayın iosunda bir dünya eksik yönünü sayarım ama biz 1 numara diyeceksek bir noktada ios 1 numara şuan elinden bu ünvanı almaya çalışan en yakın rakibide google android mobil sektörde bu iş böyledir
bilgisayar sektöründe windows kral gibi gözüksede mac başka bir alemdir bilgisayar odaklı işlerde daha yüksek performans sunar ama oyun anlamında cevap vermez
oyun varmı ki?
dediklerine katiliyirum da abi mac de oyun konusunda performans alamaz miyiz yani gercekten ? Cunku ben unv. giderken almayi dusunuyorum da

uzun uzun alıntı yapamayacağım için kısaca özet geçim genel cevap olur
neden apple az donanım kullanır aynı ios gibidir sistem şişmez hız üzerinedir
bu bildiğimiz filmler 3d grfikler genelde mac üzerinde oluşturulur
üst tabakaya hitap ettiği doğrudur ama amerikada mac kullanıcısı oldukça fazladır amerikada ucuzdur
neden dell,asus,acer hp vs vs vs bu markalar windows u kullanmaktadır çünkü kendi işletim sistemi yoktur diyemeyiz tekelleşmiştir windows örneğin ubuntu linux sürümleri kullanan milyonlar vardır ve işi bilen kişilerdir
windowsda güzel bir sistemdir mac de güzel bir sistemdir bir sistem normal kullanım içindir mac grafik işlemleri içindir hız içindir donanıma kanılmamalıdır mac lerde
ben neden kızıyorum ios u bilmeden eleştirmeyin bilgisiz şekilde yazmayın iosunda bir dünya eksik yönünü sayarım ama biz 1 numara diyeceksek bir noktada ios 1 numara şuan elinden bu ünvanı almaya çalışan en yakın rakibide google android mobil sektörde bu iş böyledir
bilgisayar sektöründe windows kral gibi gözüksede mac başka bir alemdir bilgisayar odaklı işlerde daha yüksek performans sunar ama oyun anlamında cevap vermez

maclere windows kuruluyoru ve windows puanlaması 8 üzerinden 7.9 macbookprolar için, istediğin oyunu oynayabilirsin testleri mevcut ,bunun dışında ben mac de oynamak istiyorum dersen direk mac e destek veren satıcılarda var örneğin steam mac e tam destek veriyor ben mesela coounter needforspeed fifa12 takılıyorum eğer mac e oyun arıyorsan thepiratebay gibi sitelerden mac seçeneği altında oyunları indirip kuruyorum basit
dediklerine katiliyirum da abi mac de oyun konusunda performans alamaz miyiz yani gercekten ? Cunku ben unv. giderken almayi dusunuyorum da
mac iyi seçim bende windowsu uzun seneler kullandım mac e geçtim ohh be ne takılma ne kasılma ne bir sorun .
oyun varmı ki?![]()
var tabi 
piratebay kapatıldımaclere windows kuruluyoru ve windows puanlaması 8 üzerinden 7.9 macbookprolar için, istediğin oyunu oynayabilirsin testleri mevcut ,bunun dışında ben mac de oynamak istiyorum dersen direk mac e destek veren satıcılarda var örneğin steam mac e tam destek veriyor ben mesela coounter needforspeed fifa12 takılıyorum eğer mac e oyun arıyorsan thepiratebay gibi sitelerden mac seçeneği altında oyunları indirip kuruyorum basitmac iyi seçim bende windowsu uzun seneler kullandım mac e geçtim ohh be ne takılma ne kasılma ne bir sorun .

Emre tam dayaliksin sen olumvar tabi
![]()

Hakkini yemeyeyim abi win8 preview i kurdum ve cok hizlimaclere windows kuruluyoru ve windows puanlaması 8 üzerinden 7.9 macbookprolar için, istediğin oyunu oynayabilirsin testleri mevcut ,bunun dışında ben mac de oynamak istiyorum dersen direk mac e destek veren satıcılarda var örneğin steam mac e tam destek veriyor ben mesela coounter needforspeed fifa12 takılıyorum eğer mac e oyun arıyorsan thepiratebay gibi sitelerden mac seçeneği altında oyunları indirip kuruyorum basitmac iyi seçim bende windowsu uzun seneler kullandım mac e geçtim ohh be ne takılma ne kasılma ne bir sorun .
muhendisligi kazanirsam mac cok lazim olacak ya abi o yuzden istiyorum