Nokia Lumia 620 mi yoksa Samsung S3 Mini mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

red0x12

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 620 mi yoksa Samsung S3 Mini mi?
merhaba arkadaşlar. bu iki telefon arasında kararsız kaldım. özellikleri birbirine yakın işletim sistemleri ayrı. windows 8 telefonu fazla kasmıyormuş o özelliği güzel. ancak benim kafama takılan şarj konusu, hangisinin daha fazla şarjı dayanır 3g aktifken?

ayrıca
ben bu telefonlardan birini aldığımda en az 2-3 sene kullanmalıyım bunu da unutmamam gerek.

önerilerinizi bekliyorum.

Metin137

Metin137

Üye
bence s3 mini

emrh77

emrh77

Üye
soru mu bu tabi s3 mini

Secret26

Secret26

Üye
S3 mini alman daha mantıklı Nokia'nın 920'den aşağısı bir işe yaramaz

red0x12

Üye
    Konu Sahibi
neye bakarak s3 mini? ben bu telefonu en az 2-3 sene kullanmalıyım diyorum s3 minide bu mümkün mü?

ANIL

ANIL

Admin
neye bakarak s3 mini? ben bu telefonu en az 2-3 sene kullanmalıyım diyorum s3 minide bu mümkün mü?

Bu size bağlı neden kullanamayasınız ki? 2 telefonu da kullanırsınız. Fazla oyun ve uygulama arayan biri değilsen Lumia 620 tercih edebilirsin. Diğer türlü S3 mini al derim.

tapatalk

tapatalk

Üye
2-3 sene kullanırsın. samsung cihazların içinde sorun olmaz. kolay kolay arıza yapmaz.

fk555897

fk555897

Üye
Yeni çıkan oyunları oynamak istiyorum dersen S3 mini şu anki oyunları sanırım oynatır. Lumia 620 ile de oyun oynarsın fakat yeni oyunların çoğu yok, olanlarda ya ücretli ya da Lumia 620 çalıştırmıyor. Ancak oyun önemli değilse iki telefon da işini görür. Lumia kullananlar şarjlarına başarılı diyorlar.

tapatalk

tapatalk

Üye
512 ramli lumialarda oyun bolluğu yaşanmakta.

red0x12

Üye
    Konu Sahibi
ben oyun oynamayacağım arkadaşlar. gerçekten oynamayacağım. sadece watsapp, viber, ziraatbank, işbank, yapıkredi gibi uygulamaları kullanacağım. bi de sürekli 3g açık tutmak istiyorum. lütfen çok kararsız kaldım.

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Hangi arayuz hoşuna gidiyorsa onu al. İki telefonda işini görür. Wp kullanan biri olarak ben lumia tavsiye ederim. Androiddeki donmalardan kasmalardan sinirlenip telefonu kırmaman için

red0x12

Üye
    Konu Sahibi
Hangi arayuz hoşuna gidiyorsa onu al. İki telefonda işini görür. Wp kullanan biri olarak ben lumia tavsiye ederim. Androiddeki donmalardan kasmalardan sinirlenip telefonu kırmaman için

hangi modelini kullanıyorsun? şarjı ne kadar gidiyor? bir de 3gyi kapalı mı tutuyorsun?

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
hangi modelini kullanıyorsun? şarjı ne kadar gidiyor? bir de 3gyi kapalı mı tutuyorsun?

920 kullanıyorum. Akıllı telefonların çoğunun şarj süresi 1 günü geçmiyor. 3g kapalı bütün gün wifi deyim. 3-4 saat internet kullanıyorum. 1 saat de kamerayla uğraşıyorum. En fazla yarım saat oyun. 8-9 saat hoparlörden müzik. Arama mesajlaşma wechat filan. yaklaşık 20 saat yetiyor. %15 civarı şarj kalıyor yani öyle takıyorum işte şarja

Kerim.

Kerim.

Üye

Bak hele s3mini donuyormus kasiyormus.nasil sallamayi biliyor su fanlar

Invoke

Invoke

Üye
Hea, bir ace görmüşsünüz bir de yan sanayi androidler, kasıyor lafı ortalık da dönüyor. Sonra adamlar konu açıyor HTC One alacağım ama arkadaş android kasıyor diyo. diye. :ah

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Beyler ben bunu tartışmak için söylemedim, gördüklerimi söylüyorum sadece. Amiral gemiler dışındaki çoğu android kasıyor yani kabul edin bunu. Fanlık yapmıyorum ben. Ha rom atarsınız bilmem ne yaparsınız onu bilemem. Ama konu sahibi arkadaşın yazdıklarına bakılırsa rom işlerinden anlayan biri değil. Telefonu direkt aldığı gibi kullanıcak sanırım. Bu yüzden wp önerdim ben. Tartışmaya çevirmeyin konuyu lütfen

Invoke

Invoke

Üye
Beyler ben bunu tartışmak için söylemedim, gördüklerimi söylüyorum sadece. Amiral gemiler dışındaki çoğu android kasıyor yani kabul edin bunu. Fanlık yapmıyorum ben. Ha rom atarsınız bilmem ne yaparsınız onu bilemem. Ama konu sahibi arkadaşın yazdıklarına bakılırsa rom işlerinden anlayan biri değil. Telefonu direkt aldığı gibi kullanıcak sanırım. Bu yüzden wp önerdim ben. Tartışmaya çevirmeyin konuyu lütfen

Ben olaya hea, diye girdim ama üstteki mesajdaki gibi sana fan demedim tanımam etmem zaten, yanlış anlama yani. Forum burası tartışma olacak elbet, ama seviyesiz olmasın ben de seviyesiz tartışma çıksın diye yazmıyorum.

Neyse, Xperia Ray kullanıyorum Galaxy Wonder'a tekabul eden bir cihaz, donanım olarak. Rom çok attım ama şuan stock roma döndüm gayet stabil kasmıyor. Ve bir amiral değil hatta günümüze göre, çok alt seviye kaldı. Biraz kullanmayı bileceksin ha kasan dandik kazık mallar var adreno 203gpu koyup satıyorlar bu devirde utanmadan. Bir de " rom atarsınız bilmem ne yaparsınız..." demişsin yapabiliriz ve karşılaştırma yaparken bunu da düşünmeliyiz bence sonuçta bu da androidin bir artısı :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada konunun özüne dönersek, oyun derdin yokmuş madem, bence 620 alınabilir. Ben olsam alırdım 620 :)

- - - Eklendi - - -

Neden derseniz tipi daha hoş bence.

fk555897

fk555897

Üye
Mesela?Asphalt8 oynar mı?

Asphalt 7'yi oynatıyordu ama Asphalt 8'de sıkıntı yaşatabilir. Asphalt 8 Windows Phone 8 için bildiğim kadarıyla çıkmadı. Ama büyük ihtimalle 1 GB RAM isteyecektir.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Oyun oynanmıcaksa lumia daha mantıklı geldi bana şarj konusunda android den daha ii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt