Haber Nokia Lumia 520 nihayet çift tıkla uyandırmaya kavuştu!

Sponsorlu Bağlantılar

CANGO97

CANGO97

Üye
biz burada ne kadar gelir gelmez diye tartışsak da microsoft bu işi belli olmaz :D
520'de olup da 620'de olmayan tek özellik radyo
aslında 620 radyo olmaması çok saçma geliyor bana

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Heimdalll

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
620nin ekranı daha iyi olabilir tamam ama dokunmatik paneli lumia 520 den iyi değil iki telefonuda kullandım. Üstelik lumia 520dede sensor var.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
ben yok diye biliyorum

CANGO97

CANGO97

Üye
620nin ekranı daha iyi olabilir tamam ama dokunmatik paneli lumia 520 den iyi değil iki telefonuda kullandım. Üstelik lumia 520dede sensor var.
sensör dediğiniz telefonu kulağına koyunca ekran sonuyo o mu oysa 520 var

Rainesto

Rainesto

Üye
620 içinde gelir inş.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Heimdalll

Heimdalll

Üye
sensör dediğim kameranın yanında var 620de, elini üzerinden geçirince glance screen açılıyor

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
sensör dediğiniz telefonu kulağına koyunca ekran sonuyo o mu oysa 520 var

e bi zahmet olsun bizimki en düşük model diye telefonu kulağımıza götürdüğümüzde ekran sonmeyip kulağımızlamı yönetelim telefonu ?

Kit Kat

Kit Kat

Üye
:tşk:

Rainesto

Rainesto

Üye
620ye radyoyu vermediler bari bunu versinler :vur:vur

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve skynet
luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaşlar Black güncellemesinin OCAK ayı sonuna kadar tamamlanması öngörülüyormuş.
Yani muhtemelen önümüzdeki 2 gün içerisinde güncellemeyi almaya başlayacaksınız.

peki coming soon yazdığında anca 2-3 günde geliyor güncelleme daha bizde waiting yazıyor daha uzun sürmez mi ? Yada sayfayı güncellediler de daha yenilenmedi mi ?

Rainesto

Rainesto

Üye
peki coming soon yazdığında anca 2-3 günde geliyor güncelleme daha bizde waiting yazıyor daha uzun sürmez mi ? Yada sayfayı güncellediler de daha yenilenmedi mi ?
diger ülkelerde gözlemledigime göre waiting den sonra direk veriyorlar coming soon olmadan

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
O kadar heycanlanmayın beyler su gibi şarj yiyo :D

luckysleven

luckysleven

Üye
diger ülkelerde gözlemledigime göre waiting den sonra direk veriyorlar coming soon olmadan

ozaman eli kulağında gelmek üzere : ) buda demek oluyor ki yakında kilit aşma tuşundan kurtuluyoruz :icelim:

luckysleven

luckysleven

Üye
O kadar heycanlanmayın beyler su gibi şarj yiyo :D

ya yesin isterse 2 saatte bitsin şarj : ) evde ofiste heryerde şarj aletim var birtanede arabaya koyarım tamamdır : ) Şimdi sırada şu alttaki tuşların titreşimi var onları da kapatırlarsa bitti gitti

• Beğen
Tepkiler: skynet
Rainesto

Rainesto

Üye
ya yesin isterse 2 saatte bitsin şarj : ) evde ofiste heryerde şarj aletim var birtanede arabaya koyarım tamamdır : ) Şimdi sırada şu alttaki tuşların titreşimi var onları da kapatırlarsa bitti gitti
bence sen taşınabilir şarj aleti al :D

luckysleven

luckysleven

Üye
bence sen taşınabilir şarj aleti al :D

iphonedakiler gibi şarj aleti yapsalar hani telefon kılıfı gibi olan hemen alırımda yok işte usb wifi tarzı çin usulu taşınabilirler var hep nokia için

Üst Alt