bugun lumia 1320 ye terfi ettim. oncelikle ekranı cok hoşuma gitti. Fakat normal kullanımda ozellikle şarjda takılıyken arada reset atıyor ve ust taraf ısınıyor.
reset sorunu yasayan ve çozum bulan arkadaslar varsa yardımlarını rica ederim![]()
Ben burda kötü bir performans görmedimki :/1520 nın gun ısıgı performansı nasıl kötü yahu assertive display olayına da deyinselerdi keşke
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam benim hafıza kartı çok eski ve 1gb, acaba ona kaydettiğinden olabilir mi? Ama ayarlardan müzik + videoları telefon hafızasına kaydet dediğimde de aynı sorun vardı. Başka bir ayarı var mı? Gene deneyeceğim.Video çekince 10 dakikaya ancak kaydoluyor demiştin, yanlış hatırlamıyorsam. @sasasa741 Dün denedim 30 saniye kadarlık bir video çektim, anında kaydoldu geçti, hiç bekletmedi.
hocam benim hafıza kartı çok eski ve 1gb, acaba ona kaydettiğinden olabilir mi? Ama ayarlardan müzik + videoları telefon hafızasına kaydet dediğimde de aynı sorun vardı. Başka bir ayarı var mı? Gene deneyeceğim.
Şimdi düzelttim. SOrun hafıza kartındaymış. Yeni hafıza kartı alsam düzelir mi yoksa hepsinde böyle mi olur?Ben dahili hafızaya kaydetmiştim. Hafıza kartı takılı değil.
Şimdi düzelttim. SOrun hafıza kartındaymış. Yeni hafıza kartı alsam düzelir mi yoksa hepsinde böyle mi olur?

aynen öyle yapacağım .dDüzelir, düzelmeli.
Önce farklı bir kart ile dene.![]()
Alacağın kart clas10 olursa sorun yaşamazsın![]()

suan sarjda değil ve sıkıntı yok. şarjda takılıyken wifi uzerinden internete girince bi sure sonra reset atıyor.
bu arada teşekkur ederim gerçekten guzel bi telefon![]()