Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@Serhan.. Ekran Boyutu sorun değilse hiç düşünme

• Beğen
Tepkiler: Serhan

ArMaGeDdOn_87

Üye
Hayır neden ki :)Neden anlatırmısın :)
Sistemin eksikliklerini,nokia ile microsoft un aynı kafada olduğunu ve mağazada olan büyük eksiklikleri bildiğin halde birde üstüne 2000 TL verip yeni Windows Phone lu bir telefon alcak olman bana cidden şaka gibi geldi

braayn

braayn

Üye
bende 820'den terfi ettim 1520 oldukça iyi çok buyuk değil cihaz sıkıntı yaratmıyor yani

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
@papakudioflu
Reyiz bildiğin gibi 925'im var 1520 ye geçsem doğru bir tercih olurmu sene ?
Diğer arkadaşlarda fikirlerini söylerlerse sevinirim cihaz karşılaştırması hakkında :)
Büyük ekran sevmiyorsan bi deneyeyim denebilecek bir platform değil benden söylemesi. Alırsın ama satarken çok fiyat indirmek zorunda kalabilirsin. 1520 çok güzel bir telefon değil ama herkese hitap etmiyor. Beğenmeyen çok insan var ama aşığı olanda çok. İşte o büyüklüğünü düşünmen lazım gerisi zaten süper.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
@papakudioflu
Reyiz bildiğin gibi 925'im var 1520 ye geçsem doğru bir tercih olurmu sene ?
Diğer arkadaşlarda fikirlerini söylerlerse sevinirim cihaz karşılaştırması hakkında :)
925 ile karşılaştırman bile hata bu telefonu. Banlayın şu arkadaşı :) arkadaşım 920den 1520ye geçiş yapmış biri olarak sana söyleyeyim attan inip Ferrari FF'e binmek gibi. Nokia kamera uygulamasının açılış ve fotoğraf işleyiş hızından fark anlaşılıyor :)

Not: Ekran büyüklüğü sorun değilse tabi :) mesela az önce surface tabletten gönderildi yazdı bende :)

Not 2 : İkinci elde en az zarar edeceğin üst düzey Windowslu telefon. 2200 alınan telefonu 1500 civarında en kötü satabilirsin temizse telefonun :)

@Safak

@Safak

Üye
Sistemin eksikliklerini,nokia ile microsoft un aynı kafada olduğunu ve mağazada olan büyük eksiklikleri bildiğin halde birde üstüne 2000 TL verip yeni Windows Phone lu bir telefon alcak olman bana cidden şaka gibi geldi
ne magaza android gibi magazasi kirli degil ;)

• Beğen
Serhan

Serhan

Üye

Bunu windows Phone forumunda soylememeliydin dostum maalesef :( Herkes seni gelip buraya gelip bunu söylediğin için kınarlar ve çok tartışma çıkar :( Tamamen zevk meselesi ve bu eksikleri bile bile 1600 ₺ verip 925 aldım :) Zamanla gelişmiş olucak WP ozaman herkes şaşıracak gorursun

Bu Mesajın Gönderilmesi Mi Lazım ?

@Safak

@Safak

Üye
Bunu windows Phone forumunda soylememeliydin dostum maalesef :( Herkes seni gelip buraya gelip bunu söylediğin için kınarlar ve çok tartışma çıkar :( Tamamen zevk meselesi ve bu eksikleri bile bile 1600 ₺ verip 925 aldım :) Zamanla gelişmiş olucak WP ozaman herkes şaşıracak gorursun

wp gibi bi isletim sistemi yok nokta....

• Beğen
Serhan

Serhan

Üye
wp gibi bi isletim sistemi yok nokta....
sonuna kadar haklısın kardeşim
Büyük ekran sevmiyorsan bi deneyeyim denebilecek bir platform değil benden söylemesi. Alırsın ama satarken çok fiyat indirmek zorunda kalabilirsin. 1520 çok güzel bir telefon değil ama herkese hitap etmiyor. Beğenmeyen çok insan var ama aşığı olanda çok. İşte o büyüklüğünü düşünmen lazım gerisi zaten süper.
925 ile karşılaştırman bile hata bu telefonu. Banlayın şu arkadaşı :) arkadaşım 920den 1520ye geçiş yapmış biri olarak sana söyleyeyim attan inip Ferrari FF'e binmek gibi. Nokia kamera uygulamasının açılış ve fotoğraf işleyiş hızından fark anlaşılıyor :)

Not: Ekran büyüklüğü sorun değilse tabi :) mesela az önce surface tabletten gönderildi yazdı bende :)

Not 2 : İkinci elde en az zarar edeceğin üst düzey Windowslu telefon. 2200 alınan telefonu 1500 civarında en kötü satabilirsin temizse telefonun :)

Yorumlarınız için çok teşekkürler ben alışığım buyuk ekrana note ııı kullanıcısı olarak.
aynen çok uzun sure android kullandım ve hala kullanıyorum binlerce gereksizuygulama var google playda.

• Beğen
Tepkiler: @Safak

ArMaGeDdOn_87

Üye

ben her zaman eleştirilerimi yaparım,yine söylüyorum parana yazık olur,iPhone 6 yı bekleyip onu satın almalısın,wp nin daha çok yolu var ama bu kafayla ne kadar ilerler yada ne kadar piyasada kalır onu bilemem,üst mesajdada yazmışsın,sen bu eksikliklikleri bile bile yine 1520 alcaksan eğer bu senin kendi kararın,ben sana önemli bir tavsiye veriyorum

Serhan

Serhan

Üye
ben her zaman eleştirilerimi yaparım,yine söylüyorum parana yazık olur,iPhone 6 yı bekleyip onu satın almalısın,wp nin daha çok yolu var ama bu kafayla ne kadar ilerler yada ne kadar piyasada kalır onu bilemem,üst mesajdada yazmışsın,sen bu eksikliklikleri bile bile yine 1520 alcaksan eğer bu senin kendi kararın,ben sana önemli bir tavsiye veriyorum

İos un stabilliğini biliyorum ve tablette kullanıyorum ama ben telefonlarıma androidle başladım ve çok pişman oldum şimdi iyiki wpdeyim ve hiç pişman değilim beni en çok çeken sınırsız kişiselleştirme imkanı o kutucukları :) Hayatta iphone tercih etmem :)
Forever Windows , Forever Windows Phone <3

• Beğen
Tepkiler: @Safak

ArMaGeDdOn_87

Üye
İos un stabilliğini biliyorum ve tablette kullanıyorum ama ben telefonlarıma androidle başladım ve çok pişman oldum şimdi iyiki wpdeyim ve hiç pişman değilim beni en çok çeken sınırsız kişiselleştirme imkanı o kutucukları :) Hayatta iphone tercih etmem :)

sen bilirsin,senin seçimin,madem WP de kararlısın bende 920 kullanıyorum ve donanım olarak aynı cihazlar hız olarak gayet iyi ve belli bir süre daha idare eder seni,bana kalırsa sonbaharda tanıtılcak olan cihazları bekle

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye

Arkadaşım iPhone 6 çıkıncaya kadar beklersen ben sana bırakayım benim telefonu ip6 çıkınca :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben düşünmeden alırım tabi büyük ekran sorun olur diyor herkes ama samsunga kimse öyle demiyor bende onu anlamıyorum

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve mesutcinik
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Millet eline 1520 almadı ki o yüzden sorun diyor . 2 gün tablet kullansın lar sonra eline alsınlar bak nasıl küçük görünür .

• Beğen
Serhan

Serhan

Üye
Arkadaşım iPhone 6 çıkıncaya kadar beklersen ben sana bırakayım benim telefonu ip6 çıkınca :)
Bedavaya bırakırsan neden olmasın :eheYa büyük ekran sorun değil ben alışığım :) Alıcam gibi gözüküyor yakın bir zamanda ama şu sıralar olmuyor :)

alical33

alical33

Üye
Ekran boyutuna alışmanız en fazla 2gun surer daha sonra diğer telefonlar kuçuk gelmeye başlar :)

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bedavaya bırakırsan neden olmasın :eheYa büyük ekran sorun değil ben alışığım :) Alıcam gibi gözüküyor yakın bir zamanda ama şu sıralar olmuyor :)
İPhone 6 geldiğinde almamış olursan kapımı çalabilirsin özel mesajdan :) tabi ben de iphone kararımdan dönmemiş olursam :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
konu içerisinde sordum cevap alamadığım için konu açtım.
lumia 1520 aldım modern combat 4 çok düşük fps veriyor kasıyor? aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? ve ya bir kaç büyük oyun yükledikten sonra bütün oyunlarda kasma oluyor mu?
özellikle asphalt sekizi windows phone 8.1 yüklü birisi deneyebilir mi donma oluyor mu diye?
şöyle bir sorun oluştu ilk aldığımda gt racing 2 yüklemiştim en ufak kasma olmadan oynuyordum. sonra mağazaya girip bütün büyük oyunları yüklemeye başladım o arada bir mesaj geldi kendinizi tangoda görün gibisinden tıkladım explorerda birşeyler oldu tango sayfası açıldı. pek dikkate almadım kapattım oyunlar bitince denedim daha önce kasmayan oyunda çok fazla kasmaya başlamıştı sildim düzelmedi sıfırladım olmadı recovery yapıp tekrar güncelledim gt racingde ufak takılmalar mevcut fakat asphalt 8- modern combat 4 fazla kasıyor neden olabilir yardımcı olursanız memnun olurum.
cevaplarınız için teşekkürler.
Valla hepsi akıyor bende. İlginç geldi

Üst Alt