cart64
Üye
üstteki bildşrimden bahsediyorsanız ona şimdilik yapılacak tek şey sağa doğru itmek. Başka turlu kapatma seçeneği yok malesef.yha biri yardım etsin mesajlarım ana ekranda açılıyo kapatamıyorum nasıl kapancak yha
yha onu kapatmak istiyorum ama ben özel hayat diye bişey varüstteki bildşrimden bahsediyorsanız ona şimdilik yapılacak tek şey sağa doğru itmek. Başka turlu kapatma seçeneği yok malesef.
işte oda olmuyo meraklı çooook yha sonunda telefonu kırcam çok pişmanım aldığıma zatenevet telefon da kişiye özeldir meraklı gözlerin bakmaması lazım etik olarak.
sHeNin Yha die yasdıqNı Qörshe'' emin ol nokia'nda pişman olurdu... Sana kimse demiyor ki aga bu yha nedir... Bence sakince o akıllı telefonu yere bırak; ya da biraz örnek al. Malum t9'u senin Türkçenden güzel.işte oda olmuyo meraklı çooook yha sonunda telefonu kırcam çok pişmanım aldığıma zaten
Kardeşim sakın alma 3 aydır kullanıyorum telefon okadar dandikki Facebook uygulaması berrrbat androiddeki kadar hiçbişey yapmıyo bildirim 5dk sonra geliyor ( bazen hiç gelmiyor kafasına göre) whatsapp Twitter lıne skype yine hepsi berbat hatta whatsap dışında hepsi İngilizce mağaza %50 paralı güzel Bi oyun gelirse genellikle paralı olur mağazada tarayıcı yok hiç yine de sen bilirsinKardeşim sakın alma 3 aydır kullanıyorum telefon okadar dandikki Facebook uygulaması berrrbat androiddeki kadar hiçbişey yapmıyo bildirim 5dk sonra geliyor ( bazen hiç gelmiyor kafasına göre) whatsapp Twitter lıne skype yine hepsi berbat hatta whatsap dışında hepsi İngilizce mağaza %50 paralı güzel Bi oyun gelirse genellikle paralı olur mağazada tarayıcı yok hiç yine de sen bilirsin
Biraz Yavaş At Birader
Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.
7 8 ay önce açtığım konuyu nerden buluyorsunuz anlamıyorum. Ayrıca harbi sallamışın
Sana yazmamıştır yanlışlık olmuştur sakinBen bulmadım yeni gördüm yanlış yönlendirmesin diye yavaş at yazdom kardeşim ?
Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.
Sana yazmamıştır yanlışlık olmuştur sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?