Tavsiye Nokia Lumia 820 Ile Ilgili Sorular

Sponsorlu Bağlantılar

Kubilayozdmrr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 820 Ile Ilgili Sorular
Öncelikle merhaba.
Arkadaşlar Nokia Lumia ailesinden 820'yi almayı düşünüyorum ancak kafama takılan bazı sorular var.:konus:
1• Hafıza kartına uygulama yükleniyor mu? Yüklenmiyorsa güncelleme gelecek mi ve bu sadece 820'ye özel bir şey mi yoksa Lumia'nın diğer modellerinde de var mı?
2• Neden kime sorsam Android öneriyor? Nokia benim favorilerimden wp8 dende korkmuyorum ama benmi duygularıma gidiyorum yoksa onlar mı mantıklı?
3• Son olarak fiyatlarıda göz önüne alırsak L820 mi L720 mi L625 mi?

umutgidik

umutgidik

Üye
1- Şuan için yüklenmiyor ancak en geç Wp 8.1'le bu sorun çözülecek (inşallah)
2- Çünkü Android'de uygulamada sınırsızlık kavramı kullanıcıları çok etkiliyor her ne kadar birçoğu işimize yaramasada yada düzgün çalışmasada telefonu kassa bile oyun ve uygulamada açık ara önde. Birde işin bilmeden önerme kısmı varki oraya hiç girmicem.
3- Eğer imkanın varsa "kesinlikle" L820 Al. neden mi? 1 Gigabyte RAM mevcut ve yakın bir zamanda bazı uygulamarın Wp'de 1 Gigabyte bariyerine takıldığını göreceksin. Ayrıca Sd kart desteğini ve değiştirilebilir arkada kapak ve sökülebilir pil gibi avantajlarınıda unutma. Tabi kamerasıda ayrı bir güzel

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
alasulumurat

alasulumurat

Üye
şu anda hafıza kartı a program yukleyemiyoruz. Bu eksiğin wp8.1 ile giderilmesini bekliyoruz. Fakat resmi açıklama yok.

android artık oturmuş bir sistem fakat wp daha yeni bir sistem ve eksikleri çok fazla. Sabrederim diyorsan kızmam diyorsan wp çok güzel.

3 telefon arasında kamera ve ram farkı var. Alabiliyorsan en az l920 al derim. O kadar paran yoksa 820 al

Kubilayozdmrr

Üye
    Konu Sahibi
1- Şuan için yüklenmiyor ancak en geç Wp 8.1'le bu sorun çözülecek (inşallah)
2- Çünkü Android'de uygulamada sınırsızlık kavramı kullanıcıları çok etkiliyor her ne kadar birçoğu işimize yaramasada yada düzgün çalışmasada telefonu kassa bile oyun ve uygulamada açık ara önde. Birde işin bilmeden önerme kısmı varki oraya hiç girmicem.
3- Eğer imkanın varsa "kesinlikle" L820 Al. neden mi? 1 Gigabyte RAM mevcut ve yakın bir zamanda bazı uygulamarın Wp'de 1 Gigabyte bariyerine takıldığını göreceksin. Ayrıca Sd kart desteğini ve değiştirilebilir arkada kapak ve sökülebilir pil gibi avantajlarınıda unutma
Arkadaş Androidi öneriyor wp8 ile ilgili soru soruyorum bilmiyorum kullanmadım diyor çok acayip :))
Öneri ve görüşleriniz için çok teşekkürler en kısa zamanda L820 'yi almayı düşünüyorum.

umutgidik

umutgidik

Üye
Hani 2 nolu maddede belirttiğim gibi bilmeden etmeden önerenlerde mevcut :) L820 doğru seçim her türlü desteğide forumumuzdan bulabilirsin bizler buradayız. Burası koskoca bir aile :)

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Lumia 820 alma arkadaşım, ben kullanıyorum ve kullananlardan da hep aynı şeyi duyuyorum. Video/fotoğraf çekimi berbat 820'nin. He benim için video/foto önemli değil diyorsan alabilirsin.

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
Ben 820 kullanıyorum aylardır. Çokta memnunum. Tavsiye ederim. Kamerasıda fena değil ben memnunum.

umutgidik

umutgidik

Üye
L820 Kamerası Iphone 5'ten sonra seni pek tatmin etmeyebilir ama kötü değildir kamerası

marazruno123

Üye
Ben kullanıyorum iyi telefon.

Kubilayozdmrr

Üye
    Konu Sahibi
Hani 2 nolu maddede belirttiğim gibi bilmeden etmeden önerenlerde mevcut :) L820 doğru seçim her türlü desteğide forumumuzdan bulabilirsin bizler buradayız. Burası koskoca bir aile :)
Çok teşekkür ederim :)

smltrl

Üye
Ben 820 kullanıyorum aylardır. Çokta memnunum. Tavsiye ederim. Kamerasıda fena değil ben memnunum.
Gece cekimi iphone 5ten cok daha iyi video cekiminin neyini begenmedin gayet kaliteli bence

Üst Alt