Haber Nokia Lumia 1520 Karşılaştırma: Güneş Işığı Altında Okunabilirlik

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 1520 Karşılaştırma: Güneş Işığı Altında Okunabilirlik

Bildiğiniz gibi Nokia Lumia 1520'nin güneş altında okunabilirlik konusunda optimize edilmiş bir ekranı var. Bu optimizasyon LCD ekrandan yansıyan ışıktan kaynaklı polarizasyonu ortadan kaldıran ve farklılaştırıcı görevi gören, yansıma önleyici yüzeye sahip çok parlak ekran sayesinde gerçekleşiyor.

Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi iPhone 5, Samsung Galaxy S4 ve Nokia Lumia 1520'nin ekranları maksimum parlaklık ayarına getirilerek teste tabi tutuldu. Testte cihazların ekranına aynı resim yerleştirildi.

Ağırlaştırılmış ışık koşulları karşısında, resimdeki yazının okunabildiği tek cihaz Nokia Lumia 1520 oldu. İzleyelim ;)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, sahte_suhte, umutgidik ve 1 kişi daha

umutgidik

umutgidik

Üye
İşte Bu Lumia :) :) :)
Haber için teşekkürler :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu çok sertti dostum:kop:

serecans

serecans

Üye
süper ya çok iyiydi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada inceden de giydirmişler:ehe

"this is just screen" ha:kop:

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve bulutsuzgece
ElectroTR

ElectroTR

Üye
"Customized notifications on new glance screen" derken? Bu 1520 de black güncellemesi yüklü mü?

q0nzalez

q0nzalez

Üye
Müthiş ya keşke bu makinenin 5'' liği gelse :D

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu aynı zamanda L920 ekranında bir o kadar iyi oldugunu göstermiyormu sonuçta L1520 de fullhd L920 ise hd aynı ekran kulanılmıyor mu

Emip

Emip

Üye
paramız olsaydı alırdık 5 sene sonra fiyatı ucuzlar o zaman alırım :)

respection123

Üye
Karşılaştırma yapmaya gerek yok :) Lumia 720 bile diğer telefonlara Kafa tutar :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu aynı zamanda L920 ekranında bir o kadar iyi oldugunu göstermiyormu sonuçta L1520 de fullhd L920 ise hd aynı ekran kulanılmıyor mu
alanlar farklı. Aynı testte Lumia920 de aynı sonucu verir. Bu olayın çözünürlükle ilgisi yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
"Customized notifications on new glance screen" derken? Bu 1520 de black güncellemesi yüklü mü?
evet kişiselleştirilebilir glance screen Black guncellemesiyle gelicek ve bu cihazlarda önyüklü.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
evet kişiselleştirilebilir glance screen Black guncellemesiyle gelicek ve bu cihazlarda önyüklü.

Bence kişiselleştirilebilir Glance Screen tabirinden yalnızca istediğimiz bildirimi koyabilmemizi ve saat vb için renk ayarı yapabilmemizi kast ediyor.
Glance Screen'den bildirim simgelerine dokunarak ekrana geçiş şeklinde bir şey olacağını zannetmiyorum :hmmm

4MaGuS

4MaGuS

Üye
alanlar farklı. Aynı testte Lumia920 de aynı sonucu verir. Bu olayın çözünürlükle ilgisi yok.
ben sadece tek farkı o demek istedim aynı sonucu vermesi gerekiyor diye acaba L925de amelod ekran oldugu için aynı sonucu verirmi merak ettim şimdi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bence kişiselleştirilebilir Glance Screen tabirinden yalnızca istediğimiz bildirimi koyabilmemizi ve saat vb için renk ayarı yapabilmemizi kast ediyor.
Glance Screen'den bildirim simgelerine dokunarak ekrana geçiş şeklinde bir şey olacağını zannetmiyorum :hmmm
o kadar ümitsiz olma. Ashalara da çift tıkla uyandırma geldi ama kilidi kaldırmadan swipe yaparak kameraya geçiyor:ehe

Nokia tüm zamanların en iyi arayüz tasarımcısı bir firma. O yüzden Nokia'dan bu konularda bahsederken iki kere düşünmek lazım:D

alical33

alical33

Üye
valla ben 920 nin güneş altındaki ekran performansından çok memnunum geçenlerde bikaç hafta s3 kullandımda dışardayken ekranı görmek için elimi siper ediyordum :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Helal olsun

respection123

Üye
Şöyle bişe farkettim, LCD ekranlarda Başlangıc ekranında hızlıca gelgit kaydırma yaparken stabil kaymıyor. Amoledde (Lumia 925) Kesintisiz stabil kayıyor :)

Üst Alt