Nokia lumia 820 LCD Tv'ye bağlanınca ??

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia lumia 820 LCD Tv'ye bağlanınca ??
Arkadaşlar merhabalar;
Nokia Lumia 820 Lcd tvye bağladığımda taşınabilir disk olarak görüyor buraya kadar norman fakat ben cihazda video oynattığımda aynı görüntünün lcd tvdede oynamasını istediğimde ne yapmam lazım bilgisi olan varmı kontrolü cihazdan yapabiliyormuyuz ?
Samsung S2'de örneğin bağladığınızda tvye aktarım yapabiliyor görüntüyü.?
Tşkler.

omerk88

omerk88

Üye
Kardeş 820 tv bağlantısı yok diye biliyorum ama eğer harici bellek olarak görüyorsa tvnin Multimedia ayarlarından 820 seçip içindeki dosyaları okuması lazım tabi formatı (film,müzik) tv destekliyorsa

nanotex

nanotex

Üye
Onun için DLNA özelliğinin aktif olması lazım, şu an öyle birşey yok

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar N8de var ya Hdmi harika olurdu L920 de özellikle süper video çekiyor resimleride slayt yapmak harika olurdu

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
yani DLNA özelliği güncellemelerle gelir umarım.Taşınabilir disk olarak görüyor onun içerisinden oynatabiliyoruz fakat kontrolü cihazdan yapmak için DLNA özelliği olması şartmış demek ki

ecel54

ecel54

Üye
Nokia'nın play to uygulamasıyla dlna kullanılabiliyor fakat bu uygulama wp 7 için, wp 8e güncellendiğinde kullanabilirsinoz

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
ecel54 tşkler kardeşim... bencede Nokia güncellemelerle çözecektir bu işi

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
Arkadaşlar merhabalar;
Nokia Lumia 820 Lcd tvye bağladığımda taşınabilir disk olarak görüyor buraya kadar norman fakat ben cihazda video oynattığımda aynı görüntünün lcd tvdede oynamasını istediğimde ne yapmam lazım bilgisi olan varmı kontrolü cihazdan yapabiliyormuyuz ?
Samsung S2'de örneğin bağladığınızda tvye aktarım yapabiliyor görüntüyü.?
Tşkler.

kardeş sen galiba nokia av konektör kablosu veya hdmi kablosu gibi birşey arıyorsun fakat hangi marka olursa olsun bir wp cihazının ekranındaki görüntüyü anlık olarak televizyona aktarmak mümkün değil

- - - Eklendi - - -

ama ben rahatım nokia 808 pureview kullanıyorum ve hdmi kablomla beraber televizyondan gayet güzel video izleyebiliyorum