Nokia Lumia 520 nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

55xxx55

Üye
Sim rehberi nasıl telefonun sorun falan yok değil mi ?

- - - Eklendi - - -

1 Hazirandan beri Lumia 520 kullanıyorum. Çok memnunum. Arkadaşlarında dediği gibi Kamera Flaşı, NFC, Ön kamera, Pusula gibi özelliklere çok ihtiyacın varsa 620 al. Ablam da 620 var Ekran olarak 3.8 inç elle tutunca 520'ye göre baya küçük geliyor. Klavyede yazı yazmak 520'de daha da kolay ekran 4 inç olduğu için. Bunları göz önüne alarak seçim yapın..
Sim rehberi sesli görüşmesi nasıl telefonun sorun falan yok değil mi ?

zeyda

Üye
520 ben de almak istiyorum.vodafone shop sayesinde biraz inceledim.bilen göz yok diyorlar bunda dedim hepsinde var dedi.ben de anlamadim.ama kullananlar daha iyi bilir

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
520de pusula olmadığı için bilen göz uygulaması da yok, yüklesen de çalışmaz.

zeyda

Üye
Bilen göz dediğiniz haritalar değildir umarım.haritalar lazim oluyor bana.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
yok haritalar değil, Here Maps ve Here Drive uygulamaları mevcut. Bilen göz uygulaması hani kamerayı kullanarak etrafında neler var neler yok ekran üzerinde görüp keşfetmeni sağlayan nokia'ya özel bir uygulama. havası var işte :)

zeyda

Üye
Ya tam bugün gidip alayim dedim.simdide bazisi cok kasiyomus alma diyor bazisi windowsa bulasma diyor.sasirdim simdi.

- - - Eklendi - - -

Ya tam bugün gidip alayim dedim.simdide bazisi cok kasiyomus alma diyor bazisi windowsa bulasma diyor.sasirdim simdi.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
kasıyor diyen "kasan bi taraflarından"(!) sallamış :angry:

zeyda

Üye
Daha fazla arastirip kafami karistirmayayim en iyisi :-) cikip alayim bugün

Lenneth

Üye
Kasiyor diyen iyi sallamis.

zeyda

Üye
Son bisey daha.giris seviyesi diyorlar.bu ne demek?yani cok basit bi tel mi?eski nokialar gibi

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Şimdi isteklerin telefonla yapacağın işlemleri bilsek daha iyi yardım ederiz

zeyda

Üye
Fazla bisey degil aslinda.mesela oyun oynamiyorum.sosyal paylasim,güzel foto cekmesi,haritalar,takilmadan netten video izleyebilme bunlar önemli benim icin

SonyXperia

SonyXperia

Üye
O zaman durma çık al hemen

zeyda

Üye
Eveet alip geldim.haftasoni gel pusula ve bilen gözü yükleyelim dediler.Herkes yok diyor ama onlar var gel yükliycez diyorlar.gidicem bakalim.electroworlddan aldim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eveet alip geldim.haftasoni gel pusula ve bilen gözü yükleyelim dediler.Herkes yok diyor ama onlar var gel yükliycez diyorlar.gidicem bakalim.electroworlddan aldim

Güle güle kullan.güzel bir sisteme terfi ettin.inşallah durumun müsait olduğunda Lumia 1020 ye kadar yükselirsin.

zeyda

Üye
Tesekkür ederim :-) en son 603 kullanmistim.bu simdi zor gibi geldi.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Hayırlı olsun .. Keşke bende bekleyip NL 925 alsaydım çok hoşuma gidiyor.

zeyda

Üye
Sagolun.alirsiniZ insallah.520 gayet iyi.magazasi da guzel.mesaj yazmak cok kolay.su an tek sorunum evdeki modemi gördüğü ve bağlı olduğu halde wifi ağına bağlı değilsiniz diyor.umarım çözebilirim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
wifi ayarlarina girip istediginiz agı silin ve tekrar baglanmayi deneyin. Yine ayni hatayi alirsaniz modem ayarlarindan kaynaklidir.

zeyda

Üye
Evet sorunu buldum.wifi sifresini girmeyi unutmusum :)))))))) sorun çözüldü

Üst Alt