Nokia Lumia 620 Thailand'da duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 620 Thailand'da duyuruldu

Nokia'nın windows phone8 ekosistemindeki giriş seviye akıllı telefonu Nokia Lumia620 Thailand'da yapılan lansmanla birlikte satışa sunuldu.

Nokia Lumia 620 giriş seviye bir cihazdan beklenin üzerinde bir performans veriyor. Gectigimiz gunlerde yapılan internet performansı karşılaştırmasında Samsung'un Android işletim sistemli amiral gemisi Galaxy S3'ün tozunu alan Lumia620 aynı zamanda yüksek kaliteli bir kameraya da sahip. HAAC Rich Recording microfona sahip cihazda cok kaliteli videolar da cekmek mumkun.

Bu küçük yakışıklı Thailand'da 8250Baht 275$ fiyat etiketine sahip olucak. Lumia620'nin Ocak ayı sonları veya Şubat ayı icerisinde ülkemizde de satışa sunulacagını hatırlatalım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

Bekliyorum bu yakışıklıyı

gkcll

gkcll

Üye
eyvallah abi lumia 620 yi hangi operatör satacak abi bilgin varmı ?

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
güzel bi cihaz olacak fiyatı beklediğim gibi olursa peynir ekmek gibi satabilir bence :D

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Ne kadar bekliyorsun?
fiyat olarak 550-700tl olarak bekliyorum fiyat bu civarlarda baya satar gibime geliyor hani su samsungun alt sekmen çok satan androidli cihazları var onları geçer gibime geliyor birazda uyanık olurlarsa tabi yani kesfedebilirlerse bu telefonu haksızmıyım :D :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
600/700 arası bir fiyatı olur bence

komando04

komando04

Üye
bilgi için teşekkürler abi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
fiyat olarak 550-700tl olarak bekliyorum fiyat bu civarlarda baya satar gibime geliyor, hani su samsungun alt sekmen çok satan androidli cihazları var onları geçer gibime geliyor, birazda uyanık olurlarsa tabi yani kesfedebilirlerse bu telefonu haksızmıyım :D :ehe
Aynı fikirdeyiz. :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...