Haber Nokia Lumia 520 nihayet çift tıkla uyandırmaya kavuştu!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 520 nihayet çift tıkla uyandırmaya kavuştu!
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bilindiği üzere bir süre önce dağıtılmaya başlayan Black güncellemesi ile Nokia Lumia 720'ye çift tıkla uyandırma özelliği gelmişti.

Ve sonunda bu özellik en popüler model olan Lumia 520'ye de geliyor. MyNokiaBlog'un haberine göre Black güncellemesinden milyonlarca kullanıcıyı sevindirecek haber nihayet geldi ve özelliğin Lumia 520'ye geldiği doğrulandı.

Ancak ne yazık ki bu güncelleme tam Glance Screen özellikleriyle gelmiyor. Ancak cihazın fiyatına göre yalnızca üst seviye Samsunglarda bulunan süper hassas dokunmatiğe sahip olduğu ve şu anki gelişme ile yine üst seviye LG cihazlarda bulunan çift tıkla uyandırma özelliğine kavuştuğu göz önüne alındığında gerçekten çok güzel bir gelişme olarak kabul edilebilir.

Gözünüz aydın 520'ciler!

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, PureFood, pirenuri ve 9 diğerleri

csH

csH

Üye
bende istiyoruuuuuum

brk-rtrk

Üye
Bu kadar beklettiklerinden belliydi. Hala "Waiting for approval" da çünkü.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bendeee

skynet

Üye
Eğer 620'ye gelmezse olay çıkartırım :megafon:

mtoyanik

mtoyanik

Üye
620 ye de gelecektir muhtemelen

dakamon

dakamon

Üye
620 ye vermezler bence

luckysleven

luckysleven

Üye
ya benim merak ettiğim gerçekten başarılı bir özellik fakat cepte sürtünmeden yada temastan dolayı ekran açılabilir mi ?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
ya benim merak ettiğim gerçekten başarılı bir özellik fakat cepte sürtünmeden yada temastan dolayı ekran açılabilir mi ?
Kolay kolay açılmaz çift tıklayınca kilit ekranı geliyor , onuda nasıl kaydıracaksın ?

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
E çift tıklama geldi de indirebilsek bide güncellemeyi verseler :D

yunusiyunus

Üye
ben kullanıyorum diye 620 ye gelmiyecektir o kadar şanslıyımdır yani :)

Heimdalll

Heimdalll

Üye
520ye geliyorsa 620ye gelmesi için hiçbir engel yok

• Beğen
Tepkiler: skynet
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Black güncellemesinin OCAK ayı sonuna kadar tamamlanması öngörülüyormuş.
Yani muhtemelen önümüzdeki 2 gün içerisinde güncellemeyi almaya başlayacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
kursat99

kursat99

Üye
Oh be sevindirdin Özgür Abi! :) Haber için teşekkürler

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bi model ustu diye 520'ye geliyorsa 620'ye kesin gelir diye düşünmeyin. Sizede glance var çift tık yok bizde de glance yok çift tık var.

• Beğen
Tepkiler: CANGO97
Heimdalll

Heimdalll

Üye
bi model üstü diye değil ki, 520de bulunan özelliklerin hepsinin 620dede olduğu, hatta fazlası olduğu için söylüyoruz, bitek 620ye vermezlerse çok saçma olur, 520de glance olmaması donanım eksikliğinden diye biliyorum

• Beğen
Tepkiler: skynet
CANGO97

CANGO97

Üye
bi model üstü diye değil ki, 520de bulunan özelliklerin hepsinin 620dede olduğu, hatta fazlası olduğu için söylüyoruz, bitek 620ye vermezlerse çok saçma olur, 520de glance olmaması donanım eksikliğinden diye biliyorum
620 fazla ne var ??

Heimdalll

Heimdalll

Üye
ön kameranın yanında sensör var ve ekranı daha üstün özellikli

• Beğen

skynet

Üye
520'de olup da 620'de olmayan tek özellik radyo

• Beğen