Nokia Lumia 620 Faceden arkadaşa foto atma

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
iste oyle degil ismi yazinca hem numara hem hotmail hemde face hesabinin cikmasi gerekir sen face hesabini secersen o zaman faceye gider numarayi secersen MMS olarak degerlendirilir
Arkadaşım senin anlatımın yanlış, o vakit ben doğrusunu anlatayım. Mesajlardan yeni(+)deyip kişinin facebook adresini seçiyoruz ve alt kısımdaki ekle seçeneğine tıklayarak eklemek istediğimiz seçimi yapıp gönder diyoruz. Doğrusu bu fakat bu yolla fotoğraf gönderemiyorsun.

zorbaa

Üye
face hesabinin online yaptin mi msj kismindan ayarlardan face chati de acman lazim ben oyle gonderiyorum cunku

efeler12

efeler12

Üye
mobil sürümden masaüstü sürüme geçerek gönderebilirsin. Touch facebooktan kaynaklanıyor bu sorun

zorbaa

Üye
ben gonderiyorum lumia 900 ile herhangi bir sorun olmuyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:evet:

zorbaa

Üye
vay arkadas w8 de nasil olmuyor ya neyse insallah bi cozum bulursunuz :)

efeler12

efeler12

Üye
oluyor niye olmuyor diyorsunuz. Mesajlar bölümünden direk istediğiniz dosyayı özel mesajla facetekilere atabilirsiniz hadi bozdunuz orayı çalışmıyor diyelim uc browserla masaüstü facebook görünümünü açarak gene istediğiniz dosyayı atabilirsiniz bi sıkıntı yok:oke:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
oluyor niye olmuyor diyorsunuz. Mesajlar bölümünden direk istediğiniz dosyayı özel mesajla facetekilere atabilirsiniz hadi bozdunuz orayı çalışmıyor diyelim uc browserla masaüstü facebook görünümünü açarak gene istediğiniz dosyayı atabilirsiniz bi sıkıntı yok:oke:

Evet bende denedim oluyor :)

Üst Alt