Nokia Lumia 620 mi yoksa Samsung S3 Mini mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
2-3 sene kullanırsın. samsung cihazların içinde sorun olmaz. kolay kolay arıza yapmaz.

Aldığım note2 de piksel yanması denilen olay 3 yerde gerçekleşti.
Ayrıca spen değiştirmeme ve farklı spenlerle denememe rağmen 2 adet yaklaşık 1santimetrekare büyüklüğünde nokta spen için ölü bölge.
Sarjim ilk günlerde normalden fazlayken 1 ay kadar süreyle şu sıralar 3te1ine düştü nerede bu kalite? Hani sağlamdı

red0x12

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler maxicep ailesi. halen bir karara varabilmiş değilim aslına bakarsak. wp8'in uygulama dünyasına baktığımda kullanıcılar hiç memnun değiller. uygulamaların çoğu hatalı galiba yorumlara bakarsak.

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
teşekkürler maxicep ailesi. halen bir karara varabilmiş değilim aslına bakarsak. wp8'in uygulama dünyasına baktığımda kullanıcılar hiç memnun değiller. uygulamaların çoğu hatalı galiba yorumlara bakarsak.

Uygulama sıkıntısı çektiğimiz doğrudur. Popüler uygulamaların çoğu var WP'de ama istekleri karşılamıyor pek. Popüler oyunlar önce ios ve androide sonra wp'ye geliyor. Mağaza yönünden üvey evlat gibiyiz. Ama sistemin güzelliği ve stabilitesi inan ki bu boşluğu dolduruyor be kardeşim. Ben sana gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Bunlar benim görüşüm tabii ki. Karar senin yine de

red0x12

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama sıkıntısı çektiğimiz doğrudur. Popüler uygulamaların çoğu var WP'de ama istekleri karşılamıyor pek. Popüler oyunlar önce ios ve androide sonra wp'ye geliyor. Mağaza yönünden üvey evlat gibiyiz. Ama sistemin güzelliği ve stabilitesi inan ki bu boşluğu dolduruyor be kardeşim. Ben sana gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Bunlar benim görüşüm tabii ki. Karar senin yine de

burak kardeşim, öncelikle ilgi alakandan dolayı teşekkür ederim. ben lumia'ya sıcak bakıyordum aslında daha yakın geliyordu. ancak ben facebooku türkçe kullanamadıktan sonra, facebooka telefondan fotoğraf yükleyemedikden sonra, viber ile sadece metinsel olarak görüşebilip görüntülü sohbet edemedikten sonra neden WP olan bir akıllı telefon alayım ki diyorum?

hepinizi çok meşgul ettim kusuruma bakmayın, hakkınızı helal edin.

red0x12

Üye
    Konu Sahibi
telefonu avea'dan alacaktım, kararım s3 mini'den yanaydı ancak gel gör ki avea bana telefon vermiyormuş :) bende kredi kartı ayarlayıp general mobile discovery almayı düşünüyorum. hepinize teşekkür ederim

saygılar

fk555897

fk555897

Üye

Aldığım note2 de piksel yanması denilen olay 3 yerde gerçekleşti.
Ayrıca spen değiştirmeme ve farklı spenlerle denememe rağmen 2 adet yaklaşık 1santimetrekare büyüklüğünde nokta spen için ölü bölge.
Sarjim ilk günlerde normalden fazlayken 1 ay kadar süreyle şu sıralar 3te1ine düştü nerede bu kalite? Hani sağlamdı

Bu olaylar bir tek sende oluyor sanırım. Diğer kullanıcıların hiçbirinde görmedim. Ğ

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
karar verildigine göre bize hayırlı olsun ve konu :locked2: demek düşer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt