Bende de hepsi yüklü kaymak gibi.Valla hepsi akıyor bende. İlginç geldi
Mesajınız tarafımdan bu konuya taşınmıştır.ben konu açtım sorum hakkımda fakat nasıl buraya geldi biri açıklayabilir mi? @papakudioflu @bulutsuzgece
Taşıma sebebiniz nedir? sabit konuda sordum cevap alamadım. anasayfada 1520 hakkında sorular mevcut. ya hepsini buraya taşıyın ya da konuyu tekrardan açarsanız memnun olurum. Teşekkürler.Mesajınız tarafımdan bu konuya taşınmıştır.
Windows Phone genel kategorisi altında bulunan Lumia 1520 şarj sorunu adlı konu hangi bölümde keşke kontrol etseydiniz.Taşıma sebebiniz nedir? sabit konuda sordum cevap alamadım. anasayfada 1520 hakkında sorular mevcut. ya hepsini buraya taşıyın ya da konuyu tekrardan açarsanız memnun olurum. Teşekkürler.
yanlış seçim yapmış olabilirim. konuyu açmamak yerine orda kalsaydı daha fazla kişiye ulaşabilirdi. Şimdi cevap alamadığım için tekrar sıfırlama yapıyorum.cihazı 8.0 döndürdüm. sorun yoktıu. 8.1 tekrar yükledim. sorun yoktu. biraz kurcaladım oyunu açtım donuyor. yani cihazı açar açmaz oyunu oynarsam sorun yok ama farklı bi işlem yapıp oyunu açarsam donuyor sebebi ne olabilir?Windows Phone genel kategorisi altında bulunan Lumia 1520 şarj sorunu adlı konu hangi bölümde keşke kontrol etseydiniz.
Mesajınızın diğer konuya göre daha yeni olması sebebiyle daha rahat cevap alabilmesi adına bu konuya taşınmıştır. Yoksa sizin konunuzun da taşınması gereken bölüm Cihaz Destek kısmı idi.
Bende sadece online oyunlarda ısınma var.beyler wifi ve mobil veriden nette çıktığımda cihaz ısınıyor!!! Sizde de oluyor mu ?
Kullanamıyorum derken sorun nevay arkadaş bizim cihazda ne var anlamadım çok aşırı ısınıyorbeyler selam;
1520 kullanıcıları Here City Lensi kullanabiliyor musunuz ? ben şuanda kullanamıyorum ve işimi çoğu zaman gören bir uygulamaydı.
BEnim gibi kullanamayan varsa neden kullanamadığımızı bileniniz var mı ?
İYİ BAYRAMLAR
konum ve wifi açık iken kullanılır olması gerekiyor bunun dışında sadece konumu açarak here maps içerisinde livesight seçeneği ile aynı özellik kullanılabiliyorvay arkadaş bizim cihazda ne var anlamadım çok aşırı ısınıyorbeyler selam;
1520 kullanıcıları Here City Lensi kullanabiliyor musunuz ? ben şuanda kullanamıyorum ve işimi çoğu zaman gören bir uygulamaydı.
BEnim gibi kullanamayan varsa neden kullanamadığımızı bileniniz var mı ?
İYİ BAYRAMLAR
şahsen HERE Maps içeriğine aynı özellik eklenince ben City Lensi silmiştimkonum ve wifi açık iken kullanılır olması gerekiyor bunun dışında sadece konumu açarak here maps içerisinde livesight seçeneği ile aynı özellik kullanılabiliyor

City lens kaldirildi diye biliyorum bendede gozukmuyor here mapsin icine gommusler sanirim cunku city lensde ne varsa aynisi here mapste var
Hayır hala duruyorCity lens kaldirildi diye biliyorum bendede gozukmuyor here mapsin icine gommusler sanirim cunku city lensde ne varsa aynisi here mapste var