Hiç sorun değil abi alışığım ben sağol yardımın için@Serhan.. Ekran Boyutu sorun değilse hiç düşünme

Sistemin eksikliklerini,nokia ile microsoft un aynı kafada olduğunu ve mağazada olan büyük eksiklikleri bildiğin halde birde üstüne 2000 TL verip yeni Windows Phone lu bir telefon alcak olman bana cidden şaka gibi geldiHayır neden kiNeden anlatırmısın
![]()
Büyük ekran sevmiyorsan bi deneyeyim denebilecek bir platform değil benden söylemesi. Alırsın ama satarken çok fiyat indirmek zorunda kalabilirsin. 1520 çok güzel bir telefon değil ama herkese hitap etmiyor. Beğenmeyen çok insan var ama aşığı olanda çok. İşte o büyüklüğünü düşünmen lazım gerisi zaten süper.@papakudioflu
Reyiz bildiğin gibi 925'im var 1520 ye geçsem doğru bir tercih olurmu sene ?
Diğer arkadaşlarda fikirlerini söylerlerse sevinirim cihaz karşılaştırması hakkında![]()
925 ile karşılaştırman bile hata bu telefonu. Banlayın şu arkadaşı@papakudioflu
Reyiz bildiğin gibi 925'im var 1520 ye geçsem doğru bir tercih olurmu sene ?
Diğer arkadaşlarda fikirlerini söylerlerse sevinirim cihaz karşılaştırması hakkında![]()
arkadaşım 920den 1520ye geçiş yapmış biri olarak sana söyleyeyim attan inip Ferrari FF'e binmek gibi. Nokia kamera uygulamasının açılış ve fotoğraf işleyiş hızından fark anlaşılıyor 
mesela az önce surface tabletten gönderildi yazdı bende 

ne magaza android gibi magazasi kirli degilSistemin eksikliklerini,nokia ile microsoft un aynı kafada olduğunu ve mağazada olan büyük eksiklikleri bildiğin halde birde üstüne 2000 TL verip yeni Windows Phone lu bir telefon alcak olman bana cidden şaka gibi geldi
Sistemin eksikliklerini,nokia ile microsoft un aynı kafada olduğunu ve mağazada olan büyük eksiklikleri bildiğin halde birde üstüne 2000 TL verip yeni Windows Phone lu bir telefon alcak olman bana cidden şaka gibi geldi
Herkes seni gelip buraya gelip bunu söylediğin için kınarlar ve çok tartışma çıkar
Tamamen zevk meselesi ve bu eksikleri bile bile 1600 ₺ verip 925 aldım
Zamanla gelişmiş olucak WP ozaman herkes şaşıracak gorursunwp gibi bi isletim sistemi yok nokta....Bunu windows Phone forumunda soylememeliydin dostum maalesefHerkes seni gelip buraya gelip bunu söylediğin için kınarlar ve çok tartışma çıkar
Zamanla gelişmiş olucak WP ozaman herkes şaşıracak gorursun
Bu Mesajın Gönderilmesi Mi Lazım ?
sonuna kadar haklısın kardeşimwp gibi bi isletim sistemi yok nokta....
Büyük ekran sevmiyorsan bi deneyeyim denebilecek bir platform değil benden söylemesi. Alırsın ama satarken çok fiyat indirmek zorunda kalabilirsin. 1520 çok güzel bir telefon değil ama herkese hitap etmiyor. Beğenmeyen çok insan var ama aşığı olanda çok. İşte o büyüklüğünü düşünmen lazım gerisi zaten süper.
925 ile karşılaştırman bile hata bu telefonu. Banlayın şu arkadaşıarkadaşım 920den 1520ye geçiş yapmış biri olarak sana söyleyeyim attan inip Ferrari FF'e binmek gibi. Nokia kamera uygulamasının açılış ve fotoğraf işleyiş hızından fark anlaşılıyor
Not: Ekran büyüklüğü sorun değilse tabimesela az önce surface tabletten gönderildi yazdı bende
Not 2 : İkinci elde en az zarar edeceğin üst düzey Windowslu telefon. 2200 alınan telefonu 1500 civarında en kötü satabilirsin temizse telefonun![]()
ne magaza android gibi magazasi kirli degil![]()
aynen çok uzun sure android kullandım ve hala kullanıyorum binlerce gereksizuygulama var google playda.ne magaza android gibi magazasi kirli degil![]()
ben her zaman eleştirilerimi yaparım,yine söylüyorum parana yazık olur,iPhone 6 yı bekleyip onu satın almalısın,wp nin daha çok yolu var ama bu kafayla ne kadar ilerler yada ne kadar piyasada kalır onu bilemem,üst mesajdada yazmışsın,sen bu eksikliklikleri bile bile yine 1520 alcaksan eğer bu senin kendi kararın,ben sana önemli bir tavsiye veriyorumBunu windows Phone forumunda soylememeliydin dostum maalesefHerkes seni gelip buraya gelip bunu söylediğin için kınarlar ve çok tartışma çıkar
Zamanla gelişmiş olucak WP ozaman herkes şaşıracak gorursun
ben her zaman eleştirilerimi yaparım,yine söylüyorum parana yazık olur,iPhone 6 yı bekleyip onu satın almalısın,wp nin daha çok yolu var ama bu kafayla ne kadar ilerler yada ne kadar piyasada kalır onu bilemem,üst mesajdada yazmışsın,sen bu eksikliklikleri bile bile yine 1520 alcaksan eğer bu senin kendi kararın,ben sana önemli bir tavsiye veriyorum
Hayatta iphone tercih etmem 
sen bilirsin,senin seçimin,madem WP de kararlısın bende 920 kullanıyorum ve donanım olarak aynı cihazlar hız olarak gayet iyi ve belli bir süre daha idare eder seni,bana kalırsa sonbaharda tanıtılcak olan cihazları bekleİos un stabilliğini biliyorum ve tablette kullanıyorum ama ben telefonlarıma androidle başladım ve çok pişman oldum şimdi iyiki wpdeyim ve hiç pişman değilim beni en çok çeken sınırsız kişiselleştirme imkanı o kutucuklarıHayatta iphone tercih etmem
Forever Windows , Forever Windows Phone
Arkadaşım iPhone 6 çıkıncaya kadar beklersen ben sana bırakayım benim telefonu ip6 çıkıncaİos un stabilliğini biliyorum ve tablette kullanıyorum ama ben telefonlarıma androidle başladım ve çok pişman oldum şimdi iyiki wpdeyim ve hiç pişman değilim beni en çok çeken sınırsız kişiselleştirme imkanı o kutucuklarıHayatta iphone tercih etmem
Forever Windows , Forever Windows Phone![]()

Bedavaya bırakırsan neden olmasınArkadaşım iPhone 6 çıkıncaya kadar beklersen ben sana bırakayım benim telefonu ip6 çıkınca![]()
Ya büyük ekran sorun değil ben alışığım
Alıcam gibi gözüküyor yakın bir zamanda ama şu sıralar olmuyor 
İPhone 6 geldiğinde almamış olursan kapımı çalabilirsin özel mesajdanBedavaya bırakırsan neden olmasınYa büyük ekran sorun değil ben alışığım
Alıcam gibi gözüküyor yakın bir zamanda ama şu sıralar olmuyor
![]()
tabi ben de iphone kararımdan dönmemiş olursam 
Valla hepsi akıyor bende. İlginç geldikonu içerisinde sordum cevap alamadığım için konu açtım.
lumia 1520 aldım modern combat 4 çok düşük fps veriyor kasıyor? aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? ve ya bir kaç büyük oyun yükledikten sonra bütün oyunlarda kasma oluyor mu?
özellikle asphalt sekizi windows phone 8.1 yüklü birisi deneyebilir mi donma oluyor mu diye?
şöyle bir sorun oluştu ilk aldığımda gt racing 2 yüklemiştim en ufak kasma olmadan oynuyordum. sonra mağazaya girip bütün büyük oyunları yüklemeye başladım o arada bir mesaj geldi kendinizi tangoda görün gibisinden tıkladım explorerda birşeyler oldu tango sayfası açıldı. pek dikkate almadım kapattım oyunlar bitince denedim daha önce kasmayan oyunda çok fazla kasmaya başlamıştı sildim düzelmedi sıfırladım olmadı recovery yapıp tekrar güncelledim gt racingde ufak takılmalar mevcut fakat asphalt 8- modern combat 4 fazla kasıyor neden olabilir yardımcı olursanız memnun olurum.
cevaplarınız için teşekkürler.