Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza için hediye çeki veriyor mu Nokia bu ürüne, veriyorsa ne kadar veriyor?
şu anda yok. Hediye çeki Lumia 1020 ve Lumia 925 için geçerli. Fakat bu cihazla da ortalama 100TL değerindeki standlı kılıf hediye geliyor.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben alana kadar fiyatı biraz düşerse sevinirim turkcell de satış yok ben onu bekliyorum tabi makul şartlarda

zaakaan

zaakaan

Üye
Standlı kılıf da iyi ama hediye çekini tercih ederdim şahsen, kılıf kullanmayı pek sevmiyorum. Amerika'ydı sanırım 50 dolar hediye çeki vardı bize de gelir umarım, kuru aynen yansıtacak şekilde :D

venusutarit

venusutarit

Üye
Arkadaşlar 1520 aldım az önce fakat telefonu şarja taktım sürekli kapanıp açılıyor mavi ekran geliyor ne yapmalıyım

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar 1520 aldım az önce fakat telefonu şarja taktım sürekli kapanıp açılıyor mavi ekran geliyor ne yapmalıyım
Öncelikler hayırlı olsun daha önce 1520 görmedim bir şey diyemem ama Ali abi yardımcı olur belki sorun yoktur varsa hemen götür iade et kusurlu ürünü anında iade edebiliriz diye biliyorum başka alırsın bu arada ne renk aldın

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Dun baktım bimekste güzel cihaz ama çok buyuk tepsi gibi duruyor bence 5" ideal. İnşallah aynı batarya değeri ile gelir 5" cihaz

m542tf

m542tf

Üye
geri götürün cihazda sorun var sanırım bende öyle bir şey olmadı. Hayırlı olsun.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Cihaza büyük deyip Note 3 güzel diyenler oluyor 1520 6 İnç Note 3 5,7 İnç ne fark var arkadaş 0,3 inç fark var ya

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eğer cihaz şarjı bitip kapandıysa şarja takıp 15 dakika kadar bekleyin. Aynı sorun devam ediyorsa aldığınız yere iade edip yenisini isteyin.

venusutarit

venusutarit

Üye
Herkese teşekkürler arkadaşlar ilk aldığım beyazdı siyahıyla değiştirdiler şu an 1520 ile yazıyorum cihaz kesinlikle harika

• Beğen
Tepkiler: m542tf ve zaakaan
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Çay tepsisi yerine kullanılabilir :)

bmw_m6

bmw_m6

Üye
kimse boyutlarina takmasin cok cihaz kullandim iphene den androide kadar bukadar acici ve hizli cihaz gormedim , bunu anlatmanin pek anlami yok gozlerinizle gormeniz lazim. sarj olayina gelince cihazi cuma sabahi sajdan cikardim hala saja takmadim suan %34 var hala . cok aktif sosyal ag kulanicisiyim bunu belirteyim fakat oyun cok nadir oynuyorum.

dakamon

dakamon

Üye
Ali kemal abi video ne zaman? :D

venusutarit

venusutarit

Üye
Ali Kemal web tarayıcıda ana sayfa nasıl ayarlanıyor ben bulamadım

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ali Kemal web tarayıcıda ana sayfa nasıl ayarlanıyor ben bulamadım
Hocam internet exploreri açın 3 nokta>ayarlar>ileri düzey ayar ve altta varsayıln arama sağlayıcısı var onu bing,google,yandex üçünden biri yapabilirsiniz onun dışında ie'yi açtığınızda istediğiniz bir siteyi ilk açılan pencere yapamıyorsunuz benim bildiğim.Bunu halletmek içinde istediğiniz siteyi 3 noktaya bastıktan sonra başlangıç ekranına ekle derseniz ana ekrana o siteyi ekler

cank551977

cank551977

Üye
Dun telefonu ilk defa canli canli gordum ve elime aldim... alet tek kelime ile muhtesem...

Üst Alt