Ben de 520 yi 2 gün önce bi mağazada kullanma fırsatı buldum hakkında çok konuşulduğu için merakımdan az bişey bi kurcaladım öncelikle tasarımı harika söylemeden geçemeyeceğim çok kaliteli bi görünüşü ve ele kaliteli gelen bi hissiyatı var tabiki fiyatına göre değerlendiriyorum ekranı parlıyor diyenler vardı ondan biraz ekranını inceledim tabiki bulunduğum yer mağazanın içiydi ve az ışık vardı gayet iyi geldi bana diğer koşullarda bilemem biraz kurcaladım menü geçişlerine mesajlara falan baktım gayet akıcıydı 512 mb ram beni bozmaz diyosan ve Kamera Flaşı, NFC, Ön kamera, Pusula benim için sorun olmaz diyorsan al 512 mb ram yüzünden bazı oyunları oynayamayacaksın bu can sıkabilecek bi sorun eğer oyun oynarım diyosan 820 ve ya 9xx modellerini tercih et 512 mb ram sorun olmaz oyun çok oynamam diyosan Kamera Flaşı, NFC, Ön kamera, Pusula olmaması sorun olur diyosan (ki pusulanın olmaması nedeniyle bilen gözü falan kullanamayacaksın,) üzerine biraz daha para koy 620 al.
620 inceledim fakat hiç kullanmadım kapalıydı cihaz açmama izin vermemişlerdi 520 yi de 1-2 dakika kadar kullandım yok yüzeysel oldu.
520 ve 620 kullanan arkadaşların fikirleri doğrultusunda kararını verirsin cihazların birbirlerine olan eksi ve artılarına göre hangisi ağır basarsa onu alırsın.