Püf Noktası Nokia lumia 520 telefonuma lumia 1020 kapağı nasıl takabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce bu kapağı takabilir miyim?

• Tabii, takabilirsin.

Kullanılan: 2 14.3%
  • Hayır, imkansız

Kullanılan: 12 85.7%

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtknt11

Üye
    Konu Sahibi
Nokia lumia 520 telefonuma lumia 1020 kapağı nasıl takabilirim?
Merhaba arkadaşlar. Ben bir Nokia Lumia 520 kullanıcısıyım ve şimdi telefonumun arka kapağı çizildi. Ben de uygun kapak arıyorum ve üst modeli olan Nokia Lumia 1020'nin kapağını takmayı düşündüm. Koskocaman Nokia şirketi yapmıştır belki diye düşündüm ve şimdi buradayım. Sizlerden bu konuyu bilen biri var mı arkadaşlar? İyi forumlar.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben bir Nokia Lumia 520 kullanıcısıyım ve şimdi telefonumun arka kapağı çizildi. Ben de uygun kapak arıyorum ve üst modeli olan Nokia Lumia 1020'nin kapağını takmayı düşündüm. Koskocaman Nokia şirketi yapmıştır belki diye düşündüm ve şimdi buradayım. Sizlerden bu konuyu bilen biri var mı arkadaşlar? İyi forumlar.
:s

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Allah sonumuzu hayır etsin.

Eskiden kalma bir alışkanlık sanırım. 3310'a 3330 yada 35xx kapağı takanlar vardı öyle ki 8310 kapağı bile gördüm. Büyüktü ama tuşları falan şeffaftı :tebessüm:

Bence takamazsın.

luckysleven

luckysleven

Üye
1020 nin kapağını aldığın zaman üzerindeki kamerayı da veriyorlar ama :sirit:

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
csH

csH

Üye
ohaaa 520ye 1020 kapağı mı :D biri 4'' diğeri 4.5'' en başta zaten

efege

Üye
Komik..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
konu açamdan önce arakadaşlarında dediği gibi biri 4" diğeri 4.5" onun dışında resimlere bakarsanız kocaman kamera var onun dışında 1020 kasa yekpare yani imkansız bunu heryerde bulabilirsiniz sırf bunun için konu açmak saçmalaık bence kusura bakmayın birazda siz araştırma yapın bu kadarda herşeyi başkalarından beklemeyin bence

csH

csH

Üye
o zaman :sirit:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:no:

Son düzenleme:

realname11

Üye
Konuları biraz düşüp açsanız daha güzel olucak.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
mumu erit, telefonunu erittiğin mumun içine koy, sonra buz dolabına koy soğusun ve kalıp oluşsun. Nasıl ama? Bu arada :sirit:

serecans

serecans

Üye
Aykut vardı bir zamanlar:)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Allah sonumuzu hayır etsin.
:karisti:

serecans

serecans

Üye
:eheyok yok

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Saygılarımla:sirit:

mesutcinik

mesutcinik

Üye
bence bir yolu var arkadaşlar; 520'yi gidip değiştirse 1020 ile kapak yeni telefona olcaktır :Dha bu arada :sirit:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben o olabilir diyen bir kişiyi merak ediyorum acaba konuyu açan kişimi kullandı çünkü en başta yoktu

skynet

Üye
:sirit:

alical33

alical33

Üye
920 ye okadar şey yaptım ama bunu ben bile yapamam imkansız bu dediğin :)

• Beğen
Tepkiler: beats, OttomaN TigeR ve 4MaGuS
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt