Öneri Nokia Lumia 1320 ile İlgili Soruları ve Merak Ettiklerinizi Bu Başlıktan Alalım

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler bu lumia 1320 deki dokunmatik sorunu jelatinden kaynaklanıyor. Ama neden bu telefonda? Jelatinin markası olacağını zannetmiyorum çünkü herkes de sorun var ve başka jelatinle denedim. Nasıl gider bu çözüm illa jelatinsiz mi kullanacağız?

Invoke

Invoke

Üye
Bizde sizdeki kadar sorun yok. Hatta hiç sorun yok neredeyse. :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Yok, hiç öyle sorunlar yaşamadım. :DZaten GG3 yok mu? =P At gitsin jelatini derdim ama ben olsam ben olsam atmam. :D
Tabi 15 tl verdik, ve çizilmez değil, dayanıktı. Ki korkan göze çöğ düşer. Ben satın aldığımdan beri jelatinli kullandığım L920 yi, sadece bir gün ve ilk defa jelatinsiz kullanacaktım, hemen kılcal çizik oluştu. Bundada oluşmasını istemiyorum :D

Invoke

Invoke

Üye
Biz 20(Nokia Store'da biraz pahalı olabilir. :D) verdik ondandır belki, sizin jelatin bozuktur. :D

barannn79

barannn79

Üye
1520 nin jelatiniyle bizimkiler aynımı, küçük telefon bayilerinde satılan 10 tl lik jelatinlerden almak sorun çıkarır diye almadım. Nokia store diye bi yerde görmedim bulunduğum şehirde. Vodafone, avea gibi bayilerde kaliteli bi jelatin bulabilirmiyiz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

turbocore

turbocore

Üye
Kamera Ve Sensör Yeri Farklıdır .:D.
1520 nin jelatiniyle bizimkiler aynımı, küçük telefon bayilerinde satılan 10 tl lik jelatinlerden almak sorun çıkarır diye almadım. Nokia store diye bi yerde görmedim bulunduğum şehirde. Vodafone, avea gibi bayilerde kaliteli bi jelatin bulabilirmiyiz

HeroMR

HeroMR

Üye
Hocam sizde L1520 var ya bunu satacak mısınız? Yoksa bu da kalacak mı?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Lumia 1320 eğer biraz daha dokunmatikte sorun çıkarırsa jelatini çıkarıp fırlatacağım. jelatinsiz kullanacağım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia 1320 eğer biraz daha dokunmatikte sorun çıkarırsa jelatini çıkarıp fırlatacağım. jelatinsiz kullanacağım.
Dokunmatik hassasiyetini normale al. Bir ara,beni de delirtmişti. Aşırı hassas,dokunmatik var Lumia 1320'de. Muhtemelen bir sonraki güncellemede bir optimizasyon yapılır.

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Dokunmatik hassasiyetini normale al. Bir ara,beni de delirtmişti. Aşırı hassas,dokunmatik var Lumia 1320'de. Muhtemelen bir sonraki güncellemede bir optimizasyon yapılır.
Bu yaşadığım dokunmatik sıkıntısını anlatıyor. Bu sıkıntı herkezde varmış, inşallah düzeltirler.

''Windows tuşlarrrı çoğunlukla hisseetmiyor.Ennçok gerrri tuşuunu kullandığım i n bazen geri çıkmam imkansızlaşıyor.Diğer bir soru da. Mesela ayarrlar menusuuunde gezerken menü kaymıııyor ve dokuuunduğuum noktadaki alt mennuye giriyor.Diğeer bir sorunda klevyyee. Bu mesajı yazarkennn bbir harfteen iki tane üç tane harff yazıyor.özellikle bu. Mmesajı. Düzeltmeden gönnderriyorumki ekrandaki dokunmatik sorununu görün.Dokunmatiğin. Dahha başka. Sorunları varda yazmıyorum.

ve

Sevgili arkadaşlar. 1 hafta önce 1320 aldım. Fakat tuhaf sorunlar yaşıyorum. Telefondan genel olarak memnunum. Ekranla başım dertte. Bir web sitesinde sayfayı aşağı yukarı hareket ettirdiğimde kendiliğinden zoom yapıyor. Klavyede yazı yazarken durduk yere çift harf basıyor. İnstagram Facebook ta dollaşırken fotoğrafın üzerinden geçerken bir anda fotoğrafı açıyor. Yada beğen yapıyor ekran sıkıntılı. Yardım eder misiniz?''

işte genel sorun bu. İnşallah düzeltirler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonu sıfırkilayıp glance ve çift tıklayarak uyandırmayı kapatarak bir test et istersen.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Telefonu sıfırkilayıp glance ve çift tıklayarak uyandırmayı kapatarak bir test et istersen.
Denedim, faydası yok. Bir sonraki güncellemeyi beklerim dediğiniz gibi, yada jelatini atarım. Bu sorun elimin sıcaklığı ve soğukluğu, nemliliği ile değişiyor tabi.

leeshore

leeshore

Üye
Bu yaşadığım dokunmatik sıkıntısını anlatıyor. Bu sıkıntı herkezde varmış, inşallah düzeltirler.

''Windows tuşlarrrı çoğunlukla hisseetmiyor.Ennçok gerrri tuşuunu kullandığım i n bazen geri çıkmam imkansızlaşıyor.Diğer bir soru da. Mesela ayarrlar menusuuunde gezerken menü kaymıııyor ve dokuuunduğuum noktadaki alt mennuye giriyor.Diğeer bir sorunda klevyyee. Bu mesajı yazarkennn bbir harfteen iki tane üç tane harff yazıyor.özellikle bu. Mmesajı. Düzeltmeden gönnderriyorumki ekrandaki dokunmatik sorununu görün.Dokunmatiğin. Dahha başka. Sorunları varda yazmıyorum.

ve

Sevgili arkadaşlar. 1 hafta önce 1320 aldım. Fakat tuhaf sorunlar yaşıyorum. Telefondan genel olarak memnunum. Ekranla başım dertte. Bir web sitesinde sayfayı aşağı yukarı hareket ettirdiğimde kendiliğinden zoom yapıyor. Klavyede yazı yazarken durduk yere çift harf basıyor. İnstagram Facebook ta dollaşırken fotoğrafın üzerinden geçerken bir anda fotoğrafı açıyor. Yada beğen yapıyor ekran sıkıntılı. Yardım eder misiniz?''

işte genel sorun bu. İnşallah düzeltirler.

Söylediğin bütün sorunlar bende de var.

Invoke

Invoke

Üye
Ya siz mi abartıyorsunuz cihazlarınız mı çok fena bilmiyorum ama bizim 1320 öyle fena değil.
Dokunmatik hassasiyeti normal
Çift tıkla uyandırmak kapalı
Glance kapalı
Jelatini de Nokia shoptan aldık. Farkı yoktur diye düşünüyorum aslında ama gayet rahat, dokunmatik sorunu yok denecek kadar az. Çok nadir oluyor.

barannn79

barannn79

Üye
Bende gayet memnunum, hiç birr sıkıntısı yok telefonun. Jelatinsiz kullanıyorum

dakamon

dakamon

Üye
Hocam istersen güncelleme gelmesini bekle olmadı başka bir jelatin kullan. Kullandığın jelatin mat mı yoksa değilmi? Sonuçta dokunmatik teknlojisi ekrandaki elektronik alanla parmak ucunun etkileşimiyle çalışıyor (en basit anlatım) ya ekranda sıkıntı vardı yada güncellemeyle düzeltmeleri gereken yazılımsal bir sorun. Nokia ya geri bildirim kısmından sorununuzu canınız sıkıldıkça defalarca yazıp gönderin en azından haberdar olsunlar.

monteboy

monteboy

Üye
16 sayfayı tek tek okudum gsmarenada baya uzun inceleme okudum, s3ten l1320ye geçesim geldi çok fena hoşuma gitti telefon. kamera benim için önemli değildir hiç arada kuşlarımı çekerim o kadar işim olmaz pek. boyut konusu da alışırsam kullanabilirim sanırım rahat en çok hoşuma giden de batarya performansı oldu.
tek sorum var, bu telefonun kendine restart atma sorunu tüm kullanıcılarda var mı? ne kadar sıklıkla oluyor bu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
16 sayfayı tek tek okudum gsmarenada baya uzun inceleme okudum, s3ten l1320ye geçesim geldi çok fena hoşuma gitti telefon. kamera benim için önemli değildir hiç arada kuşlarımı çekerim o kadar işim olmaz pek. boyut konusu da alışırsam kullanabilirim sanırım rahat en çok hoşuma giden de batarya performansı oldu.
tek sorum var, bu telefonun kendine restart atma sorunu tüm kullanıcılarda var mı? ne kadar sıklıkla oluyor bu?
Ben hiç yaşamadım. Batarya performansı cidden etkileyici. Taşıma sıkıntısı olmayacaksa tavsiye ederim.

Üst Alt