samsung corby de filan 300 400 tl lik tellerde bile gönderiliyor ya olur mu hiçGönderilmiyor diye biliyorum
Hadi bakalım biraz sessiz gibiydi ortalık şimdi de bunun fırtanası kopar![]()
"koskoca micosoft bunu da yapmamış" filan 
İlla programdan mı göndermek zorundasınız peki? Resimi açıp 3 noktaya basıp paylaş dedikten sonra Facebook yazısını seçmeniz yeterli..Telefonda hiç yokmuş gibisinden bir muhabbet sadece wp yi hiç bilmeyenlere karşı kötülemek olur kanımca
İlla programdan mı göndermek zorundasınız peki? Resimi açıp 3 noktaya basıp paylaş dedikten sonra Facebook yazısını seçmeniz yeterli..Telefonda hiç yokmuş gibisinden bir muhabbet sadece wp yi hiç bilmeyenlere karşı kötülemek olur kanımca

Bu şekilde MMS olarak iletim yapar ve ücretlendirilirsin.simdi bak soyle oluyor normal msjlar kisminda bi online ol sonra resmi normal ac ve ardindan paylas gel msj olarak paylasa tikla alici kismina arkadasinin adini yazinca hemen altinda onun adi belirir sonrasinda gondere bastrin mi olur biter
Bu şekilde MMS olarak iletim yapar ve ücretlendirilirsin.
iste oyle degil ismi yazinca hem numara hem hotmail hemde face hesabinin cikmasi gerekir sen face hesabini secersen o zaman faceye gider numarayi secersen MMS olarak degerlendirilir