Nokia Lumia 520 nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

cart64

Üye
merhaba arkadaşlar ben lumia 520 almayı düşünüyorum gerçekten fiyatına göreçok beğendiğim bi telefon....benim için face twitter whatsapp önemli oluyor...bu uygulamaları bu telefonda kullanmak nasıl acaba söylermisiniz....520nin temple run subway gibi oyunları rahat kaldırdığını gördüm biliyorum ama telde sürekli takılırken falan şarjı ne kadar iyi ne kadar kötü....lütfen bana bunu söylermisiniz tek bilmediğim bu...sizinde sorularınız varsa alabilirim ben bu telefonla ilgili hemen hemen herşeyi biliyorum artık :D

ezqiezo

Üye
yha biri yardım etsin mesajlarım ana ekranda açılıyo kapatamıyorum nasıl kapancak yha

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yha biri yardım etsin mesajlarım ana ekranda açılıyo kapatamıyorum nasıl kapancak yha
üstteki bildşrimden bahsediyorsanız ona şimdilik yapılacak tek şey sağa doğru itmek. Başka turlu kapatma seçeneği yok malesef.

ezqiezo

Üye
yha onu kapatmak istiyorum ama ben özel hayat diye bişey var :)
üstteki bildşrimden bahsediyorsanız ona şimdilik yapılacak tek şey sağa doğru itmek. Başka turlu kapatma seçeneği yok malesef.
yha onu kapatmak istiyorum ama ben özel hayat diye bişey var :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet telefon da kişiye özeldir meraklı gözlerin bakmaması lazım etik olarak.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bende yavaş yavaş pişman oluyorum.

braayn

braayn

Üye
Bende kız kardeşime alıcam 520 sarısından canavar gibi telefon

COJR3

COJR3

Üye
işte oda olmuyo meraklı çooook yha sonunda telefonu kırcam çok pişmanım aldığıma zaten
sHeNin Yha die yasdıqNı Qörshe'' emin ol nokia'nda pişman olurdu... Sana kimse demiyor ki aga bu yha nedir... Bence sakince o akıllı telefonu yere bırak; ya da biraz örnek al. Malum t9'u senin Türkçenden güzel.

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan

canerpaycu

Üye
Kardeşim sakın alma 3 aydır kullanıyorum telefon okadar dandikki Facebook uygulaması berrrbat androiddeki kadar hiçbişey yapmıyo bildirim 5dk sonra geliyor ( bazen hiç gelmiyor kafasına göre) whatsapp Twitter lıne skype yine hepsi berbat hatta whatsap dışında hepsi İngilizce mağaza %50 paralı güzel Bi oyun gelirse genellikle paralı olur mağazada tarayıcı yok hiç yine de sen bilirsinKardeşim sakın alma 3 aydır kullanıyorum telefon okadar dandikki Facebook uygulaması berrrbat androiddeki kadar hiçbişey yapmıyo bildirim 5dk sonra geliyor ( bazen hiç gelmiyor kafasına göre) whatsapp Twitter lıne skype yine hepsi berbat hatta whatsap dışında hepsi İngilizce mağaza %50 paralı güzel Bi oyun gelirse genellikle paralı olur mağazada tarayıcı yok hiç yine de sen bilirsin

TurboCall

TurboCall

Üye
Kardeşim sakın alma 3 aydır kullanıyorum telefon okadar dandikki Facebook uygulaması berrrbat androiddeki kadar hiçbişey yapmıyo bildirim 5dk sonra geliyor ( bazen hiç gelmiyor kafasına göre) whatsapp Twitter lıne skype yine hepsi berbat hatta whatsap dışında hepsi İngilizce mağaza %50 paralı güzel Bi oyun gelirse genellikle paralı olur mağazada tarayıcı yok hiç yine de sen bilirsinKardeşim sakın alma 3 aydır kullanıyorum telefon okadar dandikki Facebook uygulaması berrrbat androiddeki kadar hiçbişey yapmıyo bildirim 5dk sonra geliyor ( bazen hiç gelmiyor kafasına göre) whatsapp Twitter lıne skype yine hepsi berbat hatta whatsap dışında hepsi İngilizce mağaza %50 paralı güzel Bi oyun gelirse genellikle paralı olur mağazada tarayıcı yok hiç yine de sen bilirsin

Biraz Yavaş At Birader

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
TurboCall

TurboCall

Üye
7 8 ay önce açtığım konuyu nerden buluyorsunuz anlamıyorum. Ayrıca harbi sallamışın

Ben bulmadım yeni gördüm yanlış yönlendirmesin diye yavaş at yazdom kardeşim ?

emz

emz

Üye
Millet şöyle konuları Allah aşkına hortlatmayın. Çok saçma yorumlar var zaten telefon hakkında. Bir kere 520 hiç de öyle aşağılanacak bir telefon değil. Öyle olsa Nokia tarihinin en çok satan telefonu olamazdı bu ay itibari ile. Ayrıca telefonun tek eksiği 512 mb ram olması. O da 525 ile giderildi. Artık sorun yok. Yeni tanıtılacak 530 ise zaten canavar. Bence bu telefonlar setinin en alt sınıfı olmasına rağmen piyasadaki çoğu iyi telefonla kapışıyor. (galaxy s mini serisi ile. Aynı kategoride zaten bunlar.) O nedenle turboya hak veriyorum. Biraz yavaş atın. Ayrıca wp de o kadar kötü bir sistem değil. 8.1 ile sorun kalmaz. Bundan sonrada lütfen konuları hortlatmayın.

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
TurboCall

TurboCall

Üye
Papakudioflu adminimiz el atsa @papakudioflu

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
525 al bence

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Pusula olsa ne farkeder amiral gemisinde görevli değilsen sıkıntı olmaz veya sürekli kaybolan birisiysen 520 al bence windows phone deneyimini iyi yaşatıyor ilk defa alacaksan yüksek bir cihaz alma derim yani ilk kez WP kullanacaksan oyunlardada abartıyorlar oynayamadığın toplasan 25 oyun yoktur herhalde uygulamada zaten 1GB ram sıkıntısı olmadı hiç sanmıyorum olacağınıda

kursat99

kursat99

Üye
Konuyu hortlatan arkadaşta bayağı sallamış ama. Konu 21 Haziran da açılıyor, 9 ay sonra bir arkadaş hem konuyu hortlatıyor hem bayağı sallıyor. Dediklerinin hiçbiri yok şu an. Hem konuyu açanda, okuyanda 520 sini almış hatta satmış, iş işten geçmiş bitmiş gitmiş...

Üst Alt