-_SEFA_-
Üye
Benim şahsi fikrim bu...Evet daha önce wp8 kullandım ama 8.1 kullanmadım. Sakın wp kötülediğimi düşünmeyin ben de bir wp kullanıcısıydım. Tamam notification center geldi 8.1le uygulamalar geldi (hala bazı benim için önemli uygulamalar yok) tamam çok stabilize androidden hızlı da olabilir ama kalkıp ta kimse bana wp androidi ezer diyemez. Hemen her uygulama ilk önce ios ve androide sonra wp çıkar kaldı ki android cihazlar gayet iyi şimdi z2 çok kötü bir telefonmu ??? Bu ustunlukleri sayabilir misiniz derken ben size soruyorum wp üstünlüklerini stabilizasyon dışında siz sayabilir misiniz?
Çünkü telefonun hafızası çok düşük.Hatta bu yüzden telefona gelen güncellemelerin bir kısmı yüklenemiyor
Evet WP de bir uygulama başka bir uygulamayı çalıştıramıyor onunda nedeni güvenlik değil API desteği yetersizliği.
Hmm.Yanlış. Bunun sebebi wpde uygulamaların bir sandboxda çalışması yani uygulama istese de başka uygulamalara yada sisteme etki edemiyor.
Rama gelirsek demişsin ki sistem bütün ramı kullanıyor. Buda yanlış çünkü her uygulama ram gerektirir ram kullanmadan çalışamaz. Ve internete bakabilirsin bir lumia 925 350e yakın ram kullanıyor ve gerisi boş. O sürdürülüyor yazısı neden geldiğininde bir sebebi var ama aklımdan çıkmış neden kaynaklandığı. Araştırıp bunun hakkında da bir şeyler yazacağım.
Bakın WP daha hızlı olabilir oda eksik özelliklerinden dolayı. Bana kilit ekranını açtıktan sonra bile "sürdürülüyor" diye reload yapan sistemi stabil göstermeyin.
Bknz: Galaxy Fail AceMesela arama gelince donduğu oluyor 1320'nin, kaydır kaydır kaydır kaymıyor ki açalım.Ama bence ufak bir sorun ve giderilir. Diyeceğim o ki herkes bu açıdan bakmıyor. Dandirik bir android telefonu kasıyorken görünce, başlıyor saydırmaya.
Evet WP de bir uygulama başka bir uygulamayı çalıştıramıyor onunda nedeni güvenlik değil API desteği yetersizliği.
Ayrıca hiçbir uygulama yüklemesek dahi Microsoft-Google-Apple gibi şirketler NSA-Pentagon adına çalıştığından ve veriler aktarıldığından burda güvenlik ve gizlilik adına hiçbirşey görmüyorum.
Konuya yazılan her yanlışta düzeltme yapmaya devam edeceğim.
Sebebi çocuk odasından( yada uygulama odasıydı) kaynaklı bir hata ...Yanlış. Bunun sebebi wpde uygulamaların bir sandboxda çalışması yani uygulama istese de başka uygulamalara yada sisteme etki edemiyor.
Rama gelirsek demişsin ki sistem bütün ramı kullanıyor. Buda yanlış çünkü her uygulama ram gerektirir ram kullanmadan çalışamaz. Ve internete bakabilirsin bir lumia 925 350e yakın ram kullanıyor ve gerisi boş. O sürdürülüyor yazısı neden geldiğininde bir sebebi var ama aklımdan çıkmış neden kaynaklandığı. Araştırıp bunun hakkında da bir şeyler yazacağım.
Ayrıca hiçbir uygulama yüklemesek dahi Microsoft-Google-Apple gibi şirketler NSA-Pentagon adına çalıştığından ve veriler aktarıldığından burda güvenlik ve gizlilik adına hiçbirşey görmüyorum.
Konuya yazılan her yanlışta düzeltme yapmaya devam edeceğim.
Yanlış. Bunun sebebi wpde uygulamaların bir sandboxda çalışması yani uygulama istese de başka uygulamalara yada sisteme etki edemiyor.
Sebebi çocuk odasından( yada uygulama odasıydı) kaynaklı bir hata ...
Bir uygulamanın çalıştırmasından değil arka planda çalışmasından bahsetmiştim.
Haklısın o tür yerlere çalışıyorlar ama en azından bütün dünya değil sadece Amerika görüyor senin bilgilerini. En azından her yüklediğin oyunun yada uygulanmanın sahibi medyana , e postana yada rehberine erişmek istemiyor. Var mı buna da bir cevabın ?
He kardeşim bu konuda da haklısın. Koca microsoft ram değerlerini yanlış veriyor. Sen doğrusunu biliyorsun. ( bu arada senin kullandığın 925 te iki yıl öncesinin telefonuydu )Hmm.
1) Sandbox içinde de api desteği sunulabilir.
2) O ram oranları doğru değil. Eğer öyle olsa o zaman saçma bir reload sistemi konulmazdı dimi? mantık.
Koca microsoft ram değerlerini yanlış veriyor.
Hmm.
1) Sandbox içinde de api desteği sunulabilir.
2) O ram oranları doğru değil. Eğer öyle olsa o zaman saçma bir reload sistemi konulmazdı dimi? mantık.
Üstüne cevaba gerek yok sanırım.5 yıl öncesinin de olsa -ki 925 2013 ortasında çıktı- son yazılımı kullandığına göre...
Benim var. Senin verilerini alan amerikalı abiler telefonuna sim kart taktığın anda veya internete bağlandığın anda senin bütün verilerini ve yaptığın her şeyi takip edebilmek için sistemine gizli yazılımlar ve donanımlar yerleştiriyor. Buna Prism surveilance program diyorlar. Bilgisayarına taktığın USB'den kullandığın monitöre kadar her yerdeler.Haklısın o tür yerlere çalışıyorlar ama en azından bütün dünya değil sadece Amerika görüyor senin bilgilerini. En azından her yüklediğin oyunun yada uygulanmanın sahibi medyana , e postana yada rehberine erişmek istemiyor. Var mı buna da bir cevabın ?
mikrosof tabikide doğu sayıları veriyor sen bakma androyid ayos fanlarına vindows 64mb ramle bile uçuyo.He kardeşim bu konuda da haklısın. Koca microsoft ram değerlerini yanlış veriyor. Sen doğrusunu biliyorsun. ( bu arada senin kullandığın 925 te iki yıl öncesinin telefonuydu )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?