Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ben konu açtım sorum hakkımda fakat nasıl buraya geldi biri açıklayabilir mi? @papakudioflu @bulutsuzgece

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Mesajınız tarafımdan bu konuya taşınmıştır.
Taşıma sebebiniz nedir? sabit konuda sordum cevap alamadım. anasayfada 1520 hakkında sorular mevcut. ya hepsini buraya taşıyın ya da konuyu tekrardan açarsanız memnun olurum. Teşekkürler.

Bay H

Bay H

Üye
Taşıma sebebiniz nedir? sabit konuda sordum cevap alamadım. anasayfada 1520 hakkında sorular mevcut. ya hepsini buraya taşıyın ya da konuyu tekrardan açarsanız memnun olurum. Teşekkürler.
Windows Phone genel kategorisi altında bulunan Lumia 1520 şarj sorunu adlı konu hangi bölümde keşke kontrol etseydiniz.

Mesajınızın diğer konuya göre daha yeni olması sebebiyle daha rahat cevap alabilmesi adına bu konuya taşınmıştır. Yoksa sizin konunuzun da taşınması gereken bölüm Cihaz Destek kısmı idi.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Windows Phone genel kategorisi altında bulunan Lumia 1520 şarj sorunu adlı konu hangi bölümde keşke kontrol etseydiniz.

Mesajınızın diğer konuya göre daha yeni olması sebebiyle daha rahat cevap alabilmesi adına bu konuya taşınmıştır. Yoksa sizin konunuzun da taşınması gereken bölüm Cihaz Destek kısmı idi.
yanlış seçim yapmış olabilirim. konuyu açmamak yerine orda kalsaydı daha fazla kişiye ulaşabilirdi. Şimdi cevap alamadığım için tekrar sıfırlama yapıyorum.cihazı 8.0 döndürdüm. sorun yoktıu. 8.1 tekrar yükledim. sorun yoktu. biraz kurcaladım oyunu açtım donuyor. yani cihazı açar açmaz oyunu oynarsam sorun yok ama farklı bi işlem yapıp oyunu açarsam donuyor sebebi ne olabilir?

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Dostlar ihtiyaç olanlar kaçırmasın derim;

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
braayn

braayn

Üye
beyler wifi ve mobil veriden nette çıktığımda cihaz ısınıyor!!! Sizde de oluyor mu ?

braayn

braayn

Üye
vay arkadaş bizim cihazda ne var anlamadım çok aşırı ısınıyorbeyler selam;
1520 kullanıcıları Here City Lensi kullanabiliyor musunuz ? ben şuanda kullanamıyorum ve işimi çoğu zaman gören bir uygulamaydı.
BEnim gibi kullanamayan varsa neden kullanamadığımızı bileniniz var mı ?

İYİ BAYRAMLAR

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1520 kullanıcıları Here City Lensi kullanabiliyor musunuz ? ben şuanda kullanamıyorum ve işimi çoğu zaman gören bir uygulamaydı.

İYİ BAYRAMLAR
Kullanamıyorum derken sorun ne

4MaGuS

4MaGuS

Üye

İYİ BAYRAMLAR
konum ve wifi açık iken kullanılır olması gerekiyor bunun dışında sadece konumu açarak here maps içerisinde livesight seçeneği ile aynı özellik kullanılabiliyor

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
konum ve wifi açık iken kullanılır olması gerekiyor bunun dışında sadece konumu açarak here maps içerisinde livesight seçeneği ile aynı özellik kullanılabiliyor
şahsen HERE Maps içeriğine aynı özellik eklenince ben City Lensi silmiştim :)

dımdımıyar

dımdımıyar

Üye
Oncelikle iyi bayramlar herkese
Benim bir sorunum var telefonumdan sms yazarken klavyem çok fazla tekliyor bekliyor geriden geliyor. Hatta bugün biraz daha ileri gitti ve önce tepki vermemeye başladı sonra kendiliğinden ekran kararıp geri geldi bu bi kaç kere oldu soft reset attım yine düzelmedi kenara koydum bi saate yakın dokunmadım tekrar girdiğimde duzelmişti. Bu takılmalar sadece klavyede de olmuyor herhangi Bi programda veya oyunda da olabiliyor bunun nedeni nedir bir bileminiz yardımcı olursa çok mesut olurum
Not: Telefonda cyan + previewlerin hepsi yuklu

braayn

braayn

Üye
şimdi ali kemal abi kullanamıyorum derken aslına cümleyi yanlış kurmuşum mağazada yok uygulama bende gözüknmüyor bölde vs Tr arkadaşda l925 var uygulamayı bana maille paylaştığında da cihazınız uyumsuz gibi bir hata veriyor sebebini çözemedim .oysaki en çok hoşuma giden uygulamalarından biriydi

sanaltayfa

sanaltayfa

Üye
Göz atma ekranında saat için bulunan renk seçeneklerinden sadece yeşil belli oluyor. Mavi ve kırmızı görünmüyor bile. Bu durum sadece bende mi böyle?

luckysleven

luckysleven

Üye
City lens kaldirildi diye biliyorum bendede gozukmuyor here mapsin icine gommusler sanirim cunku city lensde ne varsa aynisi here mapste var

4MaGuS

4MaGuS

Üye
City lens kaldirildi diye biliyorum bendede gozukmuyor here mapsin icine gommusler sanirim cunku city lensde ne varsa aynisi here mapste var

şimdi kontrol ettim bende çalışıyor ve mağazada tarattığım zaman çıkıyor here city lens diye

luckysleven

luckysleven

Üye
Bende neden cikmadiki bu uygulama link atabilirmisiniz acaba direk linkten bakayim

Üst Alt