Haber Bu yeni Nokia 3310 6.250TL değerinde

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bu yeni Nokia 3310 6.250TL değerinde
Yeni Nokia 3310'un altın ve titanyum versiyonu bütçeleri zorluyor.




Nokia, cep telefonu dünyasının en bilinen isimlerinden birisi ve geriye doğru baktığımızda satış rakamları ile ulaşılması oldukça güç cep telefonu modelleri pazara sunmuştu. Bu cihazlar arasında Nokia 3310 da dikkat çekerken, 17 sene önce gelen bu cihaz 180 milyon gibi şok edici bir satış rakamına ulaşmış durumda.



Yaklaşık 10 sene önce Apple, ilk iPhone akıllı telefon modelini pazara sundu ve böylece bir devrin de kapılarını açtı. Artık akıllı telefonlar hayatımıza girdi ve şu anda dünya genelinde her sene milyonlarca akıllı telefon satılıyor. Ayrıca Apple, her sene yeni bir model sunma gibi pek de sevilmeyen bir olguyu da hayatımıza soktu.

Akıllı telefonların yükselişi sonrasında Nokia, Lumia modelleri ile çağa ayak uydurmaya çalışsa da başarılı olamamış ve cihazlar ve servisler bölümünü Microsoft'a satarak pazardan çekilmişti. 2016 sonu ile tekrar aramıza dönen firma ilk özellikli telefonunu Nokia 150 olarak sunarken, ayrıca bu sene de Nokia 6, Nokia 3 ve Nokia 5 modellerini sundu.

Geçtiğimiz günlerde ayrıca Nokia 3310 tekrar aramıza döndü. Nokia 3310 tasarımı ve yeni çizgi ile gelen cihaz yine özellikli telefon olurken, tüm dikkatleri de üzerine çekmişti.

Nokia 3310, düşük fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Ancak bir versiyonu oldukça yüksek bir fiyatla pazara sunulacak. Bu aslında üçüncü parti bir firma tarafından özelleştirilmiş bir versiyon olurken, Rusya Devlet Başkanı Viladimir Putin'in resmi cihazın arkasında yer alıyor. Caviar Nokia 3310 Supremo Putin olarak adlandırılan cihaz Rusya'da tercih edilen bir cihaz olacak. Fiyat ise 99.000 Ruble / yaklaşık 6250TL olarak belirlenmiş.

Bu yeni Nokia 3310 6.250TL değerinde
 


maxirabit

maxirabit

Üye
Yakında pırlantalı 3310 da çıkar böylelikle kimse almaz, eski 3310 lar yeniden kullanılır. Nokia ne yapmaya çalışıyorsa, durumunu düzelteceğine daha fazla batmak için hamle yapıyor :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
nokia çıkarmıyor bunu
özel bir firma hususi kaplıyor
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Bunu alana kadar , hayır yaparım daha iyi
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt