Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
bugün 1520 aldım da telefonun kasası mat mı oluyor genelde yoksa parlak biçiminde mi ben parlak biçiminde hatırlıyorum da

osmanmert94

osmanmert94

Üye
bugün 1520 aldım da telefonun kasası mat mı oluyor genelde yoksa parlak biçiminde mi ben parlak biçiminde hatırlıyorum da
Kırmızı hariç diğer her renk mat. Ve kadifemsi bir dokunuş sağlıyor. Çok güzel :D

dakamon

dakamon

Üye
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence bir eve 2 tane 1520 fazla değişiklik olsun bekle 930 al yada dur biraz daha şu mcleren varya onu al :D
işte bende senin gibi düşünüyorum ama gelecek cihazlar geç kalırsa diye düşünmüştüm yenileri görelim 5 inç üstü telefonlar tercihim

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
telefonu alalı 1 haftayı geçti ama sarj süresinden hiç memnun değilim..

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
yok telefonu sabah 8 de sarjdan tam dou şekilde çıkartıyorum öğlene kadar saat 12 den sonraya kadar sadce facebook ve whatapps kullanıyorum ama aralıklarla sarj %60 iniyor can sıkıyor tabi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
yok telefonu sabah 8 de sarjdan tam dou şekilde çıkartıyorum öğlene kadar saat 12 den sonraya kadar sadce facebook ve whatapps kullanıyorum ama aralıklarla sarj %60 iniyor can sıkıyor tabi

Olmaması lazım pili iyi olarak nam salan bir telefon

braayn

braayn

Üye
bende 8.1 yuklu ve saat 11'den şu mesajı yazdığım 00:10'a kadar.instagram,whatsapp,Facebook,twitter ve maxicep %45

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Eğer 8.1 de iseniz olabilir. Çünkü cihaz optimizasyonları yapılı değil diye biliyorum.

Seninki 8,1 de ise olabilir ama bazı telefonlarda olmuyor bazı 1520 ler iyi olabilir birde mesela ben 920 telefon için şunu deyim 8,1 şarj konusunda hiç etkilenmedi ama şikayet eden çok var şans işi

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Benim 1520 bu aralar şarj konusunda çok iyi maşallah. Şarj %10 olmadan takmıyorum %100 olmadan çıkarmıyorum bu aralar iyi gidiyor.

sanaltayfa

sanaltayfa

Üye
Benim telefon kasmaya başladı. Nisan'dan bu yana 8.1 ön sürüm yüklü ve ilk kez böyle oldu. 8'e dönebilir miyim.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

lucyy77

Üye
Elimde iphone 5c var . L1520 almayı düşünüyorum fikrinizi alabilir miyim . Almalı mıyım sizce . Ve clash of clans wp ye ne zaman gelir bu da gerekli benim için :) tel de tek oynadığım oyundur.

blackcemre

Üye
lg g2 yada lumia 1520 tavsiye ederim.Sonuç işletim sistemizie bağlı.

Serhan

Serhan

Üye
@papakudioflu
Reyiz bildiğin gibi 925'im var 1520 ye geçsem doğru bir tercih olurmu sene ?
Diğer arkadaşlarda fikirlerini söylerlerse sevinirim cihaz karşılaştırması hakkında :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Elimde iphone 5c var . L1520 almayı düşünüyorum fikrinizi alabilir miyim . Almalı mıyım sizce . Ve clash of clans wp ye ne zaman gelir bu da gerekli benim için :) tel de tek oynadığım oyundur.
Asla tavsiye etmiyorum,eğer değiştirmek istiyosan eylül ayında tanıtılcak olan iPhone 6 yı beklemeni tavsiye ederim
@papakudioflu
Reyiz bildiğin gibi 925'im var 1520 ye geçsem doğru bir tercih olurmu sene ?
Diğer arkadaşlarda fikirlerini söylerlerse sevinirim cihaz karşılaştırması hakkında :)
Bu bir şaka mı :) ??

Üst Alt