Telefon Tavsiyesi Nokia Lumia 1520'mi Yoksa HTC One'mı?

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bana ne PureView'den? Senin yazdığınla benim yazdığım bir mi? HTC'ye yönelik yazdığına yazdım ben onu. Yorumları iyi oku.
Pureviewi Araştirirsan 4 Mp Kameranın 13 Mp Etmeyeceğini Anlarsın ;)
Ne sensöründen bahsediyorsun la sen? Git bi M7'yi eline alda bak. Kamerada megapiksele takılıp kalmışsınız. Lensleri hiç saymışsınız. Ne halin varsa gör lan. Sizinle mi uğraşıcam.
Eyvallah :ehe

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Pureviewi Araştirirsan 4 Mp Kameranın 13 Mp Etmeyeceğini Anlarsın ;)
Ne sensöründen bahsediyorsun la sen? Git bi M7'yi eline alda bak. Kamerada megapiksele takılıp kalmışsınız. Lensleri hiç saymışsınız. Ne halin varsa gör lan. Sizinle mi uğraşıcam.
Doğru Zaten Belli Adam Küçücük Sensörü 13 Mpdiye Yedirecek Siz Önce Adam Akıllı Resimler Çıkartın A4de Ondan Sonra Konuşalım Amiral Gemi 4 Mp Kamera Ultrapixselmişde Bilmem Neymiş Peh : ?
Beyler lutfen sakin kimse burda dusman degil biri bi dusunce soyler yanlissa digeri belli bi cerceve icinde dogrusunu aciklar bu kadar basit. Lutfen birbirimizi kirmayalim.

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Cahillerle uğraşmıyorum. Uzaklaş.
Eyvallah :bleh:Bişey Demedim Sadece 4 Mp Değilde 13 Mp Diye İdda Ediyor Tamam Gidip S4 İle Kıyaslasın Ben Bu İşi Bugün Bırakırım Fazla Hayal Aleminde Yaşiyor Arkadaş İşi Nokianin N8ine Filan Getireceğimde Her Türlü Tokatlar HTC Filan Affetmez :bigstar: Neden Kabullenmek İstemiyor Anlamadım :blink: Neyse Benim Gibi Cahiller İle Uğraşmak İstemiyormuş Canı Sağolsun :icelim:

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Eyvallah :bleh:Bişey Demedim Sadece 4 Mp Değilde 13 Mp Diye İdda Ediyor Tamam Gidip S4 İle Kıyaslasın Ben Bu İşi Bugün Bırakırım Fazla Hayal Aleminde Yaşiyor Arkadaş İşi Nokianin N8ine Filan Getireceğimde Her Türlü Tokatlar HTC Filan Affetmez :bigstar: Neden Kabullenmek İstemiyor Anlamadım :blink: Neyse Benim Gibi Cahiller İle Uğraşmak İstemiyormuş Canı Sağolsun :icelim:
Tamam kardesim sorun degil. Herkese iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nokia Lumia 1520 derik :good:

• Beğen
Tepkiler: muammersefa
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Beklentiler neler?

Tamamiyle kamera beklentisi var ise evet 1520 olabilir.

Eğer M8 düşünüyorsa ve android kullanıcısıysa belki WP ile tam anlamıyla mutlu olmayabilir.

Rom atar, launcher yükler, akarım dersen Android,
Stabilite, hız, farklılık ve çok platformlu akarım dersen WP

Bence :good:

• Beğen
Tepkiler: muammersefa ve B.A.R.O.N
muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi
Beklentiler neler?

Eğer M8 düşünüyorsa ve android kullanıcısıysa belki WP ile tam anlamıyla mutlu olmayabilir.

ben öyle çok fazla kamera kullanmam ama kullandımmı iyi bişey isterim.Mağaza beni çok ilgilendirmiyo temel programlar (face,whatasapp,viber...)gibi programlar olsun yeter zaten şuan 520 kullanıyorum mağazasından memnunum.Bana akıcılık lazım öyle android takıntım yok hatta wp 8 takıntım olmaya başladı hem stabil hem de kullanışlı.Bide bana buyuk ekran lazım.Parmaklarım biraz buyuk olduğu için :D

Invoke

Invoke

Üye
1520.

• Beğen
muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi
Beklentiler neler?

bunun dışında bana çoklu işlem oyun ve hızlılık gerekiyor.Tanıdığım android alan kim varsa ister s4 olsun ister note 3 bi sure sonra donmalar takılmalar ve kararsızlıkların çoğaldığını hatta bazıları sıfırladıkları halde devam ettiğini soyluyorlar.Ama 520 de donanım bu kadar dusuk olmasına ve wp 8.1 guncelleştirmesine rağmen hiç böyle bir sorun olmadı.Windows phenun tek eksisi kişiselleştirme seçeneklerinin az olması.Onun dışında memnunum

ArMaGeDdOn_87

Üye
1520 ye 2200 TL para verirsin sonrada whats app ın güncellemesini beklersin ve sonrada nokianın 1 güncellemede verebileceği özellikleri 4 güncellemeye ayırdığı güncellemeleri beklersin :)

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Tabii ki Lumia 1520

• Beğen
muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme benim için çok önemli değil eğer güncelleme çok gerekmiyorsa.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
1520 ayrica ilk gelen guncelllemeleri 1520 alacaktir

fk555897

fk555897

Üye
One m8 al süper telefon.

• Beğen
muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi
Beyler kararımı verdim 1520 alıcam.

muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi
Saol

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi
Windows p Phone biraz daha geliştirilmeye ihtiyacı var ama bu haliylede idare eder.

Üst Alt