Nokia Lumia 620 Faceden arkadaşa foto atma

Sponsorlu Bağlantılar

igordom

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 620 Faceden arkadaşa foto atma
Face uygulamasında mesaj bölümünden resim nasıl gönderilir ?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Gönderilmiyor diye biliyorum

nanotex

nanotex

Üye
Ahaha :D trolling windows phone

messevim

messevim

Üye
70 liralık nokia n70 te bile gönderiliyor :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Hadi bakalım biraz sessiz gibiydi ortalık şimdi de bunun fırtanası kopar :D

nanotex

nanotex

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ÖEY
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Daha deminde dedim gönderilmiyor.ve çok şey eksik Facebook geldi falan dediler guncelleştirmeydi falan filan çok eksik.Adamlar uygulama değilde sanarsın yeni işletim sistemi çıkarıyor.

• Beğen
Tepkiler: nanotex
sekajmer

sekajmer

Üye
Çok eksik var çok sayim mi,^_^

nanotex

nanotex

Üye
Birisi yeni konu açsın facebook uygulaması eksikleri diye :D herkes saydırsın rahatlasın

zorbaa

Üye
simdi bak soyle oluyor normal msjlar kisminda bi online ol sonra resmi normal ac ve ardindan paylas gel msj olarak paylasa tikla alici kismina arkadasinin adini yazinca hemen altinda onun adi belirir sonrasinda gondere bastrin mi olur biter

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
İlla programdan mı göndermek zorundasınız peki? Resimi açıp 3 noktaya basıp paylaş dedikten sonra Facebook yazısını seçmeniz yeterli..Telefonda hiç yokmuş gibisinden bir muhabbet sadece wp yi hiç bilmeyenlere karşı kötülemek olur kanımca

nanotex

nanotex

Üye
İlla programdan mı göndermek zorundasınız peki? Resimi açıp 3 noktaya basıp paylaş dedikten sonra Facebook yazısını seçmeniz yeterli..Telefonda hiç yokmuş gibisinden bir muhabbet sadece wp yi hiç bilmeyenlere karşı kötülemek olur kanımca

Hocam o zaman facebook ta paylaşıyor. Bizim derdimiz özel mesajla göndermek

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

biz arkadaşın dediği gibi uygulamadan özel mesaj yoluyla iletme konusunda sitem ediyoruz.
Ben yine telefonumun özelliğiyle arkadaşlarımın hotmaili kayıtlı hotmailden atıyorum bir alışkanlık ama facebook uygulaması olupta
facebooku kısıtlı almak MSnin bize bir cezası olmalı herlade :D:D:D

Bir de telefonun özellikleri süper Facebook hesap ekleme facebooka girmeden rahatça arkadaşlarımın fotoğraflarına erişebiliyorum.en son ne yaptılar bakıp yorum atabiliyorum sorun yok :)

zorbaa

Üye
Benim msj yeterince aciklayici olmamis galiba neyse artik

sekajmer

sekajmer

Üye
Upload desteği yok . ( sorunu buldum ben buldum ben ben ben

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
simdi bak soyle oluyor normal msjlar kisminda bi online ol sonra resmi normal ac ve ardindan paylas gel msj olarak paylasa tikla alici kismina arkadasinin adini yazinca hemen altinda onun adi belirir sonrasinda gondere bastrin mi olur biter
Bu şekilde MMS olarak iletim yapar ve ücretlendirilirsin.

zorbaa

Üye
Bu şekilde MMS olarak iletim yapar ve ücretlendirilirsin.

iste oyle degil ismi yazinca hem numara hem hotmail hemde face hesabinin cikmasi gerekir sen face hesabini secersen o zaman faceye gider numarayi secersen MMS olarak degerlendirilir

narnia16

narnia16

Üye
iste oyle degil ismi yazinca hem numara hem hotmail hemde face hesabinin cikmasi gerekir sen face hesabini secersen o zaman faceye gider numarayi secersen MMS olarak degerlendirilir

Fotoğrafı paylaş deyip isim yazınca sadece numara çıkıyor.Diğer seçenekler gelmiyor.

Üst Alt