Kırmızı hariç diğer her renk mat. Ve kadifemsi bir dokunuş sağlıyor. Çok güzelbugün 1520 aldım da telefonun kasası mat mı oluyor genelde yoksa parlak biçiminde mi ben parlak biçiminde hatırlıyorum da

Bence bir eve 2 tane 1520 fazla değişiklik olsun bekle 930 al yada dur biraz daha şu mcleren varya onu alSatarmıyım hiç ama ikincisini alayım mı diya bakmıştım bayağı ucuzlamış 2, eller

işte bende senin gibi düşünüyorum ama gelecek cihazlar geç kalırsa diye düşünmüştüm yenileri görelim 5 inç üstü telefonlar tercihimBence bir eve 2 tane 1520 fazla değişiklik olsun bekle 930 al yada dur biraz daha şu mcleren varya onu al![]()
telefonu alalı 1 haftayı geçti ama sarj süresinden hiç memnun değilim..
yok telefonu sabah 8 de sarjdan tam dou şekilde çıkartıyorum öğlene kadar saat 12 den sonraya kadar sadce facebook ve whatapps kullanıyorum ama aralıklarla sarj %60 iniyor can sıkıyor tabi
Eğer 8.1 de iseniz olabilir. Çünkü cihaz optimizasyonları yapılı değil diye biliyorum.Olmaması lazım pili iyi olarak nam salan bir telefon
Eğer 8.1 de iseniz olabilir. Çünkü cihaz optimizasyonları yapılı değil diye biliyorum.
Benim telefon kasmaya başladı. Nisan'dan bu yana 8.1 ön sürüm yüklü ve ilk kez böyle oldu. 8'e dönebilir miyim.
LG G2 1300₺ Lumia 1520 2200₺lg g2 yada lumia 1520 tavsiye ederim.Sonuç işletim sistemizie bağlı.
Karşılaştırmak doğru olmaz.Asla tavsiye etmiyorum,eğer değiştirmek istiyosan eylül ayında tanıtılcak olan iPhone 6 yı beklemeni tavsiye ederimElimde iphone 5c var . L1520 almayı düşünüyorum fikrinizi alabilir miyim . Almalı mıyım sizce . Ve clash of clans wp ye ne zaman gelir bu da gerekli benim içintel de tek oynadığım oyundur.
Bu bir şaka mı@papakudioflu
Reyiz bildiğin gibi 925'im var 1520 ye geçsem doğru bir tercih olurmu sene ?
Diğer arkadaşlarda fikirlerini söylerlerse sevinirim cihaz karşılaştırması hakkında![]()
??Hayır neden kiAsla tavsiye etmiyorum,eğer değiştirmek istiyosan eylül ayında tanıtılcak olan iPhone 6 yı beklemeni tavsiye ederim
Bu bir şaka mı??
Neden anlatırmısın